mandaryn44 685 #8526 Napisano 6 Lipca 2016 Krycha! :'( masakryczna ta ksywka. Nic dziwnego że się ubiera w te kołnierze:-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #8527 Napisano 6 Lipca 2016 Niech ubiera się jak chce i niech kupuje co chce natomiast żenujące dla mnie jest to, że robi wokół siebie wielką otoczkę modnisia. Wydaje mi się to takie trochę mało męskie... Może pojmuję to trochę opacznie ale w mojej opinii gentleman na jakiego stara się kreować nie mówi o wielu rzeczach, jest powściągliwy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2268 #8528 Napisano 6 Lipca 2016 Bo to nie dżentelmen tylko dandys 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79738 #8529 Napisano 6 Lipca 2016 Całkiem możliwe. Z całą pewnością natomiast, postaci dżentelmena nie kreuje wyłącznie strój. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8530 Napisano 6 Lipca 2016 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8531 Napisano 6 Lipca 2016 Kolejny ekspert od męskości na forum. Wrzuć swoje zdjęcie, jestem ciekaw jak ubiera się prawdziwy menszczyzna.To do mnie?- bo nie wiem czy odpisywać.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8532 Napisano 6 Lipca 2016 Nie do Ciebie, zapomniałem zacytować. Twoje poglądy już znam w temacie .Wydaje Ci się Zdjęcie wstawilem bo... Kupiłem marynarkę z tej samej kolekcji-tylko inny krój ( "slim fit") P.S Krój męski bo i zegarek męski 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79738 #8533 Napisano 6 Lipca 2016 Nicon, nie możemy się doczekać, żeby dowiedzieć się, kogo tak szarmancko i subtelnie wzywasz do zaprezentowanie garderoby. Bo coś czuję, że posypią się nie tylko pojedyncze foty, ale całe sesje. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #8534 Napisano 6 Lipca 2016 Nicon, nie możemy się doczekać, żeby dowiedzieć się, kogo tak szarmancko i subtelnie wzywasz do zaprezentowanie garderoby. Bo coś czuję, że posypią się nie tylko pojedyncze foty, ale całe sesje. To ja może nieśmiało zacznę 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #8535 Napisano 6 Lipca 2016 Nie do Ciebie, zapomniałem zacytować. Twoje poglądy już znam w temacie .Nie komentowałem jego stroju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79738 #8536 Napisano 6 Lipca 2016 To ja może nieśmiało zacznę Skarpeta budzi wielki modowy szacun. Ale pozwolę sobie przenieść akcent ze stopy na nadgarstek: Kuba Błaszczykowski, znany piłkarz. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8537 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) 1) Breitling ?2) Znana Ci marka I WC 3) Bretling4) ? Edytowane 6 Lipca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #8538 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) 2) Hublot?Ma jeszcze Daytone Edytowane 6 Lipca 2016 przez dawid82 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #8539 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Wydaje Ci się Zdjęcie wstawilem bo... Kupiłem marynarkę z tej samej kolekcji-tylko inny krój ( "slim fit") P.S Krój męski bo i zegarek męski Jeśli masz ubrania z tej samej kolekcji co Krychowiak to klasa . Na zdjęciu ten jego płaszcz dwurzędowy od Gucci'ego prawie 11 tyś pln. kosztuje. 1) Breitling ?2) Znana Ci marka I WC 3) Bretling4) ?2.Hublot4.ROLEX Yacht-Master bicolor złoto i stal Edytowane 6 Lipca 2016 przez bart8 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8540 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) 1) Dobry jesteś w 'internetach'2) Moja to marynarka, nie płaszcz, kosztowała na wyprzedaży 429 €-myślisz że jak jestem Yoda to się tak noszę.?Ja tylko charakter mam Juranda P.S Widzę ze się modą fascynujesz, tu w koszuli Gucciego..podobam Ci się?, bo komentujesz wszystkie moje posty Edytowane 6 Lipca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #8541 Napisano 6 Lipca 2016 hot! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26031 #8542 Napisano 6 Lipca 2016 Sexy! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #8543 Napisano 6 Lipca 2016 Kto to jest ten facet z przepaską na oku koło naszego Marka? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8544 Napisano 6 Lipca 2016 Jurand ze Spychowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #8545 Napisano 6 Lipca 2016 Mylisz się ...to raczej wczesny Pijanowski ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #8546 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) myślisz że jak jestem Yoda to się tak noszę.?Tak, myślałem nawet, że od Darth'a Maul'a dostałeś w prezencie taki wdzianko albo kupiłeś na bazarku u Federacji Handlowej lub od Sithów .podobam Ci się?, bo komentujesz wszystkie moje posty Nie, nawet odrzuciłem ostatnio Twoje zaloty , gdy niespodziewanie chciałeś mnie dodać do znajomych mimo, że się na szczęście nie znamy się. Wszystkich nie komentuje, ciężko skomentować prawie 12 tyś postów. Edytowane 6 Lipca 2016 przez bart8 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8547 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Tak, myślałem nawet, że od Darth'a Maul'a dostałeś w prezencie taki wdzianko albo kupiłeś na bazarku u Federacji Handlowej lub od Sithów . Nie, nawet odrzuciłem ostatnio Twoje zaloty , gdy niespodziewanie chciałeś mnie dodać do znajomych mimo, że się na szczęście nie znamy się. Wszystkich nie komentuje, ciężko skomentować prawie 12 tyś postów.Do ostatniego akapitu Poznaj je wszystkie, a oswiecenie Cię ogarnie, i mądry się staniesz...padawanie... Edytowane 6 Lipca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12859 #8548 Napisano 6 Lipca 2016 Justin Timberlake i złoty Rolex Day Date. Nosi go namiętnie na ostatnich teledyskach do CAN'T STOP THE FEELING 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #8549 Napisano 7 Lipca 2016 Sexy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #8550 Napisano 15 Lipca 2016 Julia Roberts. Kto zgadnie co ma na nadgarstku! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach