abir 8506 #4701 Napisano 1 Marca 2019 rzeczywiście to 2 różne serie tych brązów. nawet nie zwróciłem uwagi.no to może to żadna okazja ta obniżka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #4702 Napisano 3 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #4703 Napisano 3 Marca 2019 Ufajdany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4704 Napisano 3 Marca 2019 Dziwny ten rak taki bardziej crab Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4705 Napisano 3 Marca 2019 a ja takie kółeczko ułożyłem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #4706 Napisano 3 Marca 2019 a ja takie kółeczko ułożyłem N72A4028.jpgA nie pozbylbys się którejś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4707 Napisano 3 Marca 2019 A nie pozbylbys się którejś?No raczej nie. Muszę jeszcze dokupić ze 2 na pewno 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #4708 Napisano 3 Marca 2019 A gdzie takie klamry można kupić? Najchętniej motylkowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4709 Napisano 3 Marca 2019 Te dwie są fantastyczne Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4710 Napisano 3 Marca 2019 motylkowe to nie wiem,ale te to na ebay, gość z litwy, arunas bronze. na ebay jest dużo różnych klamerek TUTe dwie są fantastyczne Sent from my iPhone using Tapatalkpolecam klamerki od niego. są wysokiej jakości, dobrze wyprofilowane, mocne. może tanio nie jest, ale oprócz wysokiej ceny jest też wysoka jakość.mi generalnie podobają się wszyskie jego klamry.muszę jeszcze kupić do boba, zelosa. jak zmienię pasek w ChW to też. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4711 Napisano 3 Marca 2019 motylkowe to nie wiem,ale te to na ebay, gość z litwy, arunas bronze. na ebay jest dużo różnych klamerek TU polecam klamerki od niego. są wysokiej jakości, dobrze wyprofilowane, mocne. może tanio nie jest, ale oprócz wysokiej ceny jest też wysoka jakość.mi generalnie podobają się wszyskie jego klamry.muszę jeszcze kupić do boba, zelosa. jak zmienię pasek w ChW to też. Fajna fota 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4712 Napisano 3 Marca 2019 Wiem Tutaj mi pokazuje 59 $ za sztukę , ale warto w 100% Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4713 Napisano 3 Marca 2019 (edytowane) Masz Ancona? Czy mnie sie wydaje?EDIT: Sorry, powiekszyłem i to nie jest klamra Ancona Edytowane 3 Marca 2019 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4714 Napisano 3 Marca 2019 Masz Ancona? Czy mnie sie wydaje? EDIT: Sorry, powiekszyłem i to nie jest klamra Ancona mam ancona, to ten na godz. 6 z inną klamrą. mam tanka - dla mnie najwygodniejszy zegarek powyżej 44mmwszystkie oryginalne klamry albo są albo będą wymienione - oprócz Helberga, ta zostanie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4715 Napisano 3 Marca 2019 No patrz! A myslałem ze ten na 17 to Ancon.Kojarzysz może w jakiej cenie on chodził ? Bo jest na yebaju jeden wystawiony i sie zastanawiam ile gość chce zarobić No chyba że sam chcesz sie pozbyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4716 Napisano 3 Marca 2019 ten na ebay to II wersja z innynm bezelem i wystającym poza bezel szkiełkiem. mój to ten bardziej podoba mi się mój. jednak te widziałem od 550$ do 650$ - rzadko. częściej znajduję te co teraz jest na ebay. mimo wszystko 410$ myślę że to dobra cena 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4717 Napisano 3 Marca 2019 Gość pisze MK III Nieistotne.No fajne zegary fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4718 Napisano 3 Marca 2019 bardzo fajne.może były 3 serie tanka. tak jak piszesz, nieistotne. bardzo fajny zegarten na ebay jest bez daty - dla mnie to na + 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4719 Napisano 3 Marca 2019 A dla mnie na minus. Wiadomość wysłałem do gościa. Zobaczymy co brat Węgier odpisze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4720 Napisano 3 Marca 2019 Nie wiem co mu zaproponowałes. Ale myślę że 400$ z wysyłką lub mniej to było by super 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4721 Napisano 4 Marca 2019 375 euro stoi ten tank z Węgier. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4722 Napisano 4 Marca 2019 Mi w $ pokazuje. 410$ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4723 Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Nic mu nie zaproponowałem.Na zdjęciach wypatrzyłem rysy na szkle.Dostał opierdziel, że taki opis odstawia długi a nie był na tyle uprzejmy by potencjalnego kolekcjonera/miłośnika zegarków o tym poinformować... Nie chce z porysowanym szkłemhttps://www.ebay.pl/itm/The-iconic-ANCON-M26-Tank-watch-is-back-Super-Rare-Bronze-watch-MKIII/233153193919?hash=item36490367bf:g:kiUAAOSws6dcVsVU:rk:1:pf:0 Edytowane 4 Marca 2019 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #4724 Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) kurcze, ja na początku nic tam nie widziałem. ale mówisz pewnie o tym zdjęciu. rzeczywiście wygląda to na rysy. jednak na innych zdjęciach tego nie ma. jest taka możliwość, że przy wypukłym szkle świato robi takie ala rysy. sam nie wiem, na innych zdjęciach nie ma tej wady edit: powiększyłem sobie fotkę, na 99% masz rację - rysy i to takie których nie powinno się pominąć w opisie aukcji Edytowane 4 Marca 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #4725 Napisano 4 Marca 2019 Nic mu nie zaproponowałem.Na zdjęciach wypatrzyłem rysy na szkle.Dostał opierdziel, że taki opis odstawia długi a nie był na tyle uprzejmy by potencjalnego kolekcjonera/miłośnika zegarków o tym poinformować... Nie chce z porysowanym szkłem https://www.ebay.pl/itm/The-iconic-ANCON-M26-Tank-watch-is-back-Super-Rare-Bronze-watch-MKIII/233153193919?hash=item36490367bf:g:kiUAAOSws6dcVsVU:rk:1:pf:0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach