Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pawełekk

ZEGAREK MĘSKI DIESEL DZ7312

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów.Zastanawiam się nad zakupem zagarka Diesel Mr daddy 2.0 DZ7312 znalazłem na portalu aukcyjnym ciekawą ofertę, sprzedawca posiada w sprzedaży około 200 zegarków marki Diesel. Ceny tego modelu zaczynają się na allegro od 1000zł do 1500zł, a u tego sprzedawcy jest za 700zł. Proszę o ocenę czy to jest oryginalny zegarek czy facet handluje podróbkami. Link do aukcji http://allegro.pl/zegarek-meski-diesel-dz7312-fvat-sklep-gw24-i6661093262.html

Pozdrawiam Paweł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej marce odróżnienie oryginału od podróbki nie jest łatwe - są tak samo niskiej jakości w żaden sposób nie odpowiadającej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niewiele warte buble wielkosci talerza -czy oryginalne czy nie.

Odpuść.

Musisz zrobic dwie rzeczy:

Odczekać 7 dni od rejestracji by nie lamać regulaminu zakładajac temat.

Podpytac na forum-lub poczytać, jaki zegarek mozna nabyć w budzecie jakim dysponujesz.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde... Następny.

Nie kupuj diesla i podobnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde... Następny.

Nie kupuj diesla i podobnych

Zastanawia mnie co ludzi tak ciągnie do Hilfigerów, Diesli i innych Armani. Kurde, przeciez to logiczne że firma która robi buty, torebki czy swetry nie zrobi dobrego zegarka... masakra... :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No logiczne.

A jest jak jest. To jest " modne " reklamowane, itp..

A wiadomo jakie skutki wywołuje " modne " i jeszcze reklamowane przez kogoś znanego na blogach.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

podłączę się nieśmiało do tematu. Jaki mechanizm (werk) posiadają Diesel'e, a konkretnie Diesel dz1541? Czy są one sygnowane logo tej marki, czy też są NoName made in china? Pytam, bo właśnie mi zarzucono, po otwarciu zegarka i obejrzeniu mechanizmu, że sprzedałem podróbkę, mimo że na 100% był to oryginał, ale do środka nie zaglądałem.

Pozdrawiam,

Maciek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możliwe jest że w model Diesel DZ1541 siedzi malutki mechanizm jak z najtańszego kwarca?

Zdjęcie pochodzi z serwisu Youtube, użytkownik nywatchstoremaxresdefault.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.