qlimaxzu 275 #1 Napisano 2 Sierpnia 2016 Witam! Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tym zegarku, na chwilę obecną dysponuję tylko tym jednym zdjęciem. Jest dosyć drogi, a więc chciałem mieć pewność co do jego oryginalności. Czy ktoś może coś powiedzieć na podstawie takiego zdjęcia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2 Napisano 2 Sierpnia 2016 Daj link do tego zapytania w dziale 'rolexa'http://zegarkiclub.pl/forum/topic/95440-klub-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-czasomierzy-marki-rolex/?view=getlastpostBędzie 'szybciej'. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 741 #3 Napisano 2 Sierpnia 2016 Oryginal, spoko kupuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość awi #4 Napisano 2 Sierpnia 2016 A co oznacza dosyć drogi? Zegarek, z tego co widze to około z roku 2006. Wyglada ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qlimaxzu 275 #5 Napisano 2 Sierpnia 2016 Jeszcze jakieś głosy ? Znaczy tyle, że kosztuje, a nie mam pewności co do oryginalności choćby ze zdjęcia. Sprawdzić sprawdzę w Warszawie, ale chciałem mieć jakiś ogląd sytuacji na teraz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość awi #6 Napisano 2 Sierpnia 2016 Może moje pytanie było za bardzo schowane.......Ile ma ten zegarek kosztować i co jeszcze jest w pakiecie prócz zegarka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qlimaxzu 275 #7 Napisano 2 Sierpnia 2016 27k do negocjacji; pudełko i może papiery jak się odnajdą.. jeśli się odnajdą.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość awi #8 Napisano 2 Sierpnia 2016 używany? daj sobie spokój....niech sobie innego naiwnego znajdzie...codziennie jakiś na tym świecie wstaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qlimaxzu 275 #9 Napisano 2 Sierpnia 2016 Ciężko o nowy z 2006 roku raczej Ale ok! Szukam dalej! Co prawda ten śladów użytkowania podobno nie ma, ale nie widziałem na żywo. Oprócz mechanizmu, no bo ten ślady na pewno nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość awi #10 Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie ciężko o nowy z 2006.....raczej może dla ciebie ciężko...raczej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach