piotrek39 3574 #3976 Napisano 11 Listopada 2018 Rafał Masz racje, ja tylko na moich próbuje ostrą patynę. Ale mam na myśli amonie bo jajka czy opar octu to w porównaniu bajka najlepiej pozwolić godnie się starzec Spotkanie braci przy buteleczce czarnego Jaśka Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3977 Napisano 11 Listopada 2018 Bry!Dziś nie wiedziałem co mam odkurzyć... I padło na Majoneza: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3978 Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Powitoł Czarna stal Damasceńska i zpatynowany stara koperta z compresoraTą kopertę można gdzieś dostać jako samodzielną część? Wygląda ciekawie. Świętuję 11go Bada bim: Bada bum: Sternik dostał tropica i mu na nim bardzo dobrze: Wybaczcie jakość - mało czasu miałem, a fotki to dodatek przy robocie z paskami Dumam nad skórą dla Helmsmana. Granatowy crazy horse na górze, a szycie... chyyyyba czerwone, ale... Waham się Na marginesie: nosił ktoś brąza na czarnym meshu? Goła stal mi się nie bardzo widzi, ale czarne pokrycie można lekko poprzycierać i ukamienować. Mogło by być ciekawie. Edytowane 11 Listopada 2018 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3979 Napisano 12 Listopada 2018 Porcelanowy to koperta z lat 70siatych lezala az sie doczekala byla pokryta niklem ale zauwazylem ze sie przeciera i jest mosiadz wiec zeskrobalem i cos takiego powstalo. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3980 Napisano 12 Listopada 2018 Bry porannie w doborowym towarzystwie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3981 Napisano 12 Listopada 2018 paski ze strusia dobrze pasują do Twoich brązów pyk /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3982 Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Tomek Nie wiem co powiedzieć zazdraszczam Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 12 Listopada 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3983 Napisano 13 Listopada 2018 Piotrek... cśśś... Nic nie mów A ja po kolei przepraszam teraz całe stado za Renegata Dziś odkurzyłem Lavę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3984 Napisano 13 Listopada 2018 Przerobiłem turtle ładniejsze dałem wskazówki i je przemalowałem by świeciły Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3985 Napisano 13 Listopada 2018 Po ciemku super! Ale w świetle dnia jakby mało czytelnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3986 Napisano 13 Listopada 2018 Złudzenie bo tak światło padło . Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3987 Napisano 13 Listopada 2018 Teraz znacznie lepiej! u mnie zegarek na łapie jak wyżej, ale zapriedol mam taki, że nie ma czasu taczki załadować. Abir, wpadłbyś pomóc koledze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3988 Napisano 13 Listopada 2018 O job twoju ale wina bedzie . 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3989 Napisano 13 Listopada 2018 To nalewki... Z przodu orzechówka, z tyłu pigwowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3990 Napisano 13 Listopada 2018 Ale naważyłeś. Gratuluję. Ja tylko cytrynowke na spirytusie właśnie robię na sylwestra. Tomek, ty to zabierasz ze sobą na latanie czy nurkowanie? Jestem pod wrażeniem manufaktury Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3991 Napisano 13 Listopada 2018 na nurkowanie nurka, na latania nurka, albo pilota... To zabieram na trip... triptiriptiptip 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3992 Napisano 13 Listopada 2018 Kurna Tomek , normalnie nie kumam co ty rozmawiasz ciekawe ile butelek ubyło przy tym rozlewaniu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3993 Napisano 14 Listopada 2018 Oj, żadnej... Ja tylko wężyk zasysałem, żeby leciało... a dziś wygląd zegarka odzwierciedla moje samopoczucie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3994 Napisano 14 Listopada 2018 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3995 Napisano 14 Listopada 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3996 Napisano 14 Listopada 2018 Powitoł @Thomas666 - w sensie: cold grumpy old fart? Spoko toku, jutro wyjdzie słońce i duża szansa że nas nie spali ;D Kumotrowie, próbował ktoś z was nosić brąza/mosiądz/miedź na jakiejś bransolecie? Goła stal mi się nie bardzo widzi, ale jakiś czarny mesh poddany stonewashowi mógłby podpasować. Zastanawiam się czy jakiejś tanizny z aliexpress nie pociągnąć, ale to nadal 20baksów które można inaczej wydać Kolorowe meshe są na watchgecko ale akurat takie mi nie pasują https://www.watchgecko.com/milanese-mesh-watch-strap.php 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3997 Napisano 14 Listopada 2018 Zobacz: A jeżeli chodzi o ten podrabiany brąz, to na WG mają na składzie tylko 18 mm, więc nie wiem do czego byś to założył... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3998 Napisano 14 Listopada 2018 Niemoge teraz znaleść tego zdjęcia , ale fajny sposób jest na barwienie stalowej bransy. Gość potraktował palnikiem albo włożył w jakiś piec , i w określonej temperaturze ( pewnie około 500 stopni ) zrobiła się dokładnie w kolorze brązu i nawet całkiem fajnie wyglądała w zestawieniu z Armida. Jak znajdę fotę to wkleję Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3999 Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) tu masz teblice ale uwazaj bo jak jakies badziewie z ailexpres a nie stal nierdzewna to moze byc inaczej I tak jak pisze obiect nie moze byc dotykany gola reka/palcami bo zostana plamy i nie bedzie mial koloru co chcesz ,ja zawsze myje odtluszczam . Edytowane 14 Listopada 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4000 Napisano 15 Listopada 2018 tu masz teblice ale uwazaj bo jak jakies badziewie z ailexpres a nie stal nierdzewna to moze byc inaczej I tak jak pisze obiect nie moze byc dotykany gola reka/palcami bo zostana plamy i nie bedzie mial koloru co chcesz ,ja zawsze myje odtluszczam .SuperDzieki za tabelemam Pytanie moze i o tym posiadasz wiedze:Jak uzyskac takzwany Timascus lecz widzialem takie ktore maja przepiekne wzory i rownomierne ornamenty w sobie (jak oni je robia? ) Np czesto w B.dobrych Markowych nozach na Inlays (ale nie chodzi mi o Chinczyki ktore sa chyba chemia traktowane) sa widoczne . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach