Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jakubos

Aviator 3603

Rekomendowane odpowiedzi

zwróć też uwagę na końcówkę sekundnka :wink:

I już klepią nową edycję limitowaną :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak, natomiast co w tym złego? Mi to nie przeszkadza a tak czy siak mam "jedyny taki" zegarek z takim numerkiem. Myślę, że to dobry chwyt marketnigowy. Chwyt bo też nic innego to nie jest. Ale skoro wszyscy są zadowoleni... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maestro
To i ja się pochwalę- indeksy jak widać proste :lol:

Andrzej, w napisie Aviator ta druga litera "A" w rzeczywistości jest tak krzywo czy tylko na zdjęciu? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja swojego już nie będe chyba pokazywać bo znowu mi coś znajdziecie :oops:

Chyba te metalowe wstawki (indeksy, napisy, cyfry) to chyba ktoś po pijaku... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrzej, w napisie Aviator ta druga litera "A" w rzeczywistości jest tak krzywo czy tylko na zdjęciu? :?

Myślałem, że nikt nie zauważy... :oops:

Ale tak poważnie, to jest to praktycznie niewidoczne, więc się nie przejmuję. Zdjęcie to jednak ogromne powiększenie, na którym widać więcej niż w rzeczywistości. Skoro już jesteśmy przy tym temacie to przyznam, że jeśli się mocno przyglądać znajdzie się kilka szczegulów, które sprawiają, iż trudno o zegarku powiedzieć "idealny". Jednak w praktyce to tylko sczegóły, których normalnie nie widać, więc jak za tą cenę zegarek dla mnei super.

Ale właśnie, Jakubos- jak jest w szturmańcu? Jest jednak znacznie droższy, czy wnim nie ma się do czego przyczepić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie ten latajacy czolg ma wymiary?

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że nikt nie zauważy... :oops:

Ale tak poważnie, to jest to praktycznie niewidoczne, więc się nie przejmuję. Zdjęcie to jednak ogromne powiększenie, na którym widać więcej niż w rzeczywistości. Skoro już jesteśmy przy tym temacie to przyznam, że jeśli się mocno przyglądać znajdzie się kilka szczegulów, które sprawiają, iż trudno o zegarku powiedzieć "idealny". Jednak w praktyce to tylko sczegóły, których normalnie nie widać, więc jak za tą cenę zegarek dla mnei super.

Ale właśnie, Jakubos- jak jest w szturmańcu? Jest jednak znacznie droższy, czy wnim nie ma się do czego przyczepić?

Do znacznie droższego szturmańca mam zastrzeżenie -

wskazówka tarczki 24h (na 6) jest odrobine krzywo.

Minimalnie, ale jest.

Na zdjęciu jest to wyraźnie widoczne.

Poza tym mankamentem zegarek jest idealny. Robił go POLJOT a nie Volmax.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma 43mm, czyli jak dla mnie jest wielki. Co na żywo to na żywo. Właściwie oprócz tej literki "a" nic więcej nie tak nie ma, a i tego nie widać. Nie zamieniłbym go na żadnego wostoka europe :lol: Co do volmaxa i poliota- może faktycznie jest pewna różnica :roll: Niewiem. Ale np na strielę np jeszcze się nikt nie skarżył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az pobiegłem do szafki sprawdzić swojego Czkałowa :lol: , na szczęście nie ma on indeksów, ni napisów przyklejanych :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Pontosek
Razem z kosztami przelewu i wysyłki wyniósł mnie 365zł :D

Super cena :arrow: zdradzisz źródło :?: :?:

Oczywiście gratuluję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek kupiłem na ebayu. Gdyby nie przelew byłoby jeszcze 25zł taniej, ale paypol mi karty wczytać nie chciał :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Pontosek

aha :D

no to skoro jesteś zadowolony, to może podasz nick użytkownika od którego kupiłeś :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Adam

Aviator 3603 jest czadowy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.