Thomas666 7629 #6051 Napisano 23 Stycznia 2020 ale jak toto działa? Pokazuje czas w systemie 12, czy 24? A jak gmt, 12, 24? Weź, napisz szczegółowo, może bym się skusił...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #6052 Napisano 23 Stycznia 2020 ale jak toto działa? Pokazuje czas w systemie 12, czy 24? A jak gmt, 12, 24? Weź, napisz szczegółowo, może bym się skusił...?Wskazówki godzinowa i minutowa tradycyjnie (12h), a GMT 24h (jeden pełny obrót na dobę). I to ma tylko 44mm i 12mm grubości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #6053 Napisano 23 Stycznia 2020 A, to poczekam aż większy zrobią. Chyba, że Piotrek będzie szybszy. Nic nie mówiłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #6054 Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) A, to poczekam aż większy zrobią. Chyba, że Piotrek będzie szybszy. Piotrek to jak ta baba , ma okresy załamania , znów ma doła Edytowane 23 Stycznia 2020 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #6055 Napisano 23 Stycznia 2020 Doła, nie doła, zegarki zajebbiste! I widzę, że skręcane na imbus bary wchodzą do standardu. To IMO samo w sobie podnosi półkę.Ja nic nie pokażę, bo na nartach jestem i mam na łapie kfarca f stali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #6056 Napisano 24 Stycznia 2020 New 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #6057 Napisano 24 Stycznia 2020 dziwne kolory ma to zdjęcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #6058 Napisano 24 Stycznia 2020 W sense ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #6059 Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 24 Stycznia 2020 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #6060 Napisano 24 Stycznia 2020 No, bo koperta wygląda jakby wcale nie była z brązu, szarawa jakaś taka jak z tytanu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #6061 Napisano 24 Stycznia 2020 Piotrek, fajny sekundnik. Tarcza i wskazy też fajnie zgrane! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #6062 Napisano 24 Stycznia 2020 W sumie to masz rację.... jutro pyknę w lepszym świetle. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #6063 Napisano 24 Stycznia 2020 Piękności pokazujecie.A ja myślę gdzie nowe gacie od @gripen założyć. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84779 #6064 Napisano 26 Stycznia 2020 Abir masz fajną kolekcje wrzuć wszystko na jednej fotce. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #6065 Napisano 26 Stycznia 2020 Hej. Przeglądam wątek i coraz bardziej jestem przekonany do zegarka w brązie. Ze względu na ograniczony budżet powiedzcie ile musiał bym położyć pieniądza za najtańszy brąz nie chińczyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #6066 Napisano 26 Stycznia 2020 Abir masz fajną kolekcje wrzuć wszystko na jednej fotce.Dziękuję, rozumiem, że chodzi o sztuki w brązie? . A jest tu kilku kolegów z lepszymi zbiorami Na chwilę obecną wygląda to tak. Zdjęcie z telefonu, ale sądzę że jest na tyle wyraźne aby rozpoznać modele 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #6067 Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Hej. Przeglądam wątek i coraz bardziej jestem przekonany do zegarka w brązie. Ze względu na ograniczony budżet powiedzcie ile musiał bym położyć pieniądza za najtańszy brąz nie chińczyk.Minimum 1500, ale raczej bliżej 2000, bo większość trzeba ściągać zza granicy, więc dochodzą dodatkowe opłaty.Wpisz w Google "cheapest bronze watches", czy coś podobnego i znajdziesz trochę propozycji.Na forum ktoś sprzedaje Glycine Combat Sub za 2200. Dobra cena. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #6068 Napisano 26 Stycznia 2020 Dzięki dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #6069 Napisano 26 Stycznia 2020 Hej. Przeglądam wątek i coraz bardziej jestem przekonany do zegarka w brązie. Ze względu na ograniczony budżet powiedzcie ile musiał bym położyć pieniądza za najtańszy brąz nie chińczyk.czemu nie chińczyk?czy chodzi ci zatem o tanie marki europejskie? czy mogą być z całego świata, tylko nie chińczyk?to wazne przy kalkulacji ceny, bo jak napisał kolega wyżej mogą dochodzić dodatkowe opłaty około 23 - 25% wartości zegarka.najtaniej to chyba dostaniesz TC9 lub naszego żabola od gerlacha. bez opłati z europy.czy będziesz zadowolony z jakości TC9 nie wiem, ale chcesz tanio. w związku z tym jakość jest tematem wtórnym dla ciebieMinimum 1500, ale raczej bliżej 2000to by tak mniej więcej było jak piszesz 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1527 #6070 Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Abir świetna kolekcja :-) ! Masz też duże wyczucie do pasków, grają bardzo dobrze. Przy okazji wielkie dzięki za dobre, poglądowe zdjęcie kilku interesujących mnie modeli. Pomijając grubość:Okazuje się, że Młotek wcale nie jest taki duży, jak go malują - optycznie niewiele większy od niedużego wg mnie Miecznika.Northstar też nie wygląda na swoje "subtelne" 40mm, bliżej mu do 42mm.Samui - tu też zaskoczenie: wg specyfikacji 42mm, ale koperta powiększa go do co najmniej 44mm. Pozwolisz, że zabiorę sobie tę fotkę jako ściągawkę ;-) ? Edyta: Ventus 40mm nie 41mm Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Litus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #6071 Napisano 26 Stycznia 2020 Abir, świetna kolekcja, trochę już masz tego brązu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84779 #6072 Napisano 26 Stycznia 2020 Abir super kolekcja ciekawszej nie widziałem. Gratuluję a teraz daj w stali zdjęcie to już pewnie zamknę się w sobie.... 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #6073 Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Abir świetna kolekcja :-) ! Masz też duże wyczucie do pasków, grają bardzo dobrze. Pozwolisz, że zabiorę sobie tę fotkę jako ściągawkę ;-) ?lubię paski. wszystkie oprócz ventusa i chyba HH, wykonał kolega gripen oczywiście możesz sobie zabrać fotkę Abir, świetna kolekcja, trochę już masz tego brązu.Robert, było trochę więcej. Trzeba było przyjść po rozum do głowy i kilka modeli poszło cieszyć nowych nabywców. Ale w lutym znów coś nowego przyjedzie Abir super kolekcja ciekawszej nie widziałem. Gratuluję a teraz daj w stali zdjęcie to już pewnie zamknę się w sobie....mam nadzieję, że koledzy wybaczą tę niegrzeczność w brąz wątku. ale dla kolegi i ciągłości rozmowy załączę jedno stalowe zdjęcie. w stali to takie popierdółki, ale bardzo je lubię i często zmieniam z brązem /też ostatnio zmniejszyłem ich ilość i odsprzedałem kilka sztuk. najbardziej żałuję zodiac super sea wolf 68/.tu też wszystkie paski oprócz amfibii wykonał kolega gripenJuż nie chciało mi się wyciągać z pudełka, przepraszam Edytowane 26 Stycznia 2020 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #6074 Napisano 26 Stycznia 2020 Przejrzałem kilka ofert i jednak poza moim zasięgiem. Inaczej, w zasięgu są ale byłbym w domu zabity. Pozostają mali przyjaciele z Azji. Może ktoś napisać na co warto zerknąć z Ali. Z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #6075 Napisano 26 Stycznia 2020 Przejrzałem kilka ofert i jednak poza moim zasięgiem. Inaczej, w zasięgu są ale byłbym w domu zabity. Pozostają mali przyjaciele z Azji. Może ktoś napisać na co warto zerknąć z Ali. Z góry dziękuję.san martin 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach