Slaw 480 #4301 Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) To jeszcze ja swoja Regię dorzucę . Gratulacje . U mnie tez się od niej zaczęło3AD947CD-F25D-4AD8-96F9-ABEF0B4ED58C.mov Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4302 Napisano 20 Grudnia 2018 Regia są super tez taką limitę mam A dziś nowinka 48mm bez koronki żadna ściema patelnia ale przyjemna czy jakieś wow mam wątpliwości Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #4303 Napisano 20 Grudnia 2018 Taki klasyczny, chyba. Ale 48mm dla mnie to chyba na staw skokowy mi bardziej podoba się ten airman w brązie. Fajnie Piotrek że masz jeszcze zainteresowanie sklepowymi zegarkami.Chyba się nie narażę, ale ta glycine przy twoich projektach to nudna . Sorki 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4304 Napisano 20 Grudnia 2018 Duży rozmiar! Serce mocniej zabiło, ale po chwili... No zwyklak... Takie kompletnie nic... Łeee... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4305 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) @JlipinoMożemy za rok się zamienić tylko dbaj o swoją Edytowane 20 Grudnia 2018 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4306 Napisano 20 Grudnia 2018 Spokojne , nie obrażam się jest fajny , niski , jak by był ciut mniejszy byłby fajny garniturowiec ale trzeba mieć łapę Tomka Zainteresowania nie tracę , to zawsze nowe doświadczenia ciężko jest wymyślić ciekawy zegarek jak wydaje się , że wszystko już wymyślone ten to patelnia i jak Tomasz mi pisał , że rolexowaty on z rolexsem niema nic wspólnego. Wiele by poprawiło szkło lekko wypukłe. Na tym śmiało mogło by być lądowisko drona Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #4307 Napisano 20 Grudnia 2018 jak mi się Glycine na ogół podobają to ten faktycznie taki aż za prosty jest i to piszę ja, posiadacz "kopiowanego"rolka w postaci Steinharta którego jednak lubię bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4308 Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) @JlipinoMożemy za rok się zamienić tylko dbaj o swoją Dbam o zegarki ,jak mało kto ,ale mój na razie najpiękny jest piotrek39 ,Glycine bardzo ładny ,oldskulowy,można by powiedzieć. Edytowane 20 Grudnia 2018 przez jlupino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4309 Napisano 20 Grudnia 2018 A właśnie ze mój 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4310 Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) No,no-prawie tak ładny jak mój ...........ale nie ma rzymskich cyferek Edytowane 21 Grudnia 2018 przez jlupino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4311 Napisano 21 Grudnia 2018 No,no-prawie tak ładny jak mój ...........ale nie ma rzymskich cyferek Bo to protoplasta jest A Twój to już klon 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4312 Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Co Wy wiecie i Regattach Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 21 Grudnia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4313 Napisano 21 Grudnia 2018 Fajne są te Regie one mają tarcze z kamienia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4314 Napisano 21 Grudnia 2018 Fajne są te Regie one mają tarcze z kamienia?Brąz lub mosiądz. To co widzisz , to patyna 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4315 Napisano 21 Grudnia 2018 Faktycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4316 Napisano 21 Grudnia 2018 piotrek39 u Ciebie to dopiero się dzieje na tym cyferblacie , chociaż ta niebieskawa patyna tys pikno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #4317 Napisano 21 Grudnia 2018 Ombre od warda miało być prezentem. Ale będą 2 prezenty. DHL się wyrobił 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #4318 Napisano 21 Grudnia 2018 Taki, i od razu jest miłość. Co nie zdarzało się przy wszystkich zegarkach 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4319 Napisano 21 Grudnia 2018 Powitoł Świetny Jak je zobaczyłem, to trochę żałowałem, że wziąłem Sternika, ale później rzuciłem okiem na wymiary... i już chyba nie dla mnie rozmiar Niebieski bomba: 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #4320 Napisano 21 Grudnia 2018 też myślałem nad niebieskim. ale dla mnie za dużo tego niebieskiego w tym zegarku.w czarnym wziął mnie ten ring pomarańczowy. I chyba dobrze wybrałem.co do rozmiaru, moim zdaniem nie ma się czego bać. mimo 45mm ma rozsądny L2L. tak na gorąco jak założyłem to wygodny niezmiernie. w tej kopercie i przy tej grubości zegarka wydaje mi się że poprzednie 40mm może wyglądać na ręku dziwnie.ale oczywiście wszystko kwestia gustu.jakby co to polecam, bo fajny. a i cena chyba jest do końca roku. potem prawdopodobnie strzał w góręmój ma na deklu że 50 sztuk, xx/50aaa, zdjęcia to takie poglądowe. bo i kolory zakłamanemoże w łykend strzelę coś lepszego aparatem, jak mi żona pozwoli przed świętami 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4321 Napisano 21 Grudnia 2018 też myślałem nad niebieskim. ale dla mnie za dużo tego niebieskiego w tym zegarku.w czarnym wziął mnie ten ring pomarańczowy. I chyba dobrze wybrałem.co do rozmiaru, moim zdaniem nie ma się czego bać. mimo 45mm ma rozsądny L2L. tak na gorąco jak założyłem to wygodny niezmiernie. w tej kopercie i przy tej grubości zegarka wydaje mi się że poprzednie 40mm może wyglądać na ręku dziwnie.ale oczywiście wszystko kwestia gustu.jakby co to polecam, bo fajny. a i cena chyba jest do końca roku. potem prawdopodobnie strzał w góręmój ma na deklu że 50 sztuk, xx/50aaa, zdjęcia to takie poglądowe. bo i kolory zakłamanemoże w łykend strzelę coś lepszego aparatem, jak mi żona pozwoli przed świętami No gratki fajnego sikora 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4322 Napisano 21 Grudnia 2018 Rafał graty Ja się bujam z renegatem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4323 Napisano 21 Grudnia 2018 Świetna klamra, ja dziś na pusto bo w stali biegam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4324 Napisano 21 Grudnia 2018 Dzięki panowie Tomek Ja ze sportu teraz to tylko poker jakoś biegać nie było mi po drodze Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rangy67 39 #4325 Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Bardzo interesująca klamra @piotrek39...podoba mi się. Hmmm...to ja też dopiszę się do wątku(który zresztą śledzę)bo coś tam z zegarków z metali kolorowych jest u mnie. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez rangy67 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach