sikkens 3 #676 Napisano 20 Marca 2008 Oj wiele zegarkow mi przypomina...Jak na pierwszy rzut oka to dla mnie : Breitling SuperOcean 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #677 Napisano 22 Marca 2008 znalazłem Jamesa Woodsa jeszcze z innym cackiem. Może ktoś pomóc w identyfikacji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #678 Napisano 22 Marca 2008 znalazłem Jamesa Woodsa jeszcze z innym cackiem. Może ktoś pomóc w identyfikacji?[url=""]Obrazek[/url] Rolex Daytona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #679 Napisano 22 Marca 2008 Rolex, wygląda na Daytonę, tak na 98% 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #680 Napisano 23 Marca 2008 A w popularnym, polskim tłumaczeniu "Wielka draka w chińskiej dzielnicy". Kurt Russel ma tam na ręce sporego nurka, na jeszcze większym pasku. Sam pasek ma ze 45mm szerokości, a jaką klamrę Szok !! Zegarek z daleka przypomina Seiko z serii DIVERS, ale gdy robiłem stop klatkę, nie pasowały mi uszy.Poniżej mała fotka z netu. Pomóżcie. Pozdrawiam. 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #681 Napisano 23 Marca 2008 znalazłem Jamesa Woodsa jeszcze z innym cackiem. Może ktoś pomóc w identyfikacji?[url=""]Obrazek[/url] Na milion procent czarny Daytona 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #682 Napisano 24 Marca 2008 ktoś potrafi rozpoznać co nosi Keanu Reeves na plakacie do swojego najnowszego filmu? może to omega?[url=""]Obrazek[/url] A'propos tego plakatu z najnowszego filmu Keanu... Z pewnością to Rolex GMT Master II z czarno-czerwoną lunetą (Pepsi bezel 100 razy ładniejszy), ale zwróćcie uwagę na niebywały model broni, którą posługuje się główny bohater. Jestem ciekaw, gdzie ma drugi język spustowy, bo ogniem z lufy zieje, a palec wskazujący prawej dłoni gdzieś się zapodział. Pewnie na innym spuście, gdzieś z boku No chyba, że to latarka 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychocccp 0 #683 Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam. Mam na imię Krzysiek Interesuje sie zegarkami od kilku już lat. Posiadam małą kolekcję, ale myślę, że jak mi sie uda zrobić zdjęcia to i pochwalę sie "zabytkami" Mam na wstępie pytanko. Chodzi mi o identyfikację zegarka. Nie będzie to jednak typowe...Chodzi mi o "sikora" który był noszony przez Ala Pacino w filmie "Scarface" Dam link do zdjęcia: http://i124.photobucket.com/albums/p34/HBO...TonyMontana.jpghttp://www.filmweb.pl/Cz%...Galeria,id=4833 Z góry dzięki za pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #684 Napisano 5 Kwietnia 2008 jaki zegarek nosi Matt Damon w filmie "Ultimatum Bournea"? nawet na rosyjskiej wersji plakatu widać jak lśniwydaje mi się, że to TAG HEUER Link sądząc po bransolecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #685 Napisano 6 Kwietnia 2008 nawet na rosyjskiej wersji plakatu widać jak lśni Na pewno nie jest to rosyjska wersja plakatu. :twisted: 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #686 Napisano 7 Kwietnia 2008 TAG HEUER Link S 360 dokładnie taki :smile: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #687 Napisano 13 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #688 Napisano 16 Kwietnia 2008 viggo mortensen w "eastern promisses"może ktoś rozpozna po zapięciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #689 Napisano 16 Kwietnia 2008 viggo mortensen w "eastern promisses" Jaeger-LeCoultre Master Control :cool:. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #690 Napisano 19 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #691 Napisano 20 Kwietnia 2008 tutaj sam rozpoznałem Jason Statham w filmie "The Bank Job" nosi Tag Heuer Monaco Ciekawie dobrano ten zegarek do filmu, ponieważ akcja "The Bank Job" toczy się w roku 1970, czyli w dokładnie tym samym, w którym Steve McQueen nosił również taki zegarek w filmie "Le Mans" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #692 Napisano 21 Kwietnia 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #693 Napisano 21 Kwietnia 2008 Było... ale zacny... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #694 Napisano 21 Kwietnia 2008 Było... ale zacny... Ups :oops: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #695 Napisano 23 Kwietnia 2008 ktoś pomoże w rozszyfrowaniu? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26033 #696 Napisano 23 Kwietnia 2008 Tag Heuer quartz link chrono 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #697 Napisano 24 Kwietnia 2008 dzięki Filip. 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dag 17 #698 Napisano 27 Kwietnia 2008 jakieś pomysły? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #699 Napisano 11 Maja 2008 Ostatnio oglądałem półfinał pucharu Włoch i zauważyłem, że trener Interu Mediolan - Roberto Mancini, miał na ręku IWC Portuguese Automatic w różowym złocie. Chyba polubił ten czasomierz, bo ma już go od dobrych kilku lat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #700 Napisano 11 Maja 2008 a co nosi pan Rysiu?? nie mogę rozszyfrować... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach