Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

LukasS

Tissot v Atlantic v Roamer

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Wróciłem na ziemię 8)

Spoko, marzenia są po to żeby o nich śnić, a później je realizować. W końcu kupisz sobie swój wymarzony czasomierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Musiałem zareagować i zlikwidować parę bardzo komercyjnych postów.

:D:D:D:lol::D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

... a co na to Władek ? :wink:

... poza tym: bez przesady - informacje o dobrych, sprawdzonych i przede wszystkim kompetentnych źródłach są na forum jak najbardziej pożądane ! :D

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie 8)

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

No właśnie, ale niestety szanowny Admin postanowił wyciąć moje posty nie0qd.gif. Teraz rozumiesz Marcin dlaczego nie chciałem odpowiedzieć na Twoje pytania odnośnie upustów cenowych. Od tej pory nikomu już nie będę polecał żadnych sklepów nawet jeżeli będą to najlepsze sklepy w naszej części Europy. Jest zakaz1cn.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w Singapurze i Hong-Kongu są też dobre sklepy- na szczęście :twisted: :lol:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jasne i sprzedają repliki wyj...ne w kosmos, ale to jednak repliki :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojjj Mariusz, zdziwiłbyś się, to że jest tam zatrzęsienie replik to fakt, ale w większości są one sprzedawane w malutkich, brzydkich sklepikach lub zwyczajnie prosto z ulicy.

Jednocześnie jest tam masa ekskluzywnych salonów sprzedających tylko i wyłącznie oryginalne zegarki najlepszych szwajcarskich firm, z obsługą o jakiej inni tylko mogą pomarzyć- oprócz kultury, ogrom wiedzy sprzedawców- super :!: :lol:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Tak swoją drogą, ciekawe jaki jest koszt zrobienia doskonałej jakości repliki. Takiej, która wyglądem prawie nie odbiega od oryginału :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zapłaciłem za takową $12, to jaki musi być koszt produkcji :!: :?: :shock:

Zaznaczam, że wyglądała naprawdę dobrze :!: :twisted:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No właśnie, ale niestety szanowny Admin postanowił wyciąć moje posty nie0qd.gif. Teraz rozumiesz Marcin dlaczego nie chciałem odpowiedzieć na Twoje pytania odnośnie upustów cenowych. Od tej pory nikomu już nie będę polecał żadnych sklepów nawet jeżeli będą to najlepsze sklepy w naszej części Europy.[/url]

się nie obrażaj tylko podaj mi na priva linki do tych sklepów - ja je umieszczę na swojej prywatnej stronie - i jakby co to będziesz podawał linka do mojej strony - wtedy będzie i wilk syty (brak komerchy) i owca cała (pożądane linki)

zresztą nie będzie to całkiem ot bo na swojej stronie mam trochę linków do stron zegarkowych - ale raczej takich "innych" :lol:

p0zdrawiam

p0li

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie!

Kupiłem zegarek. Jest nim prześliczny FC.

Dziękuję wszystkim za cenne rady.

W szczególności Władkowi, bo od tego forum wszystko się zaczęło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję zakupu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję :!:

Moim zdaniem to jeden z najpiękniejszych zegarków w tej klasie cenowej- fantastyczny :!: ;)

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje,niech się dobrze nosi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Miałem kiedyś taki tylko, że pozłacany (żółte złoto). Gratuluję wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam od razu pytanie:

na deklu zegarka są dwa numery:

1) numer serii: FC-235M3S6

2) i 7- mio cyfrowy inny numer (na środku, pod napisem FC)

Czy ten drugi numer to coś indywidualnego? Numer konkretnego egzemplarza? Tak jakby numer silnika w samochodzie?

A tak w ogóle, to miło, że istnieje takie forum, gdzie można spotkać życzliwych ludzi, którzy chętnie pomogą i doradzą komuś zupełnie obcemu, zupełnie bezinteresownie.

Nawet jeżeli sami zajmują się handlem, to nie promują siebie, tylko służą radą innym. To się nazywa pasja- i za to wielkie dzięki.

Zawsze powtarzam, że forum to najlepsze źródło informacji. Można uzyskać obiektywne opinie od innych użytkowników różnych produktów, a nie jakąś marketingową ściemę od sprzedawców, producentów itp. Potem wystarczy przemyśleć wszystkie "za" i "przeciw" i zdecydować.

Każdy zakup czegoś powazniejszego zaczynam w ten sam sposób: Google- forum + szukany produkt.

Nie sztuka kupić coś dobrego jak się ma kasy jak lodu. Sztuka kupić coś za umiarkowaną cenę, ale z najlepszym stosunkiem jakości do tej właśnie ceny.

Jak narazie moja metoda działa: dvd, aparat cyfrowy, zegarek.

I nie zamierzam jej zmieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miałem kiedyś taki tylko, że pozłacany (żółte złoto). Gratuluję wyboru.

Czyli kto zaczyna od FC, kończy na IWC? ;)

Mi by wystarczyła w przyszłości Omega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Czyli kto zaczyna od FC, kończy na IWC? :)

Mam nadzieję, że nie. Moim celem jest Audemars Piguet. Niestety, na Patek Philippe i Vacherona prawdopodobnie nie będzie mnie nigdy stać ;).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.