Andrzejbj 0 #26 Napisano 29 Maja 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #27 Napisano 29 Maja 2007 zwróć też uwagę na końcówkę sekundnka :wink:I już klepią nową edycję limitowaną :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejbj 0 #28 Napisano 29 Maja 2007 Pewnie tak, natomiast co w tym złego? Mi to nie przeszkadza a tak czy siak mam "jedyny taki" zegarek z takim numerkiem. Myślę, że to dobry chwyt marketnigowy. Chwyt bo też nic innego to nie jest. Ale skoro wszyscy są zadowoleni... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #29 Napisano 29 Maja 2007 To i ja się pochwalę- indeksy jak widać proste Andrzej, w napisie Aviator ta druga litera "A" w rzeczywistości jest tak krzywo czy tylko na zdjęciu? :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 456 #30 Napisano 29 Maja 2007 to ja swojego już nie będe chyba pokazywać bo znowu mi coś znajdziecie :oops: Chyba te metalowe wstawki (indeksy, napisy, cyfry) to chyba ktoś po pijaku... :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejbj 0 #31 Napisano 29 Maja 2007 To i ja się pochwalę- indeksy jak widać proste Andrzej, w napisie Aviator ta druga litera "A" w rzeczywistości jest tak krzywo czy tylko na zdjęciu? :? Myślałem, że nikt nie zauważy... :oops: Ale tak poważnie, to jest to praktycznie niewidoczne, więc się nie przejmuję. Zdjęcie to jednak ogromne powiększenie, na którym widać więcej niż w rzeczywistości. Skoro już jesteśmy przy tym temacie to przyznam, że jeśli się mocno przyglądać znajdzie się kilka szczegulów, które sprawiają, iż trudno o zegarku powiedzieć "idealny". Jednak w praktyce to tylko sczegóły, których normalnie nie widać, więc jak za tą cenę zegarek dla mnei super. Ale właśnie, Jakubos- jak jest w szturmańcu? Jest jednak znacznie droższy, czy wnim nie ma się do czego przyczepić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #32 Napisano 30 Maja 2007 Jakie ten latajacy czolg ma wymiary? 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 456 #33 Napisano 30 Maja 2007 To i ja się pochwalę- indeksy jak widać proste Andrzej, w napisie Aviator ta druga litera "A" w rzeczywistości jest tak krzywo czy tylko na zdjęciu? :? Myślałem, że nikt nie zauważy... :oops: Ale tak poważnie, to jest to praktycznie niewidoczne, więc się nie przejmuję. Zdjęcie to jednak ogromne powiększenie, na którym widać więcej niż w rzeczywistości. Skoro już jesteśmy przy tym temacie to przyznam, że jeśli się mocno przyglądać znajdzie się kilka szczegulów, które sprawiają, iż trudno o zegarku powiedzieć "idealny". Jednak w praktyce to tylko sczegóły, których normalnie nie widać, więc jak za tą cenę zegarek dla mnei super. Ale właśnie, Jakubos- jak jest w szturmańcu? Jest jednak znacznie droższy, czy wnim nie ma się do czego przyczepić? Do znacznie droższego szturmańca mam zastrzeżenie -wskazówka tarczki 24h (na 6) jest odrobine krzywo.Minimalnie, ale jest.Na zdjęciu jest to wyraźnie widoczne.Poza tym mankamentem zegarek jest idealny. Robił go POLJOT a nie Volmax. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejbj 0 #34 Napisano 30 Maja 2007 Ma 43mm, czyli jak dla mnie jest wielki. Co na żywo to na żywo. Właściwie oprócz tej literki "a" nic więcej nie tak nie ma, a i tego nie widać. Nie zamieniłbym go na żadnego wostoka europe Co do volmaxa i poliota- może faktycznie jest pewna różnica :roll: Niewiem. Ale np na strielę np jeszcze się nikt nie skarżył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #35 Napisano 30 Maja 2007 az pobiegłem do szafki sprawdzić swojego Czkałowa , na szczęście nie ma on indeksów, ni napisów przyklejanych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pontosek #36 Napisano 31 Maja 2007 Razem z kosztami przelewu i wysyłki wyniósł mnie 365zł Super cena :arrow: zdradzisz źródło :?: :?: Oczywiście gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejbj 0 #37 Napisano 31 Maja 2007 Zegarek kupiłem na ebayu. Gdyby nie przelew byłoby jeszcze 25zł taniej, ale paypol mi karty wczytać nie chciał :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pontosek #38 Napisano 1 Czerwca 2007 aha no to skoro jesteś zadowolony, to może podasz nick użytkownika od którego kupiłeś :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Adam #39 Napisano 21 Września 2008 Aviator 3603 jest czadowy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach