Thomas666 7628 #7276 Napisano 2 Października 2020 Ot, paczajcie go, śmieszek jeden🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7277 Napisano 2 Października 2020 (edytowane) Powitoł Edytowane 2 Października 2020 przez porcelanowy 4 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7278 Napisano 4 Października 2020 Bry! (@Abir kazał mi się chwalić ) 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7279 Napisano 4 Października 2020 Jak nie, jak tak. Jak jest czym to trzeba się pochwalić. Koperta jest w kwadracie? Jaka dł boku? Jak nie, jak tak. Jak jest czym to trzeba się pochwalić. Koperta jest w kwadracie? Jaka dł boku? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #7280 Napisano 4 Października 2020 B&R jest za***isty , miałem przyjemność nosić go przez moment. Graty!!!Wczoraj przyglądałem się i przymierzałem Tudora , nie zrobił na mnie żadnego wrażenia nawet bym rzekł , słaby za takie pieniążki Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7281 Napisano 4 Października 2020 Tak, kwadratowa. 42x42mm, l2l 51.5mm.Tudor też mi się super podoba, zwłaszcza niebieski Bucherer ale alu brąz to jednak nie to samo i też nie chciałem dubla w kolekcji (bo już mam w stali). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Volturi 123 #7282 Napisano 4 Października 2020 Powrót do korzeni, zaczynamy patynę naturalnie zapuszczać.. 3 Czas jest moim sprzymierzeńcem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #7283 Napisano 4 Października 2020 1 godzinę temu, Volturi napisał: Powrót do korzeni, zaczynamy patynę naturalnie zapuszczać.. Krzysiu ładny ale .... Davosa też niczego sobie😉 5 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinus 4 #7284 Napisano 6 Października 2020 Krzysiu jest za***isty, chodzi mi po głowie, ale boje się żony, jak zobaczy kolejny zegarek to mi w... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7285 Napisano 6 Października 2020 Krzysiu jest za***isty, chodzi mi po głowie, ale boje się żony, jak zobaczy kolejny zegarek to mi w... Jeśli poważnie myślisz o tym Krzysiu w brązie celuj wyłącznie w wersję ombre. Będziesz zadowolony 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinus 4 #7286 Napisano 6 Października 2020 Nie wiem dlaczego ale bardzo podoba mi się wersja z niebieską tarczą, a ombre z tego co widzę to brąz, chociaż też jest bardzo ciekawy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7287 Napisano 6 Października 2020 Nie wiem dlaczego ale bardzo podoba mi się wersja z niebieską tarczą, a ombre z tego co widzę to brąz, chociaż też jest bardzo ciekawy.Miałem oba, tylko ombre 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3328 #7288 Napisano 6 Października 2020 Przeglądałem dziś jakieś aukcje i zobaczyłem coś takiego: Muszę przyznać, ze ma w sobie coś, tylko ten datownik do bani... Nie kupię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7289 Napisano 7 Października 2020 Ja kupię. Śnurka dej!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3328 #7290 Napisano 7 Października 2020 Kupisz? 😮 https://www.ebay.pl/itm/Helson-Porthole-Bronze-500m-Diver-Swiss-ETA-Automatic-Movement-44mm-Bronzo/303716724063 Gdyby jednak, to się bardzo ostro targuj. OSTRO!!! Koleś jest naprawdę bardzo dobrym sprzedawcą, kupowałem u niego i jest bardzo podatny na perswazję. Pomimo absurdalnych początkowych cen, finalnie sprzedaje w całkiem zbliżonych do normalnych, a miewa prawdziwe perełki. Tylko niestety, wysyła FEDEX-em chyba albo jakimś innym kurierem, więc cła i VAT-u nie ominiesz. Chyba, że masz kogoś w Stanach, a potem ten ktoś... Lubię obserwować jego sprzedaż, bo ma czasem takie zegarki, co ja ich nigdy na oczy nie widziałem i nawet nie wiedziałem, że takie są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7291 Napisano 7 Października 2020 Eeee... W tych pieniądzach to bez łaski bywają nowe ze strony producenta, co jakiś czas w promocji... A i tak za drogo. Kedyś upoluję używkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3328 #7292 Napisano 7 Października 2020 No właśnie tak mi się wydawało Wrzuciłem, bo ma w sobie coś ciekawego, do kupowania tam się moim zdaniem nie nadaje. Z resztą, jak pisałem, tarcza a zwłaszcza datownik na niej jest nie w moim guście. Kiedy wreszcie ktoś wpadnie na pomysł, że do takiego ścioranego zegarka to i wskazówki i tarcza powinny być pasujące klimatem. Postarzane, patynowane, pasujące kształtem, jak w jakimś starym urządzeniu na łodzi czy czymś takim. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7293 Napisano 8 Października 2020 W tym klimacie: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #7294 Napisano 8 Października 2020 Liv w brązie widzieli https://get.livwatches.com/saturn-vb-5/?utm_source=Instagram_Feed&utm_medium=paid-social&utm_campaign=KS5+|+PRE+|+TOFU+|+ASBO+|+CONV+|+Copy+Test+|+AUTO+|+10.07.20&utm_content=Video+|+Bronze+Green+10s+|+Space+Meets+Swiss&WickedSource=Facebook&WickedID=6196878852248&fbclid=PAAaYuiX1JHEiHmH1k_qTVhf8cXBUTCfxpkb5ZBp0bNO3AOTKhgK6F-ur6Ccc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7295 Napisano 9 Października 2020 IMO taki se... Kompletnie bez polotu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7296 Napisano 9 Października 2020 Imho koperta całkiem zgrabna ale tarcza taka se, za jasna ta zieleń, za gruba gradacja tarczy, ale od biedy mógłbym nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3328 #7297 Napisano 9 Października 2020 A mnie się z brązową tarczą nawet podoba, chociaż brak jej postarzania, jak w VIS-e. W tych klimatach nadal Andersmann mi się bardziej podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7298 Napisano 10 Października 2020 Preorder na Borealis Sea Storm CuSn8 bronze Edition https://www.borealiswatch.com/store/Pre-Order-Full-Depost-Borealis-Sea-Storm-V2-Black-Dial-Version-BA-A3-NH35-Date-BGW9-Lume-CuSn8-Bronze-p113188020/?mc_cid=5f976ba959&mc_eid=ceec739d84 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7299 Napisano 10 Października 2020 I ch...wała. Jak fajny zegarek, to damka🥵 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #7300 Napisano 10 Października 2020 Dla mnie pontvs vintage ma fajniejszy bezel i tarcze. Chyba poczekam na niego. A na gorąco, I co, jest ktoś chętny na zakup tego Trident. Ruszył dziś na kickstarter. Pojedynczo 400$. Kupując 2 szt. 750$ 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach