Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość głęboka otchałń

po co jest to forum- jest jest tu HEJT???

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli podsumowując jeżeli wejdzie tu osoba i zapyta o pasek dla takiego zegarka, to znaczy że jest nikim należy ją opluć, wyzwać i wywalić z forum. A czym różni sie ten zegarek od parnisów i innych kopii rolexa z aliexpress ?

Tak jak myślałem , posty wywalone można atakować

Nikogo nie wolno obrażać!

Przeraża mnie, że ludzie są w stanie wzywać się, tylko dlatego, że ktoś ma taki, czy inny zegarek. Nie wspierajmy podróbek, ale nie zachowujmy się jak zwierzęta...

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

o - przepraszam ! Mam dwa psy i dwa koty - wierz mi Szanowny Kolego - wielu ludzi zachowuje się gorzej niż te ZWIERZĘTA...to jest smutne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Fakt, zwierząt lepiej w to nie mieszać :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

To jest wesołe dość .

Co mianowicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat do usunięcia , a administracja sobie poradzi, bez obaw ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Rano się obudzimy i ...ni mo ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak awantura to sie tematy rozwijają , jak trzeba cos pomoc merytorycznie to mniejsze zaangażowanie .

;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat do usunięcia , a administracja sobie poradzi, bez obaw ;)

A może - potrzeba niestety jakiejś dyskusji nad przejawami takiego zachowania ? Samo zamiecenie problemu pod dywan nie bardzo oczyści atmosferę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jak awantura to sie tematy rozwijają , jak trzeba cos pomoc merytorycznie to mniejsze zaangażowanie .

;)

Ja pomagam jak umiem, a jak nie umiem ...to też pomagam ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może - potrzeba niestety jakiejś dyskusji nad przejawami takiego zachowania ? Samo zamiecenie problemu pod dywan nie bardzo oczyści atmosferę...

Kolego, nic to nie da :), ludzie tacy sa ;)

Ile razy to ja otrzymywałem podobne pw o treściach erotycznych , znaczy ze cos mam komuś zrobic ;), a pozniej taki " bolszewik" ;) na forum zwracał komuś uwagę na składnie i ortografie ;)

Albo sie oburzał ze niegrzecznie sie zwracam ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@staruszek a o całą serię wpisów w tym temacie rozważających skąd taki pseudonim autorki.

Nie chodzi kto super a kto nie. No ale takie żarciki to mają swój osobny temat a ja znów jakimś wielkim stróżem moralności nie jestem. A tu akurat nic nie wnoszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Feliks

Nie piewszy raz przeglądając to forum spotykam sie z takim podejsciem  jak tu zostało zaprezentowane. Forumowicze dzielą sie tu na dwie kategorie 1. wszystkowiedzący wyjadacze którzy nawet nie musza otwierac obrazków żeby stwierdzić że coś jest podróbką ( tak był taki temat, dotyczył starej omegi) są to ludzie typu to SE kup czy tak SE tylko piszesz. I druga kategoria gorsza - pospólstwo zadające pytania na ktore często odpowiedzi wyglądaja tak jak wyżej. Wy sie ludzie powinniscie zastanowić nad sobą bo to że ktoś ma wiedze na jakiś temat to nie znaczy że jest lepszy od innych. A jak nie chcecie sie nią dzielic to po prostu nie piszcie No tak ale wtedy spadnie liczba postów bedąca wyznacznikiem pozycji na tym forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

;)

To jest Marku to umieranie, nad którym tak płacze kolega Feliks, a który tu chyba się najwięcej żali.

Panowie serio, ile jeszcze będziecie bić pianę? Niech koleżanka napisze Darkowi, kto ją obraził i tyle. Temat do zamknięcia. Na merytorykę nie ma miejsca, ale na takie puste tematy owszem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, nic to nie da :), ludzie tacy sa ;)

Ile razy to ja otrzymywałem podobne pw o treściach erotycznych , znaczy ze cos mam komuś zrobic ;), a pozniej taki " bolszewik" ;) na forum zwracał komuś uwagę na składnie i ortografie ;)

Albo sie oburzał ze niegrzecznie sie zwracam ;)

Co - fakt - to - fakt...ale można się tylko dziwić - przecież są inne miejsca do rozgrywek dla takich "niedowartościowanych" ...ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak jak piszesz Jacek.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Feliks

kolego jash a może porozkimiasz jeszcze trochę skąd się wzioł nick koleżanki. Dobrze koledze to szło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

kolego jash a może porozkimiasz jeszcze trochę skąd się wzioł nick koleżanki. Dobrze koledze to szło.

Po pierwsze nie jestem Twoim kolegą. Po drugie "wziął" nie "wzioł", a po trzecie jak już coś sugerujesz to dobrze, żeby to się z prawdą nie mijało. Jedyne co napisałem o koleżanki nicku to to, że jest w nim błąd "otchałń", zamiast "otchłań".

Jak dalej chcesz błyszczeć to polecam www.onet.pl

Z mojej strony koniec dyskusji na pusty, mało wartościowy temat. Kolegom też polecam inne, ciekawsze działy na forum. Można się wykazać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kol.Feliks ile Ty masz lat? grzecznie pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Feliks

40. I ?

Nie ja pierwszy zaczołem to kolegowanie KOLEGO jash. I nie nie tylko błedy poprawiałeś. Może trzeba zacząć robić printscreeny skoro moderacja tak skrzetnie wywala takie posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość głęboka otchałń

Krótkie podsumowanie

a) na forum walczymy z podróbkami , więc nie spodziewaj się pomocy w temacie podróbek a wszelkie posty zachęcające do sprzedaży, propagujące podróbki itp są i będą usuwane 

B) zarazem na forum nie tolerujemy chamstwa i obrażania innych, więc proszę o wskazanie posta w którym padły takie słowa a na pewno konsekwencje regulaminowe zostaną wyciągnięte

ten post został bardzo szybko usunięty przez kogoś... ten kto to zrobił wie,W tym poście był umieszczony obraziliwy obrazek z wyzwiskiem.

weszłam tu oczekując porady, a spotkałam się z falą hejtu i nierozumienia.  Więc proszę napisać DUŻYMI LITERAMI FORUM TYLKOOOOOOOO DLA LUDZI KTÓRZY NOSZĄ ORGINALNE ZEGARKI za minimum 1000 zł. INNYM WSTĘP WZBRONIONY, a już wszelkie pytania laika spotkają się z wyzwiskami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40. I ?

Nie ja pierwszy zaczołem to kolegowanie KOLEGO jash. I nie nie tylko błedy poprawiałeś. Może trzeba zacząć robić printscreeny skoro moderacja tak skrzetnie wywala takie posty.

A może czas zmienić forum? Płaczu nie będzie...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Jash Cię grzecznie prosi, zebys nie zwracał się do niego "kolego", to po co to jeszcze robisz? Chcesz pokazać, że masz Go gdzieś, po czym będziesz płakał, że jesteś w "tej gorszej grupie" na forum?

Ps : zacząłem, nie zaczolem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to szacunek i poszanowanie,a ja 42,nie ma co się złościć i denerwować odrazu dać sobie na zgodę i będzie ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Więc proszę napisać DUŻYMI LITERAMI FORUM TYLKOOOOOOOO DLA LUDZI KTÓRZY NOSZĄ ORGINALNE ZEGARKI za minimum 1000 zł. INNYM WSTĘP WZBRONIONY, a już wszelkie pytania laika spotkają się z wyzwiskami.

pointa poniżej pasa. Brawo ta pani. Koleżanko, oryginalny (nie orginalny) zegarek można kupić nawet za 300zł. Nie musi być za 1000zł. Nie mniej tak, jesteśmy zwolennikami oryginalnych zegarków. Dla fanów podróbkarstwa polecam tureckie bazary.

PS

Tak się zastanawiam, czy kolega Feliks i koleżanka z głębokiej otchłani to nie duet, albo nawet ta sama osoba. Dobra. Miałem już nie pisać. Sam sobie zaprzeczam. EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zimno ma byc .... W Lublinie na jutrzejsza noc prognozują -20 'C

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Feliks

he he teorie spiskowe. Gratulacje. To tylko swiadczy jakim człowiekiem jesteś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.