yorki_man 430 #326 Napisano 16 Stycznia 2018 System komputerowy nam zawiódł.... Zdarzało się w przeszłości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kossutiusz99 52 #327 Napisano 16 Stycznia 2018 Niestety z racji tego, że wyniki nie spłynęły jeszcze z wszystkich lokali wyborczych musimy opóźnić ich podanie.Pragniemy zauważyć, że późniejsze podanie wyników to zawsze dodatkowa dawka emocji Pomyślcie jakby komisja wyborcza podala w uzasadnieniu opoznienia ogloszenia wynikow wyborow ze to dodatkowa dawka emocji 0 Wołny, ałmazy, WP, mołnie precyzyjne itd..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #328 Napisano 16 Stycznia 2018 System komputerowy nam zawiódł.... Zdarzało się w przeszłości Ano zdarzało się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3524 #329 Napisano 16 Stycznia 2018 Nie wiem czy nie w ostatnim turnieju o dobe wszystko było przekładane - normalna rzecz, czasami coś wyskoczy nieprzewidzianego. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #330 Napisano 16 Stycznia 2018 Chcieliśmy internetów, smartfonów i jedzenia z mikrofali to mamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3524 #331 Napisano 16 Stycznia 2018 Ja jedzenia z mikrofali nie chciałem i nie chcę 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #332 Napisano 16 Stycznia 2018 Tak mi się powiedziało Ja też używam wyłącznie do podgrzania herbaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3524 #333 Napisano 16 Stycznia 2018 Nie no, używam Ale bardzo niechętnie 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdwardNygma 199 #334 Napisano 17 Stycznia 2018 Coś cisza w temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sthool 185 #335 Napisano 17 Stycznia 2018 Proszę Państwa. Z przyczyn ode mnie niezależnych przebieg Turnieju nieco się opóźnił. Za chwilę pojawią się wyniki I Rundy pocieszenia, po czym zostanie ogłoszona kategoria II Rundy pocieszenia. Z racji tego, że zawodnicy w II rundzie pocieszenia będą mieli mało czasu na wybór zegarka i zrobienie zdjęcia, czas wstawienia zdjęć przesunięty zostaje na 22:00-22:05 Terminarz pozostałych etapów Turnieju nie ulega zmianie. I nadszedł czas na prezentację wyników I Rundy pocieszenia: Gratulujemy tym, którzy przechodzą dalej i dziękujemy za dobrą zabawę tym, którzy dziś zakończyli przygodę z Turniejem - liczę na Wasze uczestnictwo w przyszłej edycji! Kategoria II rundy pocieszenia to: "Ciemna strona mocy" czyli zegarek z tarczą w ciemnym kolorzeProsimy o kilka słów komentarza uzasadnienie wyboru zegarka Przypominam, że zdjęcia wstawiamy dzisiaj o 22:00 - 22:05. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #336 Napisano 17 Stycznia 2018 Gratuluje wszystkim kolegom. Miałem swoje typy i nawet się udało trafić Powodzenia wszystkim i podziękowania za pokazanie pięknych zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3524 #337 Napisano 17 Stycznia 2018 Gratuluję wszystkim - świetne zegarki Znowu różnica jest minimalna co świadczy o bardzo wyrównanej rywalizacji. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdwardNygma 199 #338 Napisano 17 Stycznia 2018 No to walczymy dalej Gratulacje Panowie, bo świetne zegarki pokazaliście. Nie mam żadnego z nich, a z chęcią bym przygarnął Dzisiejsza runda bardzo ciekawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris2 162 #339 Napisano 17 Stycznia 2018 Gratuluję Panowie wyników a przede wszystkim zegarków.Po wynikach widać że stawka bardzo wyrównana A może to jurorzy tak dobrze oceniają Edit. Ja powiem szczerze, miałem spore problemy z ocenianiem Ale to świadczy o pięknych zegarkach jakie pokazaliście. 0 https://get.google.com/albumarchive/107247623220063053982?source=pwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysqut 744 #340 Napisano 17 Stycznia 2018 Niestety nie mam zegarka z motywem ze Star Wars:P. Dlatego ostatnim zawodnikiem reprezentującym mój zbiorek jest Sława "Lodówka" z czarną tarczą. Wystawiłem ją do gry ponieważ spełnia wymóg ciemnej tarczy i jest stosunkowo rzadka... ale przede wszystkim chyba każdy lubi "lodówki". Ta runda jest dla mnie pewnego rodzaju klamrą zamykającą, gdyż pokazałem już Poljota, Rakietę i Wostoka. Teraz przyszedł czas na Sławę (ta marka wraz z pozostałymi trzema stanowi trzon tego co udało mi się do tej pory zdobyć). Dzięki za miłą zabawę i życzę powodzenia kolegom! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregch 282 #341 Napisano 17 Stycznia 2018 Czytam kategorię - "Ciemna strona mocy" czyli zegarek z tarczą w ciemnym kolorze - i burza w mózgu. Który zegarek wybrać? I jaki kolor jest w ciemnym kolorze? Granat? Bordo? Brąz? Czerń? Padło na czerń. I następny dylemat - którego zawodnika wystawić? Może jak co roku wystawić jakiegoś kwarca? Ale nie, zawsze przy kwarcu były jakieś głosy "że owszem ładny ale kwarc". Wreszcie mam pomysł najprostszy jaki może być. Mój zawodnik to cornawin z całkowicie czarną jak noc tarczą (i z kółeczkiem jak księżyc w pełni). Tarcza jest jak pisał Sergiusz Piasecki w Zapiskach oficera Armii Czerwonej - "czarna jak sumienie faszysty". No więc zaczyna się walka - oczywiście ze zrobieniem zdjęcia Niestety ani sprzętu ani umiejętności nie posiadam. Po zrobieniu kilkudziesięciu fotek na których widać było wszystko - tylko nie piękną głęboką czerń tarczy - poddałem się i losowo wybrałem zdjęcie.Mam nadzieję że wybrałem dobrze i "niech ciemna strona mocy będzie z Wami". 0 Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdwardNygma 199 #342 Napisano 17 Stycznia 2018 No to lecimy z ostatnim zegarkiem.Fajny temat rundy, zegarków z czarną tarczą mam kilka więc wybór był... czy dobry to się okaże.Zdecydowałem wysłać do boju jedną z moich ulubionych Rakiet. Gdy pierwszy raz zobaczyłem ten model, od razu wiedziałem, że muszę taką mieć. Długo szukałem w zadowalającym stanie, i znalazłem- ta prawie idealna Piękna Rakieta z hipnotyzującą czarną tarczą . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #343 Napisano 17 Stycznia 2018 Piękne czarnuchy PanowieTemat trudny i ciężko zrobić dobre foto jednakże daliście radę Gratuluje wszystkim ja faworyta swojego mam ale to po wynikach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdwardNygma 199 #344 Napisano 17 Stycznia 2018 Dzięki wszystkim za wspólną zabawę Było mi niezwykle miło móc pokazać tych kilka zegarków. Tak jak pisałem, kategoria fajna tylko ciężko było zrobić ładne zdjęcie na szybko Moi faworyci do rysqut i gregch- kawał pięknych czasomierzy Panowie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4741 #345 Napisano 17 Stycznia 2018 Wszystkie zegarki rewelacja! Tak mocny skład że aż nie do wiary. Wybór tak trudny że lepiej nie wybierać, po prostu "trzech wspaniałych". Choć jeden działa na mnie bardziej bo... miałem, sprzedałem i nie mogę teraz odkupić. Tego zegarka żałuję bardzo... Gratuluje Panowie! 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3524 #346 Napisano 17 Stycznia 2018 Fajne zegarki - gratuluję.Gratuluję też zdjęć, ja niestety bez światła dziennego moge cyknąć co najwyżej jak luma świeci a i to nie bardzo a Wy Panowie daliście radę. Szacun. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufer 18 #347 Napisano 18 Stycznia 2018 Super zegarki, zwłaszcza stany. Gratulacje dla tych co przeszli dalej. Dzięki za fajną rozrywkę. Poziom wzrasta, czekam na następne konkurencje i wystawionych w nich zawodników. 0 Są tacy, co mają rozum, a są tacy, co go nie mają, i już. Kubus Puchatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #348 Napisano 18 Stycznia 2018 Czy w rundzie finałowej poza zdjęciami ma być tez jakiś komentarz bo nic nie pisze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8238 #349 Napisano 18 Stycznia 2018 Jak coś skrobniesz, to nikt ci głowy nie urwie, jeśli nie, podobnie 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #350 Napisano 18 Stycznia 2018 Haha Naskrobane to ja mam wolałem zapytać Powodzenia !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach