Ryu 1 #1 Napisano 31 Stycznia 2018 Witam na moim pojedynku Ze spraw organizacyjnych to niestety nie mam pojęcia jak się robi głosowanie więc poproszę o odpowiedzi w postach.Wybór można uzasadnić. Nie trzeba. Może chodzić o ujęcie. Może o zegarek. O tarczę. O kolor. A może o sentyment. Nie ma dla mnie to znaczenia. To Wasz wybór Zegarek nr 1 - Eterna 1948 Big Date Zegarek nr 2 - Eterna Kontiki 4Hands I wspólne razem: Wybór pozostawiam Waszemu sumieniu PozdrawiamRyu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 78028 #2 Napisano 31 Stycznia 2018 Kontiki bez wątpienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3 Napisano 31 Stycznia 2018 Big Date. Kontiki nuda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #4 Napisano 31 Stycznia 2018 Zdecydowanie Kontiki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #5 Napisano 31 Stycznia 2018 Zastanawiasz się nad zakupem, czy który sprzedać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryu 1 #6 Napisano 31 Stycznia 2018 Hm.... Teraz widzę iż chyba faktycznie nie do końca zrozumiałem intencje podziałowe i mój temat powinien być w dziale "pojedynki" a nie "pojedynki prywatne"...Sorki, mój błąd. Niemniej - ja przenieść nie mogę więc jakby się komuś chciało to byłoby git. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ares 3 #7 Napisano 1 Lutego 2018 Kontiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8 Napisano 1 Lutego 2018 Dla mnie Kontiki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baranmc 4 #9 Napisano 9 Lutego 2018 Dla mnie Eterna 1948 Big Date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #10 Napisano 12 Lutego 2018 Big Date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #11 Napisano 13 Lutego 2018 Dwa różne projekty. stawiam, na... oba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryu 1 #12 Napisano 13 Lutego 2018 Wielkie dzięki za głosy.Wychodzi prawie remis Ewidentnie 1948 zasługuje na nowy pasek i nowe fotki. Pasek od Filipa świetny do Kontiki. 1948 nie może być gorsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #13 Napisano 21 Lutego 2018 Z tych dwóch tylko Kontiki. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Passionat 815 #14 Napisano 14 Kwietnia 2018 Kontiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #15 Napisano 14 Kwietnia 2018 Kontiki wymiata.Big date brzydka jak noc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość qhen #16 Napisano 14 Kwietnia 2018 nr 1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolas 13 #17 Napisano 14 Kwietnia 2018 Jeśli Kontiki to nie w tej wersji. Z tych dwóch big date. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach