Thomas666 7630 #5776 Napisano 26 Listopada 2019 Ryba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5777 Napisano 27 Listopada 2019 To ja ten drugi, dla równowagi. Takie coś ładne znalazłem w sieci. Może ktoś kiedyś jakiegoś homara zrobi..... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5778 Napisano 27 Listopada 2019 Hublot zajefajny. Ciężko się zastanawiałem nad kupnem w tym roku , na Florydzie wstąpiłem do salonu. Tylko , że ten był Tytan i tarcza z brązu przepięknie spatynowana. Kurna , tyle , że cena była z kosmosu. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5779 Napisano 27 Listopada 2019 Czy rzuciły się Wam może jakieś ciekawe oferty na BF na zegarki z brązu?! Ale nie takie kloce jak tu pokazujecie Coś na chudą rękę czyli dla Was damki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16352 #5780 Napisano 27 Listopada 2019 Jak nie przeszkadza ci inspiracja https://www.maranez.com/watches.php#!/Samui/c/40955233/offset=0&sort=normalkod na stronie -20% Tu też kod na stronie https://www.aquaticowatch.com/c/bronze-sea-star-0388 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5781 Napisano 27 Listopada 2019 Hublot zajefajny. Ciężko się zastanawiałem nad kupnem w tym roku , na Florydzie wstąpiłem do salonu. Tylko , że ten był Tytan i tarcza z brązu przepięknie spatynowana. Kurna , tyle , że cena była z kosmosu.patrz, ten sam model. nawet nie wiem ile kosztuje i boję się dowiedzieć. a ten arabski brąz rzeczywiście ładny. liczę, że san martin też go widział 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5782 Napisano 27 Listopada 2019 Czy rzuciły się Wam może jakieś ciekawe oferty na BF na zegarki z brązu?! Ale nie takie kloce jak tu pokazujecie Coś na chudą rękę czyli dla Was damki christopher ward na wszystko ma 15%. są fajne "lekkie" brązyseriouswatches też coś będzie mieć na BF, 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5783 Napisano 27 Listopada 2019 regia jeszcze ma 70 usd w dół od cen detalicznych na BFBLACKFRI obniży cenę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5784 Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Regie to ma nasz kolega fajną ale boję się rozmiaru. 44mm i L2L 54mm zjedzą mój nadgarstek Edytowane 27 Listopada 2019 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3395 #5785 Napisano 27 Listopada 2019 Regie to ma nasz kolega fajną ale boję się rozmiaru. 44mm i L2L 54mm zjedzą mój nadgarstek A co Ty jakiś taki płochliwy się zrobiłeś? Jak brąz to ma być duży a Ty nadgarstek masz nie maleńki więc nie bój się rozmairu Ja się zakochałem w brązie- Ancon nie schodzi z nadgarstka od trzech tygodni i to jest rekord od czasów jak miałem jeden zegarek 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5786 Napisano 28 Listopada 2019 Regie to ma nasz kolega fajną ale boję się rozmiaru. 44mm i L2L 54mm zjedzą mój nadgarstek Gorzej jak z babą, nie dogodzisz.To jeszcze Marcin jest taki wg mnie świetny zoretto indy. Obecnie - 20%.Chyba nic już nie wymyślę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3478 #5787 Napisano 28 Listopada 2019 A za mną coś od dłuższego czasu chodzi Ratnik w brązie. Dziwny zegarek, jednym się podoba, inni go nienawidzą, ale dla mnie jako wielbiciela wojaków wydaje się nawet interesujący. Pytanie tylko, czy to faktycznie brąz, czy tylko tak wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5788 Napisano 28 Listopada 2019 A co Ty jakiś taki płochliwy się zrobiłeś? Jak brąz to ma być duży a Ty nadgarstek masz nie maleńki więc nie bój się rozmairu Nie maleńki powiadasz?! Tak wiem, ten Pam ma nieco więcej niż 44 mm Gorzej jak z babą, nie dogodzisz.To jeszcze Marcin jest taki wg mnie świetny zoretto indy. Obecnie - 20%.Chyba nic już nie wymyślęJeszcze raz przyatakuję Kolegę, może jednak w końcu się skuszę, bo faktycznie marudzę jak baba Ale trochę liczę na to, że Tomkowi VIS się znudzi i się niebawem odezwie do mnie A za mną coś od dłuższego czasu chodzi Ratnik w brązie. Dziwny zegarek, jednym się podoba, inni go nienawidzą, ale dla mnie jako wielbiciela wojaków wydaje się nawet interesujący. Pytanie tylko, czy to faktycznie brąz, czy tylko tak wygląda.Mówisz o tym Rusku?! Faktycznie może się nie podobać! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5789 Napisano 28 Listopada 2019 No teraz będzie jeszcze limitka w brązie od AVI 8. Mniej jak 40mm 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5790 Napisano 28 Listopada 2019 Nawet spoko to wygląda, a wiadomo kiedy będzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5791 Napisano 28 Listopada 2019 Właśnie podobno jest od teraz do kupienia 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5792 Napisano 28 Listopada 2019 Można się tylko zapisać, na maila przychodzi poniższa informacja: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5793 Napisano 28 Listopada 2019 Rzeczywiscie, pomyliłem zegarki. Na razie tylko zapisy. Ale to ruszy chyba w ciągu tygodnia, może dwóch 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5794 Napisano 28 Listopada 2019 Jeszcze aquatico zdążyło z nowym modelem super charger. Design nie każdemu przypasi 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5795 Napisano 28 Listopada 2019 Kolejny klocuch! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5796 Napisano 28 Listopada 2019 Jo...To prawda 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5797 Napisano 28 Listopada 2019 Jo... swój chłop! Ja z Torunia więc: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5798 Napisano 28 Listopada 2019 Toruń to jest tam gdzieś kawałek za Tczewem, jo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5799 Napisano 28 Listopada 2019 No jo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3478 #5800 Napisano 28 Listopada 2019 Wąbrzeźno pozdrawia Toruń 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach