Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

artuss811

Pomoc w wyborze TOMMY HILFIGER 1791141Czy....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam co wybrać mogę kupić zegarek jak w tytule za niecałe 600zl czy jest coś podobnego i bardziej sensownego niż ten modowych zegarek. Ten mi się podoba z samego wyglądu i proporcji do mojej ręki. Proszę o porady i ewentualne propozycje.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko SKX009 za 650 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie wiem, co to za zegarek. Wiem jedno, Tommy Hilfiher może i zna się na robieniu ubrań, ale ich zegarka bym nie kupił, bo szkoda kasy. Podobnie w przypadku Armaniego, Korsa, Bossa i innych podobnych "majtkowców". Skoro dysponujesz kwotą w wysokości 600 zł, to poszukaj czegoś od SEIKO/ORIENTA/CITIZENA ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Hilfigera to chętnie spodnie lub koszulę ale nie zegarek. Za 650 PLN otwiera Ci się sporo możliwości z Citizena, Casio, Adriatica, Timexa a nawet tańsze modele Seiko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, co to za zegarek. Wiem jedno, Tommy Hilfiher może i zna się na robieniu ubrań, ale ich zegarka bym nie kupił, bo szkoda kasy. Podobnie w przypadku Armaniego, Korsa, Bossa i innych podobnych "majtkowców". Skoro dysponujesz kwotą w wysokości 600 zł, to poszukaj czegoś od SEIKO/ORIENTA/CITIZENA ;-)

Jak dobrze, że są na tym forum osoby, które wbijają z głowy ludziom majtkowce :D Fidelio, szanuję i pozdrawiam :D Zgadzam się w 100 procentach!

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko Chronograph SKS587P1

zegarek-meski-seiko-chronograph-sks587p1

CITIZEN AN3620-51E (zbliżony stylem i rozmiarem)

91s48M9WJ9L._UY445_.jpg

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wizualnie prawie to samo. W tym wypadku "prawie" robi kolosalną różnicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

A tak w ogóle to się zastanów, czy chrono jest Ci potrzebne? Masz dla niego jakieś konkretne zastosowanie czy chodzi tylko o "magię" posiadania totalizatorków? Miałem jeden zegarek z chrono. Chrono użyłem raz tylko, jak ten zegarek kupowałem i tylko po to żeby sprawdzić, czy w ogóle działa ;-)

Jak dobrze, że są na tym forum osoby, które wbijają z głowy ludziom majtkowce :D Fidelio, szanuję i pozdrawiam :D Zgadzam się w 100 procentach!

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Bo chodzi o to, żeby edukować, a w ramach tego sprowadzać ze złej ścieżki, prowadzącej na "ciemną stronę mocy" ;-) Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest znakomity przykład lepiej wydanych pieniędzy.

CITIZEN AN3620-51E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogóle to się zastanów, czy chrono jest Ci potrzebne? Masz dla niego jakieś konkretne zastosowanie czy chodzi tylko o "magię" posiadania totalizatorków? Miałem jeden zegarek z chrono. Chrono użyłem raz tylko, jak ten zegarek kupowałem i tylko po to żeby sprawdzić, czy w ogóle działa ;-)

Bo chodzi o to, żeby edukować, a w ramach tego sprowadzać ze złej ścieżki, prowadzącej na "ciemną stronę mocy" ;-) Pozdrawiam!

Chrono nie jest potrzebne więc chętnie zobaczę ciekaw propozycje i bez tej funkcji i nie ukrywam że rozpatruję zegrskiw wielkości 44mm taki mniej więcej jest roamer i odpowiada mi ta wielkość w sumie 43mm to nie aż taka różnica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrono nie jest potrzebne więc chętnie zobaczę ciekaw propozycje i bez tej funkcji i nie ukrywam że rozpatruję zegrskiw wielkości 44mm taki mniej więcej jest roamer i odpowiada mi ta wielkość w sumie 43mm to nie aż taka różnica

I tak jeszcze dopytam jako nowy w tej dziedzinie, co rozumiecie pod pojęciem kiepasak jakość wykonania powiedzmy porównując Tommy Hilfiger z Seiko czy orient

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy miałeś okazję trafić w zakamarki forum i poczytać ten temat: 

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/128157-wyb%C3%B3r-nowego-automatu-do-2000z%C5%82-poradnik/

Uważam, że znakomicie napisany i daje sporo odpowiedzi na pytania które padają codziennie. I nie zrażaj się tym, że na początku tego tematu jest o zegarkach powyżej Twojego budżetu. Pod koniec jest o tańszych. Poczytaj i pytaj. Zaręczam, że nie będzie to stracony czas. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam co wybrać mogę kupić zegarek jak w tytule za niecałe 600zl czy jest coś podobnego i bardziej sensownego niż ten modowych zegarek. Ten mi się podoba z samego wyglądu i proporcji do mojej ręki. Proszę o porady i ewentualne propozycje.

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/158550-naprawa-zegarka-tommy-hilfiger/

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.