kris.top 2 #151 Napisano 17 Czerwca 2018 Ładny zestawik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #152 Napisano 17 Czerwca 2018 Niezła kolekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #153 Napisano 2 Lipca 2018 Wrócił 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #154 Napisano 2 Lipca 2018 No proszę. Gratuluję. Pasek znakomicie dobrany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #155 Napisano 2 Lipca 2018 No proszę. Gratuluję. Pasek znakomicie dobrany I pasek pięknie dobrany i buty również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #156 Napisano 2 Lipca 2018 I pasek pięknie dobrany i buty również No panowie. To chyba podstawowa sprawa: buty, pasek w spodniach i pasek w zegarku w stroju formalnym zawsze musi być w jednym kolorze 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8822 #157 Napisano 2 Lipca 2018 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #158 Napisano 2 Lipca 2018 Tzw. Oczywista oczywistość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #159 Napisano 2 Lipca 2018 No panowie. To chyba podstawowa sprawa: buty, pasek w spodniach i pasek w zegarku w stroju formalnym zawsze musi być w jednym kolorze Święte słowa :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #160 Napisano 21 Lipca 2018 Recraft to świetny basenowy nurek 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161 Napisano 21 Lipca 2018 Wygląda na to, że dobrze mu w tej wodzie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #162 Napisano 21 Lipca 2018 Recraft to świetny basenowy nurek Super wyszła ta fotka Przypomnij proszę jaką ten model ma wodoszczelność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #163 Napisano 21 Lipca 2018 (edytowane) Super wyszła ta fotka Przypomnij proszę jaką ten model ma wodoszczelność.100m czyli na spokojnie nurkowanie z rurką Edytowane 21 Lipca 2018 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #164 Napisano 25 Lipca 2018 Gold 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #165 Napisano 25 Lipca 2018 100m czyli na spokojnie nurkowanie z rurką Wystarczy. Głębiej niż długość rurki nie wchodzę GoldJak nie lubię złotych tak ten do mnie przemawia. Od razu podniosłeś też wartość galerii recraftów, hehe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #166 Napisano 26 Lipca 2018 Niestety do mnie żaden złoty nie przemawia. Czy zegarek, czy łańcuszek, czy kolczyk, czy pierścionek. Taki osobisty hejt do żółtego jak i różowego złota. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #167 Napisano 26 Lipca 2018 Niestety do mnie żaden złoty nie przemawia. Czy zegarek, czy łańcuszek, czy kolczyk, czy pierścionek. Taki osobisty hejt do żółtego jak i różowego złota.Mam kilkanaście zegarków i fakt, żaden w złocie. To, że ten złoty Seiko przemówił, nie znaczy że wskoczy na łapę Ale muszę przyznać interesujący model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #168 Napisano 27 Lipca 2018 Dawno nie było... I jak widać przydałby się AR. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #169 Napisano 27 Lipca 2018 Dawno nie było... I jak widać przydałby się AR. Da radę i bez AR.Osobiście wolałbym do niego włożyć 4R36 zamiast 7S26. Ciekawe czy jest taka możliwość? 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #170 Napisano 27 Lipca 2018 Da radę i bez AR.Osobiście wolałbym do niego włożyć 4R36 zamiast 7S26. Ciekawe czy jest taka możliwość?Na to już nie mamy wpływu. Swoją drogą ciekawe co powodowało Seiko w decyzji, że 7S26? Końcowa cena? Target odbiorcy? Może sądzili, że nie bardzo się będą sprzedawać. Dlaczego nie ma ich na rynek europejski? Gdyby był wybór było by fajniej. Nie narzekam absolutnie na to co mam. Dokładny jest a chyba o podniesienie prestiżu też nie chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7220 #171 Napisano 27 Lipca 2018 Nie ta półka cenowa.7S26 to w zasadzie seria "5". Natłukli tego, to upychają gdzie się da. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #172 Napisano 27 Lipca 2018 Nie ta półka cenowa.7S26 to w zasadzie seria "5". Natłukli tego, to upychają gdzie się da.Zgadzam się całkowicie. Może wychodzą z założenia, stary, sprawdzony, tani to po co inny. Chociaż inne, droższe też mają stare i sprawdzone, hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8822 #173 Napisano 18 Sierpnia 2018 Green Day Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaWczoraj w pracy też Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris.top 2 #174 Napisano 18 Sierpnia 2018 Zielony daje radę ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #175 Napisano 18 Sierpnia 2018 Za każdym nowym spojrzeniem, jak tarcza jest pod innym kątem względem źródła światła ten zegarek wygląda świetnie i mówię to po mimo, że do tej pory nie miałem i nie mam zielonego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach