Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piowa

Nowy Gulfmaster GWN-Q1000 z głębokościomierzem

Rekomendowane odpowiedzi

Matej - na przyszłość maczaj bezele w tuszu i rób odbitki na kartce. Będzie dobre porównanie średnicy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Specjalnie dla Tomaliusza :)

DSC_0018.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest też przy tym bardzo wygodny

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

kwestia przyzwyczajenia - mi na początku ciężko było go zaakceptować, tak mocno, że go sprzedałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwestia przyzwyczajenia - mi na początku ciężko było go zaakceptować, tak mocno, że go sprzedałem ;)

Na początku był za wysoki, ale po krótkim czasie jest dla mnie bardzo wygodny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie do powiszenia na ścianie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie się łączył z komórką i podawał odczyty :)

To możliwe :D

Te narożniki dodają mu ergonomii i zegarek stabilnie trzyma się na nadgarstku mimo gabarytów.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest ostateczny max G, który akceptuje mój nadgarstek 18,5cm

trochę przesadzają już z tymi rozmiarami i spora część nadaje się już tylko do noszenia na nodze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to samo jak zrobią większego Gulfmastera to będę nosił go w połowie przedramienia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze z lewej większy  :D

mówisz o jajkach czy cyckach ?   B)

właśnie z powodu przekłamania perspektywy zaproponowałem Matejowi, zakładanie ich na rurkę o identycznym przekroju ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry! Kawał dobrej roboty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry! Kawał dobrej roboty!

Dziękuję bardzo, po południu postaram się wrzucić sensory :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Zacząłem oglądać ale mnie czas ograniczył.

Brawo !

Dziękuję:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuując - wiem, że były wpisy o podobnym wydźwięku w temacie ogólnym G, ale zegarek sam z siebie jako zegarek kwarcowy bez synchronizacji radiowej nie jest zbyt dokładny!

Nie miałem czasu na dłuższe miesięczne testy i pewnie normę producenta spełni, ale jeżeli nie zsynchronizuje się w nocy, to już po dwóch dobach widać, że sekundnik nie idzie łeb w łeb z atomowym!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuując - wiem, że były wpisy o podobnym wydźwięku w temacie ogólnym G, ale zegarek sam z siebie jako zegarek kwarcowy bez synchronizacji radiowej nie jest zbyt dokładny!

Nie miałem czasu na dłuższe miesięczne testy i pewnie normę producenta spełni, ale jeżeli nie zsynchronizuje się w nocy, to już po dwóch dobach widać, że sekundnik nie idzie łeb w łeb z atomowym!

Właśnie wczoraj rozmawiałem o tym z Kyo, że ten zegarek najszybciej łapie laga z tych, które miałem do tej pory,bez synchronizacji oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oglądam no i świetna recenzja:) tak na bieżąco to chyba w trybie world time jak się przytrzyma przycisk sensorów to world time zostanie ustawiony jako czas UTC

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oglądam no i świetna recenzja:) tak na bieżąco to chyba w trybie world time jak się przytrzyma przycisk sensorów to world time zostanie ustawiony jako czas UTC

Dziękuję :)

Z tym UTC tak jest, zapomniałem wspomnieć o tym :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej super że robisz te filmiki:) jedyny efekt uboczny po ich obejrzeniu to taki że chciałbym kupić ze dwa następne g-shocki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej super że robisz te filmiki:) jedyny efekt uboczny po ich obejrzeniu to taki że chciałbym kupić ze dwa następne g-shocki:)

Dziękuję, to normalne, "świry" tak mają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.