tarant 2972 #8451 Napisano 17 Listopada 2021 Hej Hej, Zainspirowaliście mnie do oddania swojej brązowo-tytanowej hybrydy którą patynuję Pozdrawiam ! Teraz jasne? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ted_machine 7 #8452 Napisano 17 Listopada 2021 17 minut temu, tarant napisał(-a): Hej Hej, Zainspirowaliście mnie do oddania swojej brązowo-tytanowej hybrydy którą patynuję Pozdrawiam ! Teraz jasne? Trzeba było od razu dać znać, że przekręciłem "dodania" z "oddania". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #8453 Napisano 17 Listopada 2021 Sorry, ale powiadamianie każdego z nowo zarejestrowanych o odrzuceniu ich wpisu jest niemożliwe. A ci oferujący np viagrę, dopalacze, bitcoiny w ogóle nie chcą rozmawiać... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8604 #8454 Napisano 17 Listopada 2021 55 minut temu, Ted_machine napisał(-a): Hej Hej, Inspiracja waszym tematem wrzucam moją hybrydę dwa dni oparów z octu P.S do Moderatora daj znać przynajmniej czemu mój post jest niezgodny z regulaminem wyszło ciekawie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ted_machine 7 #8455 Napisano 17 Listopada 2021 25 minut temu, tarant napisał(-a): Sorry, ale powiadamianie każdego z nowo zarejestrowanych o odrzuceniu ich wpisu jest niemożliwe. A ci oferujący np viagrę, dopalacze, bitcoiny w ogóle nie chcą rozmawiać... Rozumiem - trochę luzu i mniej spiny pozdrawiam moderatora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #8456 Napisano 17 Listopada 2021 4 minuty temu, Ted_machine napisał(-a): Rozumiem - trochę luzu i mniej spiny pozdrawiam moderatora Rozumiem, sobie też można składać życzenia. PS. Zegarek fajnie wyszedł. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabolos 1560 #8457 Napisano 18 Listopada 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8458 Napisano 18 Listopada 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6951 #8459 Napisano 18 Listopada 2021 Bardziej brązowo być nie może 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8604 #8460 Napisano 19 Listopada 2021 u mnie ceramicznie 10 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabolos 1560 #8461 Napisano 19 Listopada 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156336 #8462 Napisano 20 Listopada 2021 Dobrego dnia Koledzy! 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8604 #8463 Napisano 20 Listopada 2021 miłego łyk endu 🍻 sezon na tanie cytryny się rozpoczął - więc trzeba uwarzyć co nieco 😏 4 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8464 Napisano 20 Listopada 2021 No masz! To i ja lecę, cytrynówkę z miętą stworzyć! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8465 Napisano 21 Listopada 2021 Bry! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8466 Napisano 21 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 06:08, wolfun napisał(-a): Stary, czyli roczny 😁 dobry Heimdallr, tylko ściągnąłem pierścień a dasz Kolego foto z góry, jak to wygląda ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8467 Napisano 23 Listopada 2021 Bry! Tęsknię za zielenią ostatnio...: 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8604 #8468 Napisano 24 Listopada 2021 W takim razie trochę słonecznego koloru na dokładkę Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3471 #8469 Napisano 24 Listopada 2021 Szczerze powiedziawszy, kupując trochę ponad rok temu Neminusa, nie myślałem, że to będzie tak udany zakup i tak przypadnie mi do gustu. Teraz to w zasadzie główny mój zegarek codzienny: Nie dość, że pięknie patynuje, to ta patynka ślicznie ściera się na krawędziach: Może tani ten zakup nie był, ale nie żałuję. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8604 #8470 Napisano 24 Listopada 2021 pamiętam, jak neminus ruszał z tym projektem na kickstarter. wtedy przestraszyłem się grubości i mięsistości tego zegarka - odpuściłem. ale jest bardzo fajny, to była błędna decyzja. graty 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8471 Napisano 24 Listopada 2021 Fakt, świetny zegareczek! IMO pasek należy mu się grubszy, nie pasuje mu ta zwężka ku krawędziom.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3471 #8472 Napisano 24 Listopada 2021 1 godzinę temu, Thomas666 napisał(-a): IMO pasek należy mu się grubszy, nie pasuje mu ta zwężka ku krawędziom.. Nad paskiem pracuje @gripen Mam nadzieję, że jakoś mu idzie. Złapać strusia nie jest łatwo, zwłaszcza że przy tej pogodzie rzadko u nas występują i pewnie pochowały się w norach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8473 Napisano 24 Listopada 2021 No, to napewno będzie perfekcyjny. Pod warunkiem, że nie pochrzaniłeś jakiegoś pomiaru (mnie się to raz zdarzyło). Wspomniany jaskorób jest autorem trzech skór z czterech ostatnich fotek, wrzuconych przeze mnie na tej grupie. Jakość sama w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8474 Napisano 24 Listopada 2021 zegarki piękne, jednak nie mogę zrozumieć po co nabywa się zegarek w brązie z np. czarną wkładką bezela, ceramiczną itp, wiadomo, że to nie łapie patynki a według mnie to dla niej kupiłem sobie dwa brąziaki w których bezele również wykonane z brązu i pięknie patynują........ ale to takie tylko moje i wyłącznie moje odczucie..... 9 godzin temu, abir napisał(-a): W takim razie trochę słonecznego koloru na dokładkę Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka PIĘKNY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8475 Napisano 24 Listopada 2021 2 minuty temu, KobyS0 napisał(-a): zegarki piękne, jednak nie mogę zrozumieć po co nabywa się zegarek w brązie z np. czarną wkładką bezela, ceramiczną itp, wiadomo, że to nie łapie patynki Bo różnią się od tych z litym bezelem? Bo takich z litym bezelem nabywca ma już kilka? Bo się kupującemu podobają?🙃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach