shizofremia 489 #351 Napisano 26 Lipca 2025 4 godziny temu, eM_ napisał(-a): W W110, B100, B400 i w kilku innych moich zegarkach wskaźnik tak nie spada. Fajnie, że wymieniliśmy się naszymi spostrzeżeniami 😀 W zasadzie ciekawe czym to jest spowodowane 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #352 Napisano 26 Lipca 2025 22 minuty temu, shizofremia napisał(-a): W zasadzie ciekawe czym to jest spowodowane 🤔 Dobre pytanie. Może połączenie wskazówki od sekund i wyświetlaczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 489 #353 Napisano 26 Lipca 2025 2 godziny temu, eM_ napisał(-a): Dobre pytanie. Może połączenie wskazówki od sekund i wyświetlaczy? Może mała powierzchnia panelu fotowoltaicznego? Kwestia czy te modele mają duże zużycie prądu czy jego małą produkcję??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #354 Napisano 27 Lipca 2025 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #355 Napisano 27 Lipca 2025 12 godzin temu, shizofremia napisał(-a): Może mała powierzchnia panelu fotowoltaicznego? Kwestia czy te modele mają duże zużycie prądu czy jego małą produkcję??? Myślę, że czegoś tu niedopracowano (B200 i B300). Chyba już ich nie produkują, a starsze modele modele W110 i B100 są ciągle dostępne. W każdym razie mi i tak się podobają 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 489 #356 Napisano 27 Lipca 2025 5 godzin temu, eM_ napisał(-a): Jednak idzie mieć pełnego fula ( : 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #357 Napisano 27 Lipca 2025 2 godziny temu, shizofremia napisał(-a): Jednak idzie mieć pełnego fula ( : Latem tak. Leży blisko okna 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #358 Napisano 31 Lipca 2025 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 8274 #359 Napisano 31 Października 2025 Trochę odkopiemy Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4698 #360 Napisano 22 Grudnia 2025 A jakoś mi się znudził i znowu dostał nowe elementy 🙂 to już chyba 3 wersja 🙂 7 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 8274 #361 Napisano 5 Stycznia Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4698 #362 Napisano Wtorek o 12:24 On 7/27/2025 at 9:53 AM, eM_ said: A tak wygląda mój pomysł na tą wersję zegarka 🙂 Stwierdziłem że trochę mniej czarnego może fajnie pasować. Co prawda już się pożegnaliśmy bo robię czystki w tym roku (takie postanowienie noworoczne ;-)). 7 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70839 #363 Napisano Wtorek o 14:53 2 godziny temu, G-szok napisał(-a): A tak wygląda mój pomysł na tą wersję zegarka 🙂 Stwierdziłem że trochę mniej czarnego może fajnie pasować. Co prawda już się pożegnaliśmy bo robię czystki w tym roku (takie postanowienie noworoczne ;-)). Fajnie to wygląda, co zmieniłeś 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4698 #364 Napisano Wtorek o 16:03 1 hour ago, TomcioMiki said: Fajnie to wygląda, co zmieniłeś 🤔🤔🤔 Zdałem czarny kolor z bezela oraz tych dwóch elementów na bokach a następnie wyszczotkowalem je na taki półmat. On wyglądał na początku dokładnie tak jak kolegi wyżej - cały czarny. 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70839 #365 Napisano Wtorek o 16:07 3 minuty temu, G-szok napisał(-a): Zdałem czarny kolor z bezela oraz tych dwóch elementów na bokach a następnie wyszczotkowalem je na taki półmat. On wyglądał na początku dokładnie tak jak kolegi wyżej - cały czarny. A tam jest pasek czy bransoleta 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11350 #366 Napisano Wtorek o 17:04 Godzinę temu, G-szok napisał(-a): Zdałem czarny kolor z bezela oraz tych dwóch elementów na bokach a następnie wyszczotkowalem je na taki półmat. On wyglądał na początku dokładnie tak jak kolegi wyżej - cały czarny. No to elegancko wyszło, Casio śmiało mogłoby wypuścić taką wersję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #367 Napisano Wtorek o 18:05 5 godzin temu, G-szok napisał(-a): A tak wygląda mój pomysł na tą wersję zegarka 🙂 Stwierdziłem że trochę mniej czarnego może fajnie pasować. Co prawda już się pożegnaliśmy bo robię czystki w tym roku (takie postanowienie noworoczne ;-)). Ładnie wyszedł. Podziwiam zdolności 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4698 #368 Napisano Środa o 06:02 13 hours ago, TomcioMiki said: A tam jest pasek czy bransoleta 🤔🤔🤔 Pasek czarny 🙂 4 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70839 #369 Napisano Środa o 07:13 Godzinę temu, G-szok napisał(-a): Pasek czarny 🙂 Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisnia_Daniel 2024 #370 Napisano Czwartek o 15:36 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41309 #371 Napisano Czwartek o 17:05 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach