Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

krzysiek05

G-shock GW-M5610 -1ER czy G-9300 -1ER

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się nad zakupem jednego z wyżej wymienionych zegarków, będzie to mój pierwszy g-shock, różnica w cenie 120 zł na korzyść M5610. Zakup w sklepie TT. Oba mi się podobają, nadgarstek ok 19 cm. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5610 będzie za mały na Twój nadgarstek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5610 będzie za mały na Twój nadgarstek.

Będzie albo nie będzie - ja często zakładam GW-M5610 a łapsko mam nieco ponad 20cm, miałem też kilka lat G-9300 i też byłem zadowolony. 

Moim zdaniem, o ile pasek łapę obejmuje to nie ma czegoś takiego jak "za mały zegarek", to wszystko zależy od tego jak sobie w głowie poukładamy i do czego nam ten zegarek jest potrzebny - lubię GW-M5610 bo bez trudu chowa się pod mankietami kurtek, ma świetny kontrast wyświetlacza, i w zasadzie nie czuję jak go mam na ręce, 9300 za to to moim zdaniem jeden z najładniejszych i najlepiej przemyślanych "G" ale pod warunkiem że to GW a nie G no i zimą może być problem jak masz ściągacz na rękawie...

Najlepiej przymierzyć i samemu ocenić...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyt.: "Moim zdaniem, o ile pasek łapę obejmuje to nie ma czegoś takiego jak "za mały zegarek"...

Otóż to, podpisuję się pod powyższym obydwiema rękoma.

Osobiście wręcz nie lubię dużych - pow. 40 mm co niestety znacznie zawęża wybór przy kupnie nowych.

Dla mnie optymalny rozmiar ma Seiko Sarb przy 18- centymetrowym przegubie, a ostatnio wiele frajdy dostarczył mi DW 5600 - maluch wśród G-Shock-ów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kowal_86

Cyt.: "Moim zdaniem, o ile pasek łapę obejmuje to nie ma czegoś takiego jak "za mały zegarek"...

Otóż to, podpisuję się pod powyższym obydwiema rękoma.

Osobiście wręcz nie lubię dużych - pow. 40 mm co niestety znacznie zawęża wybór przy kupnie nowych.

Dla mnie optymalny rozmiar ma Seiko Sarb przy 18- centymetrowym przegubie, a ostatnio wiele frajdy dostarczył mi DW 5600 - maluch wśród G-Shock-ów.

Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałeś. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze osoby, które uważają że uszy zegarka nie umiała wystawać poza nadgarstek ;)

A wracając do tematu to polecam GW-5610! Super uniwersalny rozmiar, który nie będzie ci przeszkadzać podczas aktywności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.