Breitling 13048 6386 #201 Napisano 9 Listopada 2018 No na moim 16,5-17 cm nadgarstku ten konkretny model wyglądał troszkę zabawnie u mnie tak , telefonem to ja chyba nigdy nie zrobię ładnego zdjęcia @ abir napisane w książeczce jest że 1 rok gwarancja międzynarodowa i jest ZIBI TECHNO przy Poland , a kolejne 2 lata to w USA , ale w praktyce to pewnie różnie bywa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8384 #202 Napisano 9 Listopada 2018 śliczny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bossuet 10 #203 Napisano 30 Listopada 2018 Ostatnio trafił się mi Seiko SNKN47 i był oznaczony jako Recraft. Ale jest on inny niż prezentowane, może przyczyną jest wersja która była tylko na USA bo tak mnie poinformowano. Jeżeli jest ktoś kto może mi to potwierdzić to będę bardzo wdzięczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8384 #204 Napisano 30 Listopada 2018 Są różne recrafty. Ale żaden nie jest na rynek polski. Albo hameryka północna albo południowa 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palmal 0 #205 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) a to moja kolekcja Recraftów Edytowane 2 Stycznia 2019 przez palmal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris.top 2 #206 Napisano 2 Stycznia 2019 No to kolega piszalał! Gratuluję kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palmal 0 #207 Napisano 2 Stycznia 2019 jeszcze kilka zostało na oku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #208 Napisano 2 Stycznia 2019 Fajna kolekcja :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #209 Napisano 2 Stycznia 2019 Ten chrono fajny, z USA ściągany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #210 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Gratuluję kolekcji. Seria Recraft to ciągle magiczny stosunek jakości do ceny. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palmal 0 #211 Napisano 2 Stycznia 2019 Ten chrono fajny, z USA ściągany?tak kupiony na jomla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8384 #212 Napisano 2 Stycznia 2019 ładna kolekcja, graty. przyjrzałbym się z bliska temu chrono zielonemu i niebieskiemu z prawej. kiedyś wersja bordo za mną chodziła, ale jakoś rozeszło się po kościach.pamiętasz może ich wymiary? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #213 Napisano 2 Stycznia 2019 ładna kolekcja, graty. przyjrzałbym się z bliska temu chrono zielonemu i niebieskiemu z prawej. kiedyś wersja bordo za mną chodziła, ale jakoś rozeszło się po kościach.pamiętasz może ich wymiary?Zielone chrono miałem w ręku. Bardzo fajny model. Zrobiony lepiej niż inne Seiko dużo droższe. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palmal 0 #214 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Seiko Recraft SSC513 wymiary 47mm 47mm 12mm wskazówki oraz jeden punkt na godzinie 12 fluorestencyjne Edytowane 2 Stycznia 2019 przez palmal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goman 307 #215 Napisano 4 Stycznia 2019 Nowy dołączył do kolekcji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #216 Napisano 4 Stycznia 2019 Fajny :-) Jaka to referencja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goman 307 #217 Napisano 4 Stycznia 2019 SNKP23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #218 Napisano 4 Stycznia 2019 SNKP23Podziękował :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goman 307 #219 Napisano 4 Stycznia 2019 Powoli rośnie rodzinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #220 Napisano 4 Stycznia 2019 Fajna rodzinka Ci się uzbierała :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #221 Napisano 4 Stycznia 2019 Powoli rośnie rodzinka fajna kolekcja , też chyba powiększę rodzinkę ten pasek od snkm97 to pattini? jaki mod ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goman 307 #222 Napisano 4 Stycznia 2019 Dokładnie - pattini model 57 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #223 Napisano 4 Stycznia 2019 U mnie SNKM97 też był na Pattini :-) Widać z tego, Pattini pasuje do Recraftów ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8384 #224 Napisano 9 Stycznia 2019 A ja pattini zmieniłem na strusia 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #225 Napisano 9 Stycznia 2019 Fajnie mu na tym strusiu :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach