Adi 4707 #4501 Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Mnie się podoba ale to dlatego że mój Steinhart mi się podoba a ten jest bardzo podobny jestem ciekaw co z tej zieleni wyjdzie na massdrop jest brąz firmy Revue Thommen, różne tarcze. Marka dla mnie znana całkowicie z niczego. Ale może komuś się spodoba. Życzą sobie 480$. dla mnie trochę pod helsona podchodzi TURevue Thommen to świetna marka była. Koperta w bronziaku jest taka sama jak w Steinharcie. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4502 Napisano 22 Stycznia 2019 Najlepszego na dzień dziadka Oczywiście jeśli ktoś się łapie na ten zacny tytuł 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4503 Napisano 23 Stycznia 2019 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4504 Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) WitamChcialbym zapisac sie do Klubu mam nadzieje ze mnie przyjmieciePo dlugim oczekiwaniu w koncu dotarlH20 Kalmar 2 BrazNowe gacie juz sie szyja oraz dojdzie nowa Klamra do nich Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Normad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4505 Napisano 23 Stycznia 2019 No fajny, to dobre wejscie do klubu. GratulacjeTen model jest chyba stosunkowo duży, jeśli dobrze pamiętam. On ma L2L duże? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4506 Napisano 23 Stycznia 2019 Fajny , taka kopia H2O , trochę się dziwie , że Zelos poszedł tą drogą. Ale zegar fajny , zawsze mi się podobały H2O zegarki. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4507 Napisano 23 Stycznia 2019 ale to jest H2O 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4508 Napisano 23 Stycznia 2019 orca chyba się nazywa - ale nie pamiętam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4509 Napisano 23 Stycznia 2019 No fajny, to dobre wejscie do klubu. GratulacjeTen model jest chyba stosunkowo duży, jeśli dobrze pamiętam. On ma L2L duże? Czy duzy to nie wiem zalezy jak dla kogoL2L 53,5mmSrednica 42,5mmWysokosc 15,5mm (mam plaskie szklo 5mm sa rozne opcje do wyboru)Szerokosc Paska 24mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4510 Napisano 23 Stycznia 2019 orca chyba się nazywa - ale nie pamiętam To jest H2O Kalmar 2 Braz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4511 Napisano 23 Stycznia 2019 Czy duzy to nie wiem zalezy jak dla kogoL2L 53,5mmSrednica 42,5mmWysokosc 15,5mm (mam plaskie szklo 5mm sa rozne opcje do wyboru)Szerokosc Paska 24mmnie, te wymiary są OK.to musiałem oglądać inny model, bo pamiętam że mi się podobał ale być duuużyTo jest H2O Kalmar 2 Braz ooo...kalmar, też ze słonej wody 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4512 Napisano 23 Stycznia 2019 O kurde , myślałem że Zelos tak to jest jak się nie zakłada okularów jak pisałem , zawsze mi się podobały H2O. Sorry mój błąd Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4513 Napisano 23 Stycznia 2019 Po dlugim oczekiwaniu w koncu dotarl czemu długo czekałeś?gdzie kupowałeś, u producenta na ich stronie? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4514 Napisano 23 Stycznia 2019 czemu długo czekałeś?gdzie kupowałeś, u producenta na ich stronie? Tak bezposrednio u nichDo tego juz 2 razy osobiscie rozmawialem Z Clemensem(wlasciciel H2O)aby przyspieszyl termin dostawy lecz maja tyle zamowien ze nie nadazaja ze skladaniem zegarkow dlatego trwa to sporo czasu w moim przypadku prawie 9 tygodni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8292 #4515 Napisano 23 Stycznia 2019 9 tygodni, to rzeczywiście długoale jest, i to bardzo fajny zegarek 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4516 Napisano 23 Stycznia 2019 9 tygodni, to rzeczywiście długoale jest, i to bardzo fajny zegarek Liczylem sie z takim terminem po wczesniejszej Informacji ile to trwa lecz jestem cierpliwy i dalem rady Dzieki Abir( ale jest, i to bardzo fajny zegarek) Teraz wyjda fajne nowosci od H2O lecz niestety nie z Brazu ale mimo tego beda bardzo ladneNowe Divery wygladaja niezle nie wspominajac o rekordzie glebokosci jaki ustanowili(po co az tyle to nie wiem i sie dziwie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4517 Napisano 23 Stycznia 2019 Normad, witaj!, gratulacje, fajny na tyle, że chciałbym, tylko ratuje mnie przed kolejnym wydatkiem jego rozmiar nikczemny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #4518 Napisano 24 Stycznia 2019 Nomad fajny ten twój H2o, gratuluję. Wyglada troche tak, jakby Eterna Kontiki i Seiko monster II gen zgwałciły jakiegos brąziaka z sunray'em , ale wszystko to składa się w fajna całość. ktoś ma moze kalmara z sandwich'ową tarczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4519 Napisano 24 Stycznia 2019 Graty h2o, fajne combo z sunburstem niebieskim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4520 Napisano 24 Stycznia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4521 Napisano 24 Stycznia 2019 Dziekuje wszystkim A tak ogolnie to wszystkie nasze zegarki sa piekneMamy pasje i jestesmy pozytywnie zakreceni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4522 Napisano 24 Stycznia 2019 Super mu pasują te wskazówki!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #4523 Napisano 25 Stycznia 2019 coś brązowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4524 Napisano 25 Stycznia 2019 Świetny,szkoda ze taki malutki;))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #4525 Napisano 25 Stycznia 2019 Krzysiek. Nie miałeś ostatnio takiego, tylko zielonego? 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach