Slaw 480 #1776 Napisano 9 Kwietnia 2018 Ludzkie podejście...... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1777 Napisano 9 Kwietnia 2018 Mi się już serio nie chce w każdym wątku tłuc tego samego.Tutaj coś do poczytania też mogę wrzucić: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/157238-czy-na-tym-forum-mozna-rozmawia%C4%87/page-11?p=2243956&do=findComment&comment=2243956 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1778 Napisano 9 Kwietnia 2018 Takie życie moderatora ...... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1779 Napisano 9 Kwietnia 2018 Mi się już serio nie chce w każdym wątku tłuc tego samego.Tutaj coś do poczytania też mogę wrzucić: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/157238-czy-na-tym-forum-mozna-rozmawia%C4%87/page-11?p=2243956&do=findComment&comment=2243956Prawdę mówiąc to w tym wątku nic nie ma. Merytoryki - brak. A pytanie, skąd wiadomo że którykolwiek z zamieszczonych zegarków naruszał czyjekolwiek prawa - bez odpowiedzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek123er 650 #1780 Napisano 9 Kwietnia 2018 Mi się już serio nie chce w każdym wątku tłuc tego samego.Tutaj coś do poczytania też mogę wrzucić: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/157238-czy-na-tym-forum-mozna-rozmawia%C4%87/page-11?p=2243956&do=findComment&comment=2243956Tu masz rację, że Panerai opatentowało techniczne rozwiązanie zbliżone do poprzedniego, ale zapewne nikt z nas nie jest w stanie stwierdzić naruszenia tego patentu. Natomiast na oko można ocenić użycie elementu chronionego TM i tego bym się trzymał. Z mojej strony EOT, zalecam mniej agresji i lekceważenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1781 Napisano 9 Kwietnia 2018 Tu masz rację, że Panerai opatentowało techniczne rozwiązanie zbliżone do poprzedniego, ale zapewne nikt z nas nie jest w stanie stwierdzić naruszenia tego patentu. Natomiast na oko można ocenić użycie elementu chronionego TM i tego bym się trzymał. Z mojej strony EOT, zalecam mniej agresji i lekceważenia.Czy naprawdę możemy ocenić użycie znaku towarowego w warunkach forumowych, bez znajomości prawa właściwego i jego transgranicznego zastosowania, jak również zasad egzekwowania takiej ochrony?Zwłaszcza, że znak towarowy to ochrona oznaczenia produktu - a żaden z producentów nie używa tego elementu do oznaczenia produktu (nie widnieje w nazwie).Nie jest to miejsce na prowadzenie takich dyskusji i również nie zamierzam się z nikim spierać, ale sugerowałbym głębsze przemyślenie tematu. Uważam, że usuwanie postów naszego Kolegi, który chciał pochwalić się swoim nowym nabytkiem (bynajmniej nie ordynarną podróbą) jest absurdem i wydaje się wynikać z głębokiego niezrozumienia zasad ochrony praw własności przemysłowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1782 Napisano 9 Kwietnia 2018 To ja do cholery, pytam, gdzie jest mój post, ten w którym nie ma elementu, objętego patentem. o to mi chodzi: Przecież tu nie ma niczego niekoszernego?1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1783 Napisano 9 Kwietnia 2018 Coś ci wlazło na busolę .... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1784 Napisano 9 Kwietnia 2018 Koronka mu się patyną pokryła tylko w jakimś dziwnym kolorze Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1785 Napisano 10 Kwietnia 2018 Ona się spaliła ze wstydu, że tyle ludzi o niej mówi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1786 Napisano 10 Kwietnia 2018 Dzisiaj 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1787 Napisano 10 Kwietnia 2018 Pięknie, u mnie kickstarter wypalił. Więc za jakiś czas też będzie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1788 Napisano 10 Kwietnia 2018 To ja do cholery, pytam, gdzie jest mój post, ten w którym nie ma elementu, objętego patentem. o to mi chodzi: Przecież tu nie ma niczego niekoszernego?1Ten tego... ładna tarcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1789 Napisano 10 Kwietnia 2018 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1790 Napisano 10 Kwietnia 2018 Super zdjęcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1791 Napisano 10 Kwietnia 2018 Dzięki 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1792 Napisano 11 Kwietnia 2018 Slaw, genialna jest poświata wslazówek na tarczy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1793 Napisano 11 Kwietnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1794 Napisano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Slaw, genialna jest poświata wslazówek na tarczy!Podziękować Ależ kusisz .... Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Slaw Nie cytujemy zdjęć. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1795 Napisano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Kupuj póki są dostępne I osłony koronki nie ma.... Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1796 Napisano 11 Kwietnia 2018 Robię właśnie małe rozpoznanie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1797 Napisano 11 Kwietnia 2018 Kupuj póki są dostępne I osłony koronki nie ma.... Właśnie mnie też cały czas kusi ta eterna. Miazga. Za dużo jej zdjęć wrzucasz Adi, to niezdrowe dla mojego portfela.Gdzie się rozeznajesz Slaw? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1798 Napisano 11 Kwietnia 2018 Właśnie mnie też cały czas kusi ta eterna. Miazga. Za dużo jej zdjęć wrzucasz Adi, to niezdrowe dla mojego portfela.Gdzie się rozeznajesz Slaw?Tu i tam .... Nie mogę zdradzać tajemnic 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1799 Napisano 11 Kwietnia 2018 Czaszeczki przyszły od Majfrenda, wmontowałem sobie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1800 Napisano 11 Kwietnia 2018 No , no .....miodzio panie ! Fajne , bo dyskretne Podaj please jakaś linke do nich 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach