abir 8901 #5801 Napisano 28 Listopada 2019 No jo!Co prawda ja to Kociewie, jednak mocno oddziałują na nas Kaszuby. Jo jest również Kaszubskie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5802 Napisano 28 Listopada 2019 Szczęście , że ja już nie mam dylematu jaki brąz kupić Wracam do klamer Litwina , z przyjemnością stwierdzam , że są warte kasy za którą trzeba je nabyć. Pod warunkiem , że pasek nie wychodzi ponad standard grubości. Leży idealnie. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5803 Napisano 28 Listopada 2019 No teraz będzie jeszcze limitka w brązie od AVI 8. Mniej jak 40mm San Martin już robi takiego gdzieś od roku czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3478 #5804 Napisano 28 Listopada 2019 I znowu wskazówki a'la IWC. Ładny zegarek zepsuty obciętą wskazówką... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5805 Napisano 28 Listopada 2019 Wracam do klamer Litwina , z przyjemnością stwierdzam , że są warte kasy za którą trzeba je nabyć. Pod warunkiem , że pasek nie wychodzi ponad standard grubości. Leży idealnie.Potwierdzasz to co już kiedyś dawno pisałem przy pierwszym zakupie od niego, że leży jak ulał. San Martin już robi takiego gdzieś od roku czasu to wiadomo, takich pilotów jest miliard miliardówinfo poszło raczej z uwagi nowej limitki w avi, niż z uwagi na designno i myślę, że ten z avi jakościowo będzie wyraźnie lepszy I znowu wskazówki a'la IWC. Ładny zegarek zepsuty obciętą wskazówką...patrz IWC zepsuł obcinając wskazówkę, ja uważam jeszcze, że Tudor zrobił to samo dodając jakieś dwa guzy na wskazówce 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3478 #5806 Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) Mówisz o tej wskazówce z kwadratem w Tudorze? Nieeee, no ta wskazówka jest w miarę spójna. Może się podobać lub nie, ale pasuje do zegarka i do wskazówki minutowej. BlackBay'a w bronzie... mniam, nie odmówię. No zobacz jaki smaczny (ukradzione z netu): To jest moim zdaniem takie nawiązanie do znaczka mercedesa, bardzo miłe dla oka. Edytowane 28 Listopada 2019 przez renqien 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5807 Napisano 28 Listopada 2019 zegarek może i spójny. ale na mnie ta wskazówka działa zupełnie inaczej jak na większość osóbduuużo bardziej podoba mi się oris i eterna w brązie. dla każdego coś miłego No jo! Marcin, trzeba było brać zelosa słordfisza w brązie. kompaktowy, nie klocek, solidnie wykonany, byłbyś zadowolony 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5808 Napisano 28 Listopada 2019 Marcin, trzeba było brać zelosa słordfisza w brązie. kompaktowy, nie klocek, solidnie wykonany, byłbyś zadowolony Zelos swordfish w ogóle do mnie nie trafia, to już bardziej horizons gmt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5809 Napisano 28 Listopada 2019 to jest jeszcze magrette w brązie. miałem , bardzo bardzo fajny zegarek. gdybym nie szukał gotówki zostałby u mniekończą mi się już pomysły 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5810 Napisano 28 Listopada 2019 to jest jeszcze magrette w brązie. miałem , bardzo bardzo fajny zegarek. gdybym nie szukał gotówki zostałby u mniekończą mi się już pomysły No tak tylko to ciągle 44mm x 53.5MM. Po prostu zegarek z brązu nie jest mi pisany, koniec i kropka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1730 #5811 Napisano 28 Listopada 2019 A mosiężna Armida A8 Vintage? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bosson 2104 #5812 Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) Taki dziś dojechał Edytowane 28 Listopada 2019 przez Bosson 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5813 Napisano 28 Listopada 2019 jeden z kolegów ma tego pontvs. jak pierwsze wrażenie? wygoda noszenia?poza tym gratulacje. każdy brąz mile widziany 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5814 Napisano 29 Listopada 2019 PowitołI znowu wskazówki a'la IWC. Ładny zegarek zepsuty obciętą wskazówką...Pytałem sklep SM na aliexpress czy mają jeszcze MASy z luma na całym bezelu - nie mają, mogą zrobić, mogą też zmienić wskazówki według uznania. Za bezel musiałbym dopłacić 15baksów, wskazówki zmienią za darmo. Warto dopytać 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5815 Napisano 29 Listopada 2019 Pontus fajny, bardzo blisko Renegata, pewnie temu mi się podoba. PowitołPytałem sklep SM na aliexpress czy mają jeszcze MASy z luma na całym bezelu - nie mają, mogą zrobić, mogą też zmienić wskazówki według uznania.Za bezel musiałbym dopłacić 15baksów, wskazówki zmienią za darmo.Warto dopytać Dej, kolega śnurek do tego elastycznego sklepu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5816 Napisano 29 Listopada 2019 Powitoł Z nimi gadałem, w sumie to teraz nie wiem, czy to firmowy sklep SM. Wydaje mi się, że wtedy mieli tylko San Martin w nazwie. https://www.aliexpress.com/store/5032128 Widzę, że fullumy wróciły do normalnej oferty. Mają też MASy w brązie... hmmm... 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5817 Napisano 29 Listopada 2019 Te MASy są po 880 ziko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5818 Napisano 29 Listopada 2019 Radek ma nowe gacie, jest po regulacji i kilku kosmetycznych zmianach by Mistyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5819 Napisano 29 Listopada 2019 (edytowane) Te MASy są po 880 ziko No i.... Radek ma nowe gacie, jest po regulacji i kilku kosmetycznych zmianach by Mistyk Tomek, bardzo mi się to podoba. Edytowane 29 Listopada 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5820 Napisano 1 Grudnia 2019 Andrzej, Andrzej...... Jak tam po imieninach? U mnie żadnego Andrzeja nie ma. Ale brak okazji to też okazja dziś lekko bokiem chodze 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5821 Napisano 1 Grudnia 2019 Ja dopiero se muszę zrobić Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5822 Napisano 1 Grudnia 2019 jest co składać 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3362 #5823 Napisano 1 Grudnia 2019 Przy niedzieli brąziak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5824 Napisano 2 Grudnia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5825 Napisano 2 Grudnia 2019 No, Panie, Renegat wersja premium 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach