abir 8435 #1826 Napisano 12 Kwietnia 2018 aaa,ok.graty.ja czekam dziś na dhl z międzynarodówki.chłopaki z Peru wiedzą jak wypisać papiery transportowe. opłaty celno skarbowe wyniosły mnie tylko 72 pln 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1827 Napisano 12 Kwietnia 2018 Graty Benarusa , fajnie się prezentuje Rafał Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i pierwsze wrażenia z zakupu Macie do bani z tymi dodatkowymi opłatami U mnie dziś Heroic na łapie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1828 Napisano 12 Kwietnia 2018 Heroic piękna bestia. Moja fonderia dotarła. Jest to zegarek wymiarami porównywalny do challengera ancona. Więc duży. L2l 56, wysokość 17mm. Masywny, dużo brązu w jednej bryle, nie ma lipy. I optycznie też jest duży. Czasem zegarki wydają się mniejsze poprzez różne profile czy zapkraglenia. Ten zegarek mówi - jestem duży . Myślę że to zasługa długich ostrych krawędzi. Odważna konstrukcja. W takich przypadkach albo kochasz albo nienawidzisz. Ale jest inny, niepodobny do innych. Akurat inność jest mi bliska więc ok. Myślę że Tomek i Piotrek z racji rasowych nadgarstków byliby zachwyceni tym zegarkiem. Dla mnie ten zegar i Challenger są maxymalnych rozmiarów jakie mogę zaakceptować. Wydaje mi się że jest niezniszczalny.Teraz ciekawostka. Jest ich po 50 sztuk z zieloną i niebieską tarczą. Spytałem producenta czy numerują zegarki. Napisali, że nie bo klienci z Azji przywiązują dużą wagę do numerologii na różny sposób. Więc wystawiają certyfikat papierowy z numerem seryjnym.Zegarek zdecydowanie zostaje . Muszę okiełznać tę bestię Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaDodatkowe zakręcane teleskopy, pasek rewelacja po prostu. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1829 Napisano 12 Kwietnia 2018 Wielkie gratulacje Zegar piękny Jeszcze zdjęcie nadgarstkowe byś pyknął Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1830 Napisano 12 Kwietnia 2018 Heroic piękna bestia. Moja fonderia dotarła. Jest to zegarek wymiarami porównywalny do challengera ancona. Więc duży. L2l 56, wysokość 17mm. Masywny, dużo brązu w jednej bryle, nie ma lipy. I optycznie też jest duży. Czasem zegarki wydają się mniejsze poprzez różne profile czy zapkraglenia. Ten zegarek mówi - jestem duży . Myślę że to zasługa długich ostrych krawędzi. Odważna konstrukcja. W takich przypadkach albo kochasz albo nienawidzisz. Ale jest inny, niepodobny do innych. Akurat inność jest mi bliska więc ok. Myślę że Tomek i Piotrek z racji rasowych nadgarstków byliby zachwyceni tym zegarkiem. Dla mnie ten zegar i Challenger są maxymalnych rozmiarów jakie mogę zaakceptować. Wydaje mi się że jest niezniszczalny.Teraz ciekawostka. Jest ich po 50 sztuk z zieloną i niebieską tarczą. Spytałem producenta czy numerują zegarki. Napisali, że nie bo klienci z Azji przywiązują dużą wagę do numerologii na różny sposób. Więc wystawiają certyfikat papierowy z numerem seryjnym.Zegarek zdecydowanie zostaje . Muszę okiełznać tę bestię Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaDodatkowe zakręcane teleskopy, pasek rewelacja po prostu. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Super. Kawał metalu. I fajna, pasująca klamra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1831 Napisano 12 Kwietnia 2018 Właśnie klamra jest pierwszej wody. Tylko zapomnieli ją wyprofilowac, więc odstaje. Będzie to widać na zdjęciu. Boję się doginac bo sami wiecie dlaczego. To niebezpieczne . Jeszcze luma. Jak w maranezie, świeci w dzień. Ancon może buty wiązać pod tym względem Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1832 Napisano 12 Kwietnia 2018 Kuźwa , ja go chce !!! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1833 Napisano 12 Kwietnia 2018 I zdjęcie nadgarstka 13mm. Syn sobie chciał zrobić zdjęcie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaKuźwa , ja go chce !!! Sent from my iPhone using TapatalkWarto, ale Ty pisałeś że w brązie już jesteś nasycony Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1834 Napisano 12 Kwietnia 2018 Świetny ten heroic! Pasek z rekina? Wiosenne klimaty,w tle:))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1835 Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Jest moc !!!! Gratki !!! Ma świetny styl vintage. Bardzo mi się podoba przejście z bezela do koperty . Nie dziwie się ze chcesz go zostawić w kolekcji Jaka średnica ? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1836 Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Rafał Ja zawsze tak Pier....ole jak żona siedzi obok Jeśli chodzi o doginanie klamer , to Tomek już pewnie zapomniał jak to boli , ja pod paznokciem mam wciąż czarno, trudno zapomnieć Tak , to rekin. Nawiasem mówiąc , obydwa paski jakie były w komplecie pierwsza klasa , nie ma lipy Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1837 Napisano 12 Kwietnia 2018 Tak z klamra to do Tomka tylko !!!! On jest jak Gustlik 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1838 Napisano 12 Kwietnia 2018 Najgorsze w tym wszystkim to to , że kolegów do tego namawia Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1839 Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Jest moc !!!! Gratki !!! Ma świetny styl vintage. Bardzo mi się podoba przejście z bezela do koperty . Nie dziwie się ze chcesz go zostawić w kolekcji Jaka średnica ?W papierach 44,ale nie wiem jak mierzone. Bo z lewej owal, z prawej kąty. Ciężko to zwymiarowac. Jak ja sobie mierze to wychodzi 46 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaNajgorsze w tym wszystkim to to , że kolegów do tego namawia Sent from my iPhone using TapatalkPiotrek, nie doginam, pier.....ole to Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaTaki temat wrzucę. Wystawiam codziennie zegary na dwór, teraz zrobiło się słonecznie i się dość mocno brąz nagrzewa. Czy to może niekorzystnie wpłynąć na mechanizm? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez _Kwiatek_ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1840 Napisano 12 Kwietnia 2018 @Willek777Twojemu Ancon-owi też nic nie brakuje Rafał Ja to jestem ciekaw twojej całej kolekcji , nie tylko brązowej Twoje wybory są dla mnie bardzo ciekawe, ostatnio też fajny Japończyk Ci się trafił może wkleisz w odpowiednim dziale jakieś fotki Graty fajnych wyborów Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1841 Napisano 12 Kwietnia 2018 Ostatnio klamerkę podszlifowałem... Wczoraj byłem u okulisty, jeszcze przez kilka dni tylko jedno oko do dyspozycji... I pasek założyłem po modyfikacji: No i oczywiście gratulacje za te wszystkie nowości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1842 Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Haha Tomek zwalasz z nóg W planach miałem klamerek kilka w pracy zrobić...pieprze , wole kupić Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1843 Napisano 12 Kwietnia 2018 Rafał Ja to jestem ciekaw twojej całej kolekcji , nie tylko brązowej Twoje wybory są dla mnie bardzo ciekawe, ostatnio też fajny Japończyk Ci się trafił może wkleisz w odpowiednim dziale jakieś fotki Graty fajnych wyborów Sent from my iPhone using TapatalkDużo tego nie ma. Staram się dokonywać przemyślane zakupy. Choć zdarzały się pomyłki. Na szczęście zawsze udało się znaleźć nowego właściciela na zegarki. A jest jakiś specjalny temat dotyczący tego tematu? To zrobię jutro, pojutrze fotkę i się pokażę Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1844 Napisano 12 Kwietnia 2018 Tak , „twoja kolekcja” nie wiem jak linka zrobić Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1845 Napisano 12 Kwietnia 2018 Ostatnio klamerkę podszlifowałem... Wczoraj byłem u okulisty, jeszcze przez kilka dni tylko jedno oko do dyspozycji....Czy na jawie czy we śnie zawsze w zgodzie z BHP Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaTak , „twoja kolekcja” nie wiem jak linka zrobić Sent from my iPhone using TapatalkOk, poszukam Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1846 Napisano 13 Kwietnia 2018 Piotrek39 dzięki, bardzo cieszy,ten ancon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1847 Napisano 13 Kwietnia 2018 Ancony są megaJednego wsadzilem do woreczka i..... Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1848 Napisano 13 Kwietnia 2018 Dziewczyny lubią brązowe sweterki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1849 Napisano 13 Kwietnia 2018 O Wow teraz wygląda jak tank z drugiej wojny światowej, Co w tym woreczku było? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1850 Napisano 13 Kwietnia 2018 1 jajko. Zostawię go tak. Podoba mi się efekt Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach