ravraj 136 #4751 Napisano 6 Marca 2019 wakacyjny nuras moze byc wiekszy, pod mankiet go wciskać nie zamierzam. A jak komuś trzeba będzie przyłożyć to też będzie czym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 908 #4752 Napisano 6 Marca 2019 Pływając łodzią podwodną w błękitnym oceanie chmur.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #4753 Napisano 6 Marca 2019 No i pięknie. Dobry wybór 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4754 Napisano 6 Marca 2019 Dzięki a pokazalbys jak wygląda? Proszsz...: https://www.steinhartwatches.de/en/accessoires/bracelet/rubberstraps/standardband-ocean-1-bronze-dunkelbraun-incl-endlinks.htmlhttps://www.steinhartwatches.de/en/accessoires/bracelet/rubberstraps/standardband-24mm-fuer-triton-bronze-last-edition.html Nie chce mi się kopać w kanapie i szukać pudła, więc idę na łatwiznę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4755 Napisano 6 Marca 2019 Przyszedł. Duża bestia!Jedno ucho wymagało polerki. Juz wypucowane. Patynowania nadszedł czas. Pasek do wyrzucenia, guma średnio pasuje i akurat pechowo na 1 dziurce za luźny na 2giej za ciasno.Pasek 24 mm poszukiwany Jak Ci przypasuje to oddam silikon 24mm w stylu pasków Panerai, granatowy taki jak na focie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4756 Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Fajny fajny ale pierwsze rozejrzę się za skórką. Dzięki za propozycje. Tymczasem żabojady za burtą hu hu hu Edit: chyba że to oddam oznacza że pasek jest już mój i tylko chcesz mi go oddać Edytowane 6 Marca 2019 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4757 Napisano 6 Marca 2019 Przyszedł. Duża bestia!Jedno ucho wymagało polerki. Juz wypucowane. Patynowania nadszedł czas. Pasek do wyrzucenia, guma średnio pasuje i akurat pechowo na 1 dziurce za luźny na 2giej za ciasno.Pasek 24 mm poszukiwany Gratki! Plamiak tez dobrze wyglada IMO . Będziesz się go pozbywał ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4758 Napisano 7 Marca 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4759 Napisano 7 Marca 2019 Fajny fajny ale pierwsze rozejrzę się za skórką. Dzięki za propozycje. Tymczasem żabojady za burtą hu hu hu Edit: chyba że to oddam oznacza że pasek jest już mój i tylko chcesz mi go oddać Napisałem oddam, a nie sprzedam Mi niepotrzebny, kiedyś przez przypadek mi przysłali, a nie mam żadnego sikora na 24mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4760 Napisano 7 Marca 2019 Bry! Piotrek, super! I żeby nie na pusto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4761 Napisano 7 Marca 2019 Aaaa takie czasy że za darmo to nawet po ryju już nie chcą dać.No mogę go przytulić za darmo. Ale za przesyłkę chociaż + na browar musi być Polubiliśmy się z Nessi:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #4762 Napisano 7 Marca 2019 Ładny, bardzo ładny...A do mnie dziś przyjechał pasek od gripen. Jeszcze tylko kamerka od anurasa i będzie komplet. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4763 Napisano 7 Marca 2019 No ladne te wasze cacka ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4764 Napisano 7 Marca 2019 Kolega gripen dobrą robotę robi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #4765 Napisano 7 Marca 2019 natknąłem się przypadkiem. zostawiam jako ciekawostkę, trzeba wyłożyć 2600 szwajcarskiej waluty 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4766 Napisano 7 Marca 2019 Pisałem o tym gagatku powyżej , w temacie http://zegarkiclub.pl/forum/topic/170394-laventure-watches/?hl=laventureWyglada ciekawie , tylko ta cena , 2600 w dodatku w USD . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #4767 Napisano 10 Marca 2019 hej chłopakikoniec łyk...endu przeznaczam na łyk...endowanie /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #4768 Napisano 11 Marca 2019 Wpraszam się do klubu. U mnie nowinka , ledwo się drzwi za kurierem zamknęły. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #4769 Napisano 11 Marca 2019 Mniam, wielkie Gratulacje 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #4770 Napisano 11 Marca 2019 Dziękuję. W planach przywrócenie do punktu 0 oraz próba spatynowania na czarno i na zielono. Przy okazji kilka pytań do bardziej doświadczonych Kolegów, którzy cieszą się "miedziakami" od dłuższego czasu... tubus widziałem, że stalowy, ale nie wiem czy gwint wewnętrzny koronki też, czy z materiału jak koronka? Rozumiem, że podejście trzeba mieć jak do nerwowej młódki. Czy realna jest obawa, że koronka nie ruszana przez dłuższy czas "zarośnie"? 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #4771 Napisano 11 Marca 2019 Mi nic nigdy nie zarosło Ventus ma fajny projekt na kickstarter. Gdyby ktoś był zainteresowany mniejszym rozmiarem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4772 Napisano 11 Marca 2019 jak by kogos interesowalohttps://www.ablogtowatch.com/pontvs-acheron-bronze-dive-watch/ dzisiaj doszlo cos pieknego do mnie ale pochwale sie chyba dopiero w weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4773 Napisano 11 Marca 2019 Palce, gratulacje, witaj w klubie Rawai!Pontus mocno inspirowany Renegatem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4774 Napisano 11 Marca 2019 Wpraszam się do klubu. U mnie nowinka , ledwo się drzwi za kurierem zamknęły. Maranez_004.jpg Super !!!Niech sie nosi na wieki i witaj w Klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4775 Napisano 11 Marca 2019 Rawai zawsze fajny , graty Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach