Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mucha76

więcej centymetrów

Rekomendowane odpowiedzi

To ja wam powiem, że to wcale tak nie rośnie, w nadgarstku jakichś większych mięśni nie ma. Uprawiam sporty pól życia, wyciskając na klate 2x swoją wagę nadgarstek nie urósł więcej niż 10%. Z tym, że brzucha nie mam.

Na nadgarstek najbardziej wpływają grube kości i wysoki poziom tłuszczu, tak to życie pokazuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na nadgarstek najbardziej wpływają grube kości i wysoki poziom tłuszczu, tak to życie pokazuje.

O to, to właśnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vitriol

Trochę empirii na koniec tematu - półtora miesiąca diety i siłowni, przy czym obie rzeczy nie do końca regularnie i nadgarstek urósł z 16 na 17 cm. Da się, ale szału nie ma. ;-)

Bransoleta orienta zaczyna być ciasna.

Tak, przy regularnym pływaniu i siłowni nadgarstek zmieniał mi się o 1 - 1.5 cm, czyli w stosunku do domyślnych 18.5cm było to 5 - 8 % :)

Myślę, że było to związane przede wszystkim ze zmianami mieśni przedramienia a nie samego nadgarstka.

Czyli cośtam urośniesz, ale mam nadzieję, że te chrono co chcesz to będą dobrze wyglądać na 17 cm ;)

No i trzeba to jeszcze utrzymać.. Moim zdaniem, jeśli zdecydowałeś się na siłownię z ogólnej chęci poprawy kondycji to trochę większy nadgarstek będzie miłym bonusem. Jeśli chcesz ćwiczyć tylko dla samego nadgarstka to możesz się rozczarować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.