Gość Raf_fkn #1101 Napisano 4 Czerwca 2009 Też mi się tak coś wydawało, ale spodziewałem się czegoś innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #1102 Napisano 6 Czerwca 2009 Nie wiem co to takiego, ale zuważyłem, że Zientarski w każdym programie ma inny zegarek - bardzo mi się to podoba. dzisiaj duza jasna tarcza chyba fosforyzowana 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #1103 Napisano 10 Czerwca 2009 Jarno Trulli - Panasonic Toyota Racing Tym razem bez zdjęcia, ale za to cytat z formula1.com: Q: You are a fan of Audemars Piguet watches. When was the company founded? JT: Oh! It is difficult to say when the company was founded because Audemars Piguet is a company that is made by two families - by the Audemars family and the Piguet family. They started out not as producers of watches but of mechanisms. At one stage they joined forces to produce a watch. I really cannot remember the year - but it's quite some time ago - something like late 19th century and it's one of the only watch brands that is still owned by the family! Incorrect - it was actually in 1875, but we think Trulli deserves half a point for his history lesson. http://www.formula1.com/news/interviews/2009/6/9482.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepeen 2 #1104 Napisano 10 Czerwca 2009 Apropos tego pytania do Trullego, to czy 18xx to nie jest właśnie XIX wiek? A 1875 wygląda mi na raczej poźniej niż wcześniej, więc nie rozumiem w czym jest błąd. (chyba że chodzi o historię tej firmy, ale z AFAIR to właśnie powstała z połączenia dwóch rodzin) 0 Omega Automatic cal. 1012 | Rakieta 24h cal. 2623 | Seiko SNK621 cal. 7s26 | Vostok Europe Mriya Automatic cal. 2432 | Zeno 6001 cal. Unitas FHF469 | Adriatica 8102 cal. Unitas 6497 | Seiko SNM011 cal. 7s35 | Casio G-9100 Gulfman cal. Kwarcok | Seiko SRP005 cal. 4r16 | Aviator 3105/6973645 cal. 3105 | Seiko SKX007 cal. 7s26 | Citizen BL-5314 cal. E812 | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #1105 Napisano 10 Czerwca 2009 Jest tak jak mówisz, ale pytającym pewnie chodziło o rok... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #1106 Napisano 13 Czerwca 2009 Roman Abramovich .......... i jego Polar M61 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1107 Napisano 14 Czerwca 2009 na Amazonie jest promocja - $70.to mógłby być niezły slogan reklamowy firmy: Kup sobie zegarek Abramovich'a..A tak na serio - nie przegląda KMZiZ.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #1108 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 376 #1109 Napisano 14 Czerwca 2009 Ten Polar który nosi Romek może:- mieć nadajnik GPS... -albo to jest jakiś prototyp zegarka dla prawdziwego OO7. Ktoś kto ma tyle pieniędzy i nosi modne ubrania (okulary Ray Ban też fajne) na pewno nie bez powodu ma taki zegarek. Elegancko ubrany z takim zegarkiem, bym się źle czuł... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #1110 Napisano 14 Czerwca 2009 Tez się nad tym zastanawiam, może nosi właśnie ten zegarek ze względu na sentyment: np. prezent od dziecka, pierwsze zarobione pieniądze . Co tam okulary, Yacht to on ma wspaniały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #1111 Napisano 14 Czerwca 2009 Ktoś kto ma tyle pieniędzy i nosi modne ubrania (okulary Ray Ban też fajne) na pewno nie bez powodu ma taki zegarek. fajne, ale gdyby dołożył 40 ojro - miałby ten model w wersji ze szkłami polaryzacyjnymi .....naprawdę warto dorzucić takiego pieniądza mineralne szkło, polaryzacja, antyrefleks od spodu......na łajbę jak znalazł ...więc może na rzeczach dla niego nieistotnych - oszczędza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #1112 Napisano 14 Czerwca 2009 A może kupił fabrykę i reklamuje markę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #1113 Napisano 14 Czerwca 2009 a może on po prostu ma w d***e to, jaki nosi zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1114 Napisano 15 Czerwca 2009 ooo właśnie. wydaje mi się że Tsuki trafił w sedno .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1115 Napisano 15 Czerwca 2009 ooo właśnie. wydaje mi się że Tsuki trafił w sedno ..to czemu nie ma w d... okularów, ubrań , jachtu 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #1116 Napisano 15 Czerwca 2009 to czemu nie ma w d... okularów, ubrań , jachtu reszta sie nie mieści 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #1117 Napisano 15 Czerwca 2009 POwitołto czemu nie ma w d... okularów, ubrań , jachtu Pan znany ze swojej przekory. Trudno wyrokować, czemu tak a nie inaczej, ale raczej nie przez swoje ignoranctwo nosi tego cosia Tak sobie przeglądam fotosy polskich aktorów...Marek Kondrat na ten przykład, w każdym prawie filmie coś innego nosi, ale...Dobre to? Potraficie np. te rozpoznać? www.filmpolski.pl 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #1118 Napisano 15 Czerwca 2009 pierwszy Rolkowaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #1119 Napisano 15 Czerwca 2009 POwitołToże mnie się podobnie zdaje: coś jakiś dwutonowy datejust.Na drugim gra nauczyciela więc pewnie nic drogiego 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedimaster 0 #1120 Napisano 15 Czerwca 2009 Na drugim gra nauczyciela więc pewnie nic drogiego Po mojemu może to być TH 0 Pozdrawiam Bartek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dejko #1121 Napisano 15 Czerwca 2009 A mi się wydaje, ze to Perfect za 29 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1122 Napisano 15 Czerwca 2009 Po mojemu może to być TH no to nieźle jak na nauczyciela... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxio 0 #1123 Napisano 16 Czerwca 2009 ...Marek Kondrat nosi w tym filmie zegarek-reklamówkę czy tam jakąś nagrodę z konkurs papierosów "WEST" (poważnie ) 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #1124 Napisano 16 Czerwca 2009 Interesuję się trochę ligą angielską, z tej okazji kiedys przypadkiem przeczytałem, że ów mniej lub bardziej znany gość ze zdjęcia zaczął inwestować w "dobre zegarki". Jako, że słowo dobre - słowo względne, proszę szacownych znaczy o podpowiedź co mu tyka na nadgarstku Sam, przez małe doświadczenie, nie mogłem trafić firmy i modelu. Jakiś Breitling może ? Czy wypchany dziadostwej Jacob & Co. Pozdrowienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #1125 Napisano 17 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach