Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
P10TR

Klub G1098 (NATO)

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę Kolegę rozczarować. To że coś wygląda podobnie to zupełnie nie to samo. Poza w tym w pasku liczą się także okucia i to one nadają stylowego wyglądu. Taśma również choć wygląda podobnie jest bardziej szmaciana. Nabyłem swego czasu kilka pasków chińskich dla porównania i niestety nie ma czego porównywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę Kolegę rozczarować. To że coś wygląda podobnie to zupełnie nie to samo. Poza w tym w pasku liczą się także okucia i to one nadają stylowego wyglądu. Taśma również choć wygląda podobnie jest bardziej szmaciana. Nabyłem swego czasu kilka pasków chińskich dla porównania i niestety nie ma czego porównywać.

Nie rozczarowałeś mnie. Wiem czym się różni firmowy nylon od czegoś co wygląda podobnie. ;) Póki co rozczarowałem się Havem. Tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

A co z Havestonem jest nie tak? Rozwazalem zakup, ostatecznie wybralem blusharka.

Nosze shiznita od toxic natos i jest ok, nic sie z nim nie dzieje.

Myslalem o phenomnato ale terminy wysylki oraz cena 40$ za pasek (plis inne oplaty wychodzi 210 zeta) odstraszaja a nie sadze zeby jakpsc byla jakas lepsze od innych paskow premium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z Havestonem jest nie tak? Rozwazalem zakup, ostatecznie wybralem blusharka.

Pisałem o tym wyżej. Snują się i strzępią przy dziurkach, przynajmniej pierwszy wypust. Czy to przypadłość wieku niemowlęcego czy kolejne też tak mają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paski HAV sprzed roku były o wiele lepsze niż te obecne. Były sztywniejsze i jedynie przy dziurkach się nieco strzępiły. Obecnie są bardziej wiotkie i strzępią się na brzegach co wygląda fatalnie. Nie wiem czy to norma, ale wygląda słabo na tle konkurencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Ja jeszcze czekam na:

-Ericas Originals

-Alhasharki z Blustraps

I się zobaczy co zostanie. Dobrze wiedzieć, że Havy są do d*py - kolejne barachło za przesadzoną cenę... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Na tych paskach się nie zawiedziesz ;)

Oby bo szczerze mówiąc mam już dość tejpaskowej dramy :D niech w końcu dojdą, wstawiezdjęcia i będę w końcu mógł się cieszyć moimi zegarkami :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłeś na jeden felerny pasek i tragizujesz. Przecież f-ma nie robiła problemu z reklamacją, to gdzie tu drama?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Trafiłeś na jeden felerny pasek i tragizujesz. Przecież f-ma nie robiła problemu z reklamacją, to gdzie tu drama?

Na felerne trzy. Drama taka moja własna, od momenty kiedy nie mogłem dopasować fabrycznej gumy do mojej nowej glicyny bujam się kolejne tygodnie czekając aż paski dojdą. Proponuję zakończyć temat. Dojdą, to napiszę coś o aktualnych alphasharkach. Będę miał 2 więc jakiś punkt odniesienia będzie. 

EDIT: a co do polityki wymiany: promcja kup 2 3ci pasek dostaniesz gratis idzie w pizdu przy wymianie. Przyślą tylko to, za co zapłaciłem. Z jednej strony ok, rozumiem - z drugiej dla kogoś ta promocja to może zdecydować o zakupie.

Edytowane przez Noodles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to oznacza, że trzeci pasek, który dostałeś gratis nie podlega gwarancji? Chyba nie do końca tak jest. Reklamuj wszystkie, które nie trzymają wymagań jakościowych i tyleż samo pasków powinno zostać przyjętych do reklamacji i wymienionych lub naprawionych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Coś tu się Kolega mija z prawdą.  Widzę na bazarku ogłoszenie http://zegarkiclub.pl/forum/topic/177365-blushark-alphapremier-paski/ o sprzedaży tych pasków AlphaPremier.

Nic się nie mija. Te paski, których nie nosiłem wystawiłem na bazarek, może to ja jestem przewrażliwiony i faktycznie ferelna była tylko jedna sztuka, 22mm czarna której na sprzedaż nie ma bo ją wyrzuciłem. Wg mnie wszystkie alphapremiery maja wadę (wnioskuję po sposobie wycięcia dziurek oraz grubości języka) ale to moje subiektywne zdanie. I na drugi raz nie zarzucaj mi nieuczciwości bo to nic miłego. 

Edytowane przez Noodles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic takiego nie powiedziałem. Prawda jest taka, że uszkodził się jeden pasek a producent dośle Tobie 3szt. jak rozumiem. W takim razie jesteś do przodu i gdzie tu tragedia ? Twój subiektywny osąd nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

Ja dobrze znam tę firmę  i nigdy się nie zawiodłem, stąd czytającym należy się sprostowanie. Ważne jest to jak jest, a nie co się komu wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Czytaj dokładnie. Dośle dwa a nie trzy. To raz.

Co do mojego osądu. Wklejam dwa zdjęcia jednego z tych pozostałych, nienoszonych pasków. Wyjąłem go tylko po to, żeby zapiąć go na ręce. Ocenę tego, jak by wyglądało to wybrzuszenie w miejscu gdzie jest język sprzączki, po kilku godzinach noszenia pozostawiam zainteresowanym do własnej oceny. Napiszę tylko, że ten uszkodzony alphapremier dokładnie tak samo się odkształcał. To dwa.

To, że Ty się nigdy na nich nie zawiodłeś nie oznacza, że nie mogą mieć problemów z jakością.

post-108913-0-23891100-1563901969_thumb.jpg

post-108913-0-95379700-1563901982_thumb.jpg

Edytowane przez Noodles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz mieć własne zdanie ale na przedstawionych zdjęciach nie widzę omawianego problemu. Pasek jest cieńszy a zegarek zapewne ciężki. Co do reklamacji to obiektywnie rzecz biorąc zapłaciłes za dwa paski i dwa Ci dosyłają nie żadając zwrotu. Nie sądzisz, że to uczciwe ? Zakończmy już tę dyskusję, bo jest bezprzedmiotowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Dokładnie zakończmy. A na wyżej pokazanych zdjęciach nawet nie mam założonego zegarka. Sam pasek zapięty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że jak dostaniesz AlphaSharki , to napiszesz coś konstruktywnego. Tych pasków nie da się popsuć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Właśnie przyszedł, i mam mieszane uczucia...

stB3p35.jpg

XvdoEF9.jpg

S0POvjL.jpg

vPI4HnN.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przyszedł, i mam mieszane uczucia...

Dlaczego? Wygląda ciekawie i porządnie.

Co to w ogóle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Dlaczego? Wygląda ciekawie i porządnie.

Co to w ogóle?

To taka guma z cheapesnatostrap.

Tutaj link: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/newest-products/products/paratrooper-pvd-strap-black

W sumie byłem w nim na rolkach i okazuje się że jest całkiem wygodny. Może się przekonam...

Fajne seiko co to?

Dziękuję. To zmodyfikowany SKX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Mam coś podobnego w amfibii, to chyba był Twój pasek wcześniej. W tym czarnym jest to trochę inaczej zrobione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny pasek i dobrze się komponuje z zegarkiem. Na zdjęciu wygląda, że go za ciasno spiąłeś. Do gumy trzeba przywyknąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi