Thomas666 7630 #701 Napisano 8 Stycznia 2018 E-e Na razie nie powiem, żeby nie zapeszyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #702 Napisano 8 Stycznia 2018 Ni cóż będziemy czekać jak taka Twoja wola Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #703 Napisano 8 Stycznia 2018 Do kwietnia... :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #704 Napisano 9 Stycznia 2018 Omg Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #705 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Też szukam dla siebie jakiegoś brąza do 1k, ale ten na bazaru jakoś mnie nie przekonuje. Jako iż teraz jeszcze nie mam zamiaru kupować to wolałbym jakąś stała oferte, najlepiej nowego. Ale to raczej mało prawdopodobne, brąz nowy za 1k to rzadkość. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNa bazarku wisi też Lum Techttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/155648-sz-lum-tec-bronze-m53/?do=findComment&comment=2170977 Edytowane 9 Stycznia 2018 przez willek777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #706 Napisano 9 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #707 Napisano 9 Stycznia 2018 Thomas Bardzo dobrze ten zestaw wygląda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #708 Napisano 9 Stycznia 2018 Kobra też niekulawa, i jak jeszcze świeci nowością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #709 Napisano 9 Stycznia 2018 Fajny jest i już lekko zmieniony kolorek ma 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #710 Napisano 9 Stycznia 2018 http://dimitrovwatches.com/product/deco/A to znacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #711 Napisano 9 Stycznia 2018 http://dimitrovwatches.com/product/deco/A to znacie? Fajny ten Narwhal.Szkoda że na stronie nie ma cen. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #712 Napisano 9 Stycznia 2018 Poprzednio jak tam byłem,parę miesięcy temu, kosztował 870 euro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #713 Napisano 9 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #714 Napisano 9 Stycznia 2018 Poprzednio jak tam byłem,parę miesięcy temu, kosztował 870 euro. No to Bułgar pojechał.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strejle 2 #715 Napisano 9 Stycznia 2018 Armida a2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #716 Napisano 9 Stycznia 2018 Fajna jest, do mnie woła A1 bronze. Taki fajny batyskaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #717 Napisano 11 Stycznia 2018 Thomas coś dla ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #718 Napisano 11 Stycznia 2018 Satanic,to twój? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #719 Napisano 11 Stycznia 2018 Nie zdjęcie tylko wrzuciłem, jako propozycję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strejle 2 #720 Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Fajna jest, do mnie woła A1 bronze. Taki fajny batyskafJedynie że to straszne grubasy są. A moja mała rączką a1 nie uciagnie Thomas coś dla ciebie. Fajowy bo nietypowy jak dla mnie laika Edytowane 11 Stycznia 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #721 Napisano 11 Stycznia 2018 Satanic, czaję się na niego, rozszyfrowałeś mnie... A czaję się, jak zrobią cenę dla ludzi. Strasznie mnie woła!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #722 Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie , oświećic mnie proszę ..... O co chodzi z tymi czaszkami ? Widzę ze sa coraz popularniejsze . Tomek , ty masz bodajże nawet pasek z tym motywem o ile sie nie mylę . Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #723 Napisano 11 Stycznia 2018 Slaw, ja mam jazdę na takie czaszkowe motywy od dawna, od nastolatka po prostu mi nie przeszło... Sam też jestem pomalowany w różne takie. A teraz ten motyw stał się modny, i wcale mi się to nie podoba, bo za chwilę będzie oklepany. Niestety pojęcia nie mam jaka jest geneza tego zjawiska. Co do mojego ego, to ja po prostu jestem z tych, co guza szukają na wszelkie ekstremalne sposoby, muzę też ciężkawą lubię, a ludzie te sporty i muzykę uprawiający jakoś tak zwykli otaczać się tego typu motywami i w moim przypadku nie ma tu drugiego dna, ani podbudowy teologicznej.Uff... Taka wypowiedź nie powinna się przypadkiem rozpoczynać od "Mam na imię Thomas i jestem [...]" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #724 Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Slaw, ja mam jazdę na takie czaszkowe motywy od dawna, od nastolatka po prostu mi nie przeszło... Sam też jestem pomalowany w różne takie. A teraz ten motyw stał się modny, i wcale mi się to nie podoba, bo za chwilę będzie oklepany. Niestety pojęcia nie mam jaka jest geneza tego zjawiska. Co do mojego ego, to ja po prostu jestem z tych, co guza szukają na wszelkie ekstremalne sposoby, muzę też ciężkawą lubię, a ludzie te sporty i muzykę uprawiający jakoś tak zwykli otaczać się tego typu motywami i w moim przypadku nie ma tu drugiego dna, ani podbudowy teologicznej.Uff... Taka wypowiedź nie powinna się przypadkiem rozpoczynać od "Mam na imię Thomas i jestem [...]" Czyli swój chłop jesteś ! Zreszta ja za gówniarza zrywałem blachy ostrzegawcze ze wszystkich skrzynek elektrycznych w okolicy. Co do muzy .... Proletaryat, Obituary , Iron , wszystko grane na Radmorze...A na żywo Jarocin .... Pamiątki po pogo do dzisiaj zostały Eh.... stare dobre czasy.... Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #725 Napisano 11 Stycznia 2018 Dokładnie, ten sam materiał. Tylko martwi mnie, że obecne trendy mogą nam to wszystko rozmienić na drobne.... I jak ja wtedy będę wyglądał ze swoimi dziarami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach