Sol 7222 #26 Napisano 17 Października 2017 Tak.I do tego jest kultowa, jedyna prawdziwa i z jajami. A druga wersja jest po prostu lepiej wykonana Na zdjęciach tego nie widać, więc jak ktoś nie miał obydwu wersji w ręce, to sobie może wmawiać co zechce, a nawet widzieć czarne obwódki indeksów 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11891 #27 Napisano 17 Października 2017 Jak mawiali najstarsi górale, czarny tylko jedynka, pomarańczowy druga edycja 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #28 Napisano 17 Października 2017 Z tym się zgadzam. Czarna jedynka jest super i pasuje do kompletu do pomarańczowej dwójki 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal7933 6 #29 Napisano 17 Października 2017 Jak juz parka z dwóch generacji,to moze dorzucić brata z trzeciej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #30 Napisano 18 Października 2017 Tomly dobrze prawi... Czarny to tylko jedynka, pomarańczka dla równowagi może być wer. 2... Oczywiscie jak dla mnie to tylko opcja, bo ja to w kwestii monsterków jestem konserwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strejle 2 #31 Napisano 10 Stycznia 2018 Srp307 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #32 Napisano 18 Stycznia 2018 Stary model , klasyk . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ares 3 #33 Napisano 25 Stycznia 2018 Miałem nowy model i zdecydowanie polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kowal_86 #34 Napisano 25 Stycznia 2018 Bierz nowy, nie dość, że bardziej spójny stylistycznie to jeszcze ma dużo lepszy mechanizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3920 #35 Napisano 26 Stycznia 2018 Widziałem gdzieś czarną jedynkę piaskowaną mikro kuleczkami szklanymi. Zegar był na jakimś zulu, wyglądał zaje.... cie! 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #36 Napisano 26 Stycznia 2018 Z tym się zgadzam. Czarna jedynka jest super i pasuje do kompletu do pomarańczowej dwójki Jak mówiłem. Najlepiej mieć dwa 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 287 #37 Napisano 26 Stycznia 2018 Jak mawiali najstarsi górale, czarny tylko jedynka, pomarańczowy druga edycja I to jest sedno w temacie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #38 Napisano 26 Stycznia 2018 Ale ktoś odkopał Kupiłem OM1, miałem przez chwilę czarnego 1 i jakoś mnie nie porwał, ale koperta była jakaś dziwnie wyoblona tam gdzie powinny być krawędzie. Jak trafi mi się czarny raz jeszcze to dam mu drugą szansę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamek234 4 #39 Napisano 14 Lutego 2018 Chyba tylko pierwsza edycja jednak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #40 Napisano 14 Lutego 2018 Nadal zdania ne zmieniam...Przynajmniej jeśli chodzi o wersję czarną... klasyka klasyki... Serio. Mimo, że generalnie i black i orange leżą w pudełkach i wyciągane od wielkiego dzwonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stary_p 3 #41 Napisano 15 Lutego 2018 Ja bym brał SKX Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14723 #42 Napisano 15 Lutego 2018 Jak mawiali najstarsi górale, czarny tylko jedynka, pomarańczowy druga edycja Tez sie zgadzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #43 Napisano 8 Lipca 2019 No, dobra, ale gdzie tego szukać? Ceny na ebayu przekraczaja 2000zł. Do 1000 można kupić tylko baby monstery. A przy okazji gdzie jest ten mityczny bazarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #44 Napisano 8 Lipca 2019 No, dobra, ale gdzie tego szukać?Ceny na ebayu przekraczaja 2000zł. Do 1000 można kupić tylko baby monstery. A przy okazji gdzie jest ten mityczny bazarek?Jak otworzysz stronę główną tam jest "Rynek" http://zegarkiclub.pl/forum/forum/165-rynek/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44607 #45 Napisano 8 Lipca 2019 , 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #46 Napisano 10 Lipca 2019 Dzięki.A co z reszta pytań? Czy te monstery naprawdę aż tak podrożały? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #47 Napisano 10 Lipca 2019 Dzięki.A co z reszta pytań? Czy te monstery naprawdę aż tak podrożały?Tak , podrożały. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44607 #48 Napisano 10 Lipca 2019 Oj podrożały, sam nie dawno kupiłem staruszka 19 lat ale jestem bardo zadowolony z zakupu 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #49 Napisano 11 Lipca 2019 Ładne cacko. To prawdziwe kolory?A gdzie kupiłeś i ile daleś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44607 #50 Napisano 11 Lipca 2019 Jasne że prawdziwe no może ciut podkrecone, co do ceny kupiłem od znajomego, cenę zostawię dla siebie ale jak coś wpadnie w oko to co tam cena 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach