unadarek 3339 #6376 Napisano 5 Maja 2021 (edytowane) 5 minut temu, petruss napisał(-a): Przed jazdą ...po jeździe extremalnej rowerem Edytowane 5 Maja 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #6377 Napisano 5 Maja 2021 Taki nowy kolega 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2573 #6378 Napisano 5 Maja 2021 Na dobranoc 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6379 Napisano 5 Maja 2021 Godzinę temu, MshR napisał(-a): Na dobranoc ... żeby miał melodyjki to by jeszcze kołysankę nucił na dobranoc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 21495 #6380 Napisano 5 Maja 2021 4 minuty temu, unadarek napisał(-a): ... żeby miał melodyjki to by jeszcze kołysankę nucił na dobranoc To domena innego (komunijnego) klasyka 😁 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #6381 Napisano 6 Maja 2021 (edytowane) 8 godzin temu, GTB napisał(-a): To domena innego (komunijnego) klasyka 😁 Dostałem i miałem, ciepło wspominam - aż się łezka w oku zakręciła PS. Były też modele (jak dobrze pamiętam) z 8 melodyjkami - taki z 16 to było Coś. Edytowane 6 Maja 2021 przez 7ara7ony 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #6382 Napisano 6 Maja 2021 Dzisiaj dzień roboczy - a jak do roboty, to tylko czarny 🖤 😈 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6383 Napisano 6 Maja 2021 3 godziny temu, 7ara7ony napisał(-a): Dostałem i miałem, ciepło wspominam - aż się łezka w oku zakręciła PS. Były też modele (jak dobrze pamiętam) z 8 melodyjkami - taki z 16 to było Coś. a kto go nie miała ? - miło go wspominam pare takich miałem !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4958 #6384 Napisano 6 Maja 2021 Szczerze powiedziawszy, wczoraj miałem chwilę zwątpienia dotyczącą rozmiaru tego zegarka. Jest to jednak kawał bydlaka jak dla mnie. Największy zegar jaki miałem. Przed kupnem oglądałem kilka recenzji, w tym kolegi Mateja, który ma taki sam nadgarstek jak mój (18,5cm). Roman dość ładnie się tam prezentował. Dziś jest już lepiej, wydaje mi się, że się polubimy. Przyzwyczajam się do gabarytu. Ogólnie zegarek sam sobie jest mega. 7 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6385 Napisano 6 Maja 2021 19 minut temu, jestem_w_shocku napisał(-a): Szczerze powiedziawszy, wczoraj miałem chwilę zwątpienia dotyczącą rozmiaru tego zegarka. Jest to jednak kawał bydlaka jak dla mnie. Największy zegar jaki miałem. Przed kupnem oglądałem kilka recenzji, w tym kolegi Mateja, który ma taki sam nadgarstek jak mój (18,5cm). Roman dość ładnie się tam prezentował. Dziś jest już lepiej, wydaje mi się, że się polubimy. Przyzwyczajam się do gabarytu. Ogólnie zegarek sam sobie jest mega. ... aby odczytać godzinę, datę, i dzień tygodnia po co nosić taki kawał plastyku ? zegarek do codziennego użytkowania w pracy za duży, żeby chodziarz miał GPS to jeszcze można to jakoś wykorzystać w poruszaniu się gdzieś a tak ? - dobry jest na wyprawy rekreacyjne, namiot, góry, las, rower .itd... i do tego został stworzony !!! Wiem narażam się milionom użytkowników ale aby pochwalić się na co dzień można wybrać coś subtelniejszego i niekoniecznie musi być pancerny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36465 #6386 Napisano 6 Maja 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4958 #6387 Napisano 6 Maja 2021 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): ... aby odczytać godzinę, datę, i dzień tygodnia po co nosić taki kawał plastyku ? zegarek do codziennego użytkowania w pracy za duży, żeby chodziarz miał GPS to jeszcze można to jakoś wykorzystać w poruszaniu się gdzieś a tak ? - dobry jest na wyprawy rekreacyjne, namiot, góry, las, rower .itd... i do tego został stworzony !!! Wiem narażam się milionom użytkowników ale aby pochwalić się na co dzień można wybrać coś subtelniejszego i niekoniecznie musi być pancerny. Mam subtelniejsze, znudziły mi się Jakbym pracował w garniturze to może bym się zastanowił, ale na szczęście nie muszę Pomimo rozmiaru jest bardzo wygodny i to jest najistotniejsze. Świetnie układa się na ręce i co dziwne, nie czuć że to taki spory zegar. 1 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6388 Napisano 6 Maja 2021 10 minut temu, jestem_w_shocku napisał(-a): Mam subtelniejsze, znudziły mi się Jakbym pracował w garniturze to może bym się zastanowił, ale na szczęście nie muszę Pomimo rozmiaru jest bardzo wygodny i to jest najistotniejsze. Świetnie układa się na ręce i co dziwne, nie czuć że to taki spory zegar. Casio wygodę pasków dopracowało w każdym prawie modelu - ale taka buła stercząca z nadgarstka spod bluzy, swetrem itd... Plastykowy (czy tam karbon) to wiadomo ze nic nie będzie ważyć bo niby co tam ma ważyć ale dobra ... skoro tamte się znudziły to oby dobrze się nosił ostatecznie każdy ma swój gust i to jest fajne i prowadzi do różnorodności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 604 #6389 Napisano 6 Maja 2021 . 4 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10564 #6390 Napisano 6 Maja 2021 .O, żelek. Fajny, nie? Miałem ostatnio oba żelki "na warsztacie", super im one wyszły. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 604 #6391 Napisano 6 Maja 2021 Fajny, fajny.Udalo im się zgranie kolorów w pomarańczowo-czarnym. Dla mnie ładniejszy niż bialo-zielony 2 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10753 #6392 Napisano 6 Maja 2021 Mundek.Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1235 #6393 Napisano 6 Maja 2021 W pierwszej chwili myślałem, że jest moro a to tak cień pada od listków :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32122 #6394 Napisano 6 Maja 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10564 #6395 Napisano 6 Maja 2021 Grzegorz, wzbraniałeś się przed stalą, wzbraniałeś, a jednak widzę że wpadła. Jak leży? Przekonałeś się? Bransa będzie do niego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32122 #6396 Napisano 6 Maja 2021 4 minuty temu, TomG80 napisał(-a): Grzegorz, wzbraniałeś się przed stalą, wzbraniałeś, a jednak widzę że wpadła. Jak leży? Przekonałeś się? Bransa będzie do niego? Najlepsza kostka jaką mam, na równi z 5k. Raczej nie będę wracał już do kostkę z plastikową kopertę po obcowaniu z gmw i imperatorem. A na dowód tego jak bardzo leży to już drugie G1, gdyby nie iskrzyło to pewnie pozostał bym przy jednym. Pierwsze już na kajdanie, tylko co dalej z kości? Jaki cel? Jak żyć? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 21495 #6397 Napisano 6 Maja 2021 Bo najlepsze kostki kryją serducho w stalowej kopercie 😀 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32122 #6398 Napisano 6 Maja 2021 4 godziny temu, unadarek napisał(-a): ... aby odczytać godzinę, datę, i dzień tygodnia po co nosić taki kawał plastyku ? zegarek do codziennego użytkowania w pracy za duży, żeby chodziarz miał GPS to jeszcze można to jakoś wykorzystać w poruszaniu się gdzieś a tak ? - dobry jest na wyprawy rekreacyjne, namiot, góry, las, rower .itd... i do tego został stworzony !!! Wiem narażam się milionom użytkowników ale aby pochwalić się na co dzień można wybrać coś subtelniejszego i niekoniecznie musi być pancerny. Po co to się nogi nocą. „Kończ waść, wstydu oszczędź” 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 167636 #6399 Napisano 6 Maja 2021 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36465 #6400 Napisano 7 Maja 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach