Piotr K. 695 #2776 Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja cie nie pier@#$e to produkcja ruszyla na calego nawet potluczona reka i wiazanka zony nie zatrzyma tej machiny juz.to ja biore zegarek #4 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2777 Napisano 12 Sierpnia 2018 Tak to wyglądać będzie od środka Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #2778 Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja cie nie pier@#$e to produkcja ruszyla na calego nawet potluczona reka i wiazanka zony nie zatrzyma tej machiny juz.to ja biore zegarek #4Mój Ci on Numer 5 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #2779 Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam się z Wami szanowni użytkownicy gnijących zegarów. Temat wertuję od pół roku i powiem Wam, że lepszego nigdzie nie ma Ps.: patyna po tygodniu nad Bałtykiem. Za miesiąc powtórka Ps2.: Dlaczego obraca mi fotki przy aplikacji mobilnej TT?Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez alex LDZ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2780 Napisano 12 Sierpnia 2018 Pioterk super pomysl z tymi srubkami nie musisz sie martwic o srednice dzury na mechanizm plus minus .003 i dale jest okto ja z moja prowizorka ju tu sie nie pokarze 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2781 Napisano 12 Sierpnia 2018 Pioterk super pomysl z tymi srubkami nie musisz sie martwic o srednice dzury na mechanizm plus minus .003 i dale jest okto ja z moja prowizorka ju tu sie nie pokarzeCo Ty pieprzysz od twoich zegarków się zaczęło , cały pomysł by spróbować jak przestaniesz ja sie wypisuje Mechanizm w dalszym ciągu będzie wchodzić pasowanie , a te slaty tylko pomogą by łatwiej go ewentualnie wyciągnąć Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2782 Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Co Ty pieprzysz od twoich zegarków się zaczęło , cały pomysł by spróbować jak przestaniesz ja sie wypisuje Mechanizm w dalszym ciągu będzie wchodzić pasowanie , a te slaty tylko pomogą by łatwiej go ewentualnie wyciągnąć Sent from my iPhone using Tapatalk OK zostaje i dalej bede pokazywal moje wypociny hehe (sam wiesz ze to jak narkotyk jak zaczeles to juz nie przestaniesz) Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #2783 Napisano 12 Sierpnia 2018 Witam się z Wami szanowni użytkownicy gnijących zegarów. Temat wertuję od pół roku i powiem Wam, że lepszego nigdzie nie ma Ps.: patyna po tygodniu nad Bałtykiem. Za miesiąc powtórka Ps2.: Dlaczego obraca mi fotki przy aplikacji mobilnej TT?cześć Alexnie wiem czemu obraca ci zdjęcia, ale to nie ważne,ważne że masz fajnego brąza, napisz jak wrażenia z tym boldr`em, długo go masz? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #2784 Napisano 12 Sierpnia 2018 cześć Alexnie wiem czemu obraca ci zdjęcia, ale to nie ważne,ważne że masz fajnego brąza, napisz jak wrażenia z tym boldr`em, długo go masz?BOLDR mega fajny. Duży, ciężki i czuć go na ręku. Przyjechał 1,5 miesiąca wstecz. Był piękny i świecący Żart. Teraz zdecydowanie lepiej. Piękna tarcza. Od błękitu do granatu potrafi się pokazać. Pływał i nurkował już. Nadal szczelny Za miesiąc jedzie do Bułgarii, będzie jeszcze bardziej zgniły. A propos patynowania: robię właśnie testy z kredą i kwasem octowym na tarczy zegarkowej wykonanej z mosiądzu. Pochwalę się jutro.Dwa następne brązy zamówione w preorderze. Makara i Zelos. Niebawem chyba wysyłka, czyż nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #2785 Napisano 12 Sierpnia 2018 możesz jeszcze popróbować z gotowanym jajkiemidzie Pan szerokim frontem. makara powinna być na dniach wysyłana. już jest obsuwa, bo miał być koniec czerca. ale nie mamy żadnych świeżych informacji o wysyłce. a kilkaosób tu ma preorder na makaręzelos, jaki - pewnie hammerhead, który obecnie ma obnziżoną cenę. zostały tylko z meteorem, chyba że zamawiałeś wcześniej, bo były jeszcze oliwkowe i błękitneno powinni niedługo wszystko wysyłać.będą nowości w wątku 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #2786 Napisano 12 Sierpnia 2018 Tak. Będzie Hammerhead czarny z ceramiką. Zamówiony od razu A z jajem już po testach. Tarcza z mosiądzu 12 godzin. Wysłano z czegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2787 Napisano 12 Sierpnia 2018 Fajny motyw, tylko otwór na wskazówki wyszedł delikatnie niecentrycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #2788 Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Witajcie o Zacni Brązomaniacy Dwa dni zajęło mi przebicie się przez wątek.Wiem, że chciałbym Ch.Warda albo Eternęale musiałbym na nie sprzedać większość zegarków i pewnie parę noży więc mimo że Zelosy z meteorytową tarczą są super i w niezłej cenie to narazie celuję w Steinharta bo imho taki prosty jestPo wakacjach pewnie go jakoś ogarnę, ale już dziś pytam czy kojarzycie coś w stylu Eterny ale za cenę Steinharta ps. dziękuję za mnóstwo świetnych zdjęć które mogłem oglądać przy okazji czytania pps. żabol też mi się podoba ale jednak nie Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #2789 Napisano 12 Sierpnia 2018 Fajny motyw, tylko otwór na wskazówki wyszedł delikatnie niecentrycznie Faktycznie lekko z osi zszedł Miały to być tarcze a wyszły breloki. Do testów idealne. Szkoda mi zegara na razie. Makara chyba będzie idealna. Wysłano z czegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #2790 Napisano 12 Sierpnia 2018 jaki stenek cię interesuje, marine chrono bronze?coś w stylu eterny za cenę stenka - nie przychodzi mi nic do głowy. jest trochę zegarów na podobę tudorów, może inni koledzy coś znajdą 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2791 Napisano 12 Sierpnia 2018 Spribuj może ten , coś koło Eterny , Eta w środku , 43 mm koperta , bardzo przyjemny zegar Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #2792 Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Celuję w pokazywanego już tutaj OCEAN 1 BRONZEaleten Heroic fajny i mniej agresywna koronkajutro poczytamdziękuję znalazłem cenę...900$ nijak ma się do 2k PLN ale nie musi być nówka w sumie... Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2793 Napisano 12 Sierpnia 2018 znalazłem cenę...900$ nijak ma się do 2k PLN ale nie musi być nówka w sumie... Eterny taniej nie kupisz (chyba) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #2794 Napisano 12 Sierpnia 2018 Ale kolega szuka czegoś w stylu eterny ale w cenie Stenka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2795 Napisano 12 Sierpnia 2018 900$?670 $ or best offer https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F253778588428 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2796 Napisano 12 Sierpnia 2018 Ale kolega szuka czegoś w stylu eterny ale w cenie Stenka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Nie, no jaja sobie robię, ja natomiast szukam czegoś w stylu i jakości Hublota w cenie Parnisa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2797 Napisano 12 Sierpnia 2018 Powodzenia Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #2798 Napisano 12 Sierpnia 2018 Są jeszcze San Martin, różne modele https://m.ebay.com/itm/San-Martin-bronze-autoumatic-mechanical-300M-Seagull-Blue-Ceramic-Luminous-Bezel/223082357599?hash=item33f0bea35f%3Ag%3AFiAAAOSwIOtbX9Qj&_pgn=1&rt=nc Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2799 Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Mały , damka 40 mm to nie Eterny wielkość , ale swoją drogą Eterna jest nie do pod...bania , bez odbioru EditTaki progres Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2800 Napisano 12 Sierpnia 2018 Piotrek, ja myślę, że tu jest właśnie nisza dla Ciebie. Nie żeby cokolwiek podrabiać, jesteś kreatywny na tyle, że i Superkontiki ( ) możesz zdeklasować. O ile właśnie tego nie robisz... Co z tego, że wewnątrz wół roboczy, a nie inhouse? A z resztą, 90% tych "inhouse'ów" to tylko delikatne mody Ety-jakiejśtam. Zmienisz kółko w NH35 i już mamy inhouse'a!Piotrek, napieraj, to pójdzie, jak lawina! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach