Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kashmir

Prezent na 40

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko jedna rzecz Panowie- pod temat podczepiła się użytkowniczka @cierpliwa, i patrząc po jej propozycji, ma na wydanie 200 zł. Więc gdzie z tymi Karpaczami...

A, faktycznie... Właśnie mnie trochę zdziwiło, że niewiasta najpierw deklaruje 1400 zł do wydania, a potem się zastanawia nad brzydkim Casio za 189 zł i stąd moja, z przymrużeniem oka, uwaga o nietrafności pomysłu na prezent. Jeżeli jednak budżet to ok. 200 zeta, to może być i Casio - ale są chyba fajniejsze modele niż ten podany. :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie Orient Bambino - modeli jest sporo i gwarantuję Ci będzie mega zadowolony - Ty wydasz około 700-800 zł a pozostałe 600-700 weekend w Karpaczu, Szklarskiej Porębie lub (i to chyba najlepsze miejsce) w Świeradowie Zdrój 

Za taki zestaw mąż wycałuje Cię wszędzie oprócz ust - to Ci gwarantuje, a niezapomniane chwile i piękny zegarek zostaną mu na lata  ;)

Dzięki Paweł Bury...

O weekendzie też pomyślałam jeszcze przed Twoim postem , ostatni weekend we Wrocławiu , cudo ;-) działo się ... i było wycałowanie ... ale zaczęło się od ust ichwile niezapomniane B-) :$

Nie wiem tylko coście się tak uczepili męża skoro ja tak nie pisałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałam Vrattislavia Forrmmeister w kolorze szaro brązowym ...przy okazji Panie Marcinie dzięki wielkie za szybkie i sprawne dopięcie zakupu  :rolleyes:

I Wam wszystkim za porady , sugestie 

Po otrzymaniu przesyłki ...było "łał" jak otworzyłam pudełko ... moje łał ...

Przy okazji zadzam się z forumowiczami ,iż zdjęcia nie oddają rzeczywistości 

Niestety kolejnego łał nie było  :wacko:

Okazało się , że jednak nie sprostałam oczekiwaniom , które krążyły w stronę aberracji sportowej , wiecie ...ławeczka , hantelki i taki tam 

dlatego kochane kobiety ... Kupowanie zegarka w prezencie facetowi to niestety nie jest jednak najlepszy pomysł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Paweł Bury...

O weekendzie też pomyślałam jeszcze przed Twoim postem , ostatni weekend we Wrocławiu , cudo ;-) działo się ... i było wycałowanie ... ale zaczęło się od ust ichwile niezapomniane B-) :$

Nie wiem tylko coście się tak uczepili męża skoro ja tak nie pisałam

Przeczytałem chyba pierwszy post drugiej koleżanki i stąd zamieszanie z mężem.

Jestem żonaty i jeszcze Wy we dwie - wybaczcie że czasem coś pomieszam.

A zegarek bardzo dobry wybór choć jak widać nie do końca trafiony - przyzwyczai się  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałam Vrattislavia Forrmmeister w kolorze szaro brązowym ...przy okazji Panie Marcinie dzięki wielkie za szybkie i sprawne dopięcie zakupu  :rolleyes:

I Wam wszystkim za porady , sugestie 

Po otrzymaniu przesyłki ...było "łał" jak otworzyłam pudełko ... moje łał ...

Przy okazji zadzam się z forumowiczami ,iż zdjęcia nie oddają rzeczywistości 

Niestety kolejnego łał nie było  :wacko:

Okazało się , że jednak nie sprostałam oczekiwaniom , które krążyły w stronę aberracji sportowej , wiecie ...ławeczka , hantelki i taki tam 

dlatego kochane kobiety ... Kupowanie zegarka w prezencie facetowi to niestety nie jest jednak najlepszy pomysł 

Wybór był bardzo dobry, ale małżonek jeszcze dojrzał... może z czasem. Chociaż kolega z pracy zamówił sam u małżonki Casio na 40-stkę, a my nawet chcieliśmy mu do tego sprezentować 2 kamienie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Cała ta dyskusja tylko dowodzi tego, że pewne prezenty lepiej jednak wcześniej przedyskutować, bo może się okazać, że to co nam się wydaje fajne, dla naszych połówek już nie koniecznie takie będzie... Powtarzam to mojej własnej żonie  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.