sikkens 3 #2726 Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Tak to Richard Mille edycja limitowana pod tego właśnie Pana RICHARD MILLE - Tourbillon RM 027 Nie wiem czy na nadgarstku ma dokładnie ten model, tam tarcza jest chyba biała ?No albo prześwietlenie lampa błyskową sprawia takie wrażenie. Edytowane 15 Marca 2011 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2727 Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Co nosi Rafael Nadal? Tu http://chronos24.pl/richard-mille-%E2%80%93-waga-piorkowa/ jest fajny artykuł jakby ktoś jeszcze nie czytał, ale powyżej to chyba inny model. Edytowane 15 Marca 2011 przez Sąsiad 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #2728 Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) RM 038 Tourbillon Bubba Watson ? Wersja z czarna tarcza i czarnym paskiem ? Zgadzają się dziurki na pasku. Także to raczej ten model w innej wersji kolorystycznej. Mniejsza z tym zegarek cudny ! Edytowane 15 Marca 2011 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #2729 Napisano 15 Marca 2011 a ktoś mi starał się wmówić, że nie ma mechanicznych G-schocków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #2730 Napisano 16 Marca 2011 Blancpain Aqua Lung Big Date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2731 Napisano 16 Marca 2011 Nadal nosi RM027...taki jak w artykule podlinkowanym przez Sąsiada (Za podlinkowanie dziękuje). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #2732 Napisano 16 Marca 2011 Czyżby Putek był mańkutem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berg 0 #2733 Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Czyżby Putek był mańkutem? Chyba nie chociaz te "bazgrolki" o niczym nie swiadcza a z drugiej strony ja jestem "mankutem" i nosze zegarek na lewej Edytowane 17 Marca 2011 przez berg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2734 Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) A czy to tak trudno sprawdzić?Wujek Google pewnie pokaże nam setkę fotek na hasło "putin signs"http://www.google.pl/images?q=putin+signs . Edytowane 17 Marca 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominic2509 0 #2735 Napisano 18 Marca 2011 a kto mi pomoże, co to jest za zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2736 Napisano 18 Marca 2011 Ale jaki? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #2737 Napisano 18 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #2738 Napisano 18 Marca 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3891 #2739 Napisano 19 Marca 2011 okropny zegarek jak i właściciel ...brakuje mu tylko różowej muchy pod szyją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2740 Napisano 19 Marca 2011 okropny zegarek jak i właściciel ...brakuje mu tylko różowej muchy pod szyją no co Ty, przecież to nie jest Korwin Mikke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #2741 Napisano 19 Marca 2011 Zegarek DZIWNY, i nie pasuje mi do właściciela. Ronnie ładny nie jest, ale za to dobrze gra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2742 Napisano 20 Marca 2011 The Rolling Stones to te The Rolling Stones... oni mogą nosić co chcą i i tak tak będą the best 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onifer 0 #2743 Napisano 20 Marca 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onifer 0 #2744 Napisano 21 Marca 2011 kurcze nikt nie pomoze co dokladnie jaki model na powyzszym zdjeciu nosi Brian? Jestem wielkim fanem Queen i byc moze nabyl bym taki sam zegareczek- pod warunkiem ze mnie bedzie stac:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2745 Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Prawdopodobnie starszy "żółwik" 6309http://larrybiggs.net/scwf/index.php?mod=103&action=0&id=1136156044 Aczkolwiek był też sfotografowany rownież z jakimś nowszym Seiko, który wygląda na SKX007 Edytowane 21 Marca 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onifer 0 #2746 Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Taktic dzięki wielkie to dla mnie ważne:)Brian swój chłop- z jego fortuną mógły mieć każdy zegarek, a stawia na praktyczność a nie na szpan Edytowane 21 Marca 2011 przez onifer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2747 Napisano 21 Marca 2011 Brian swój chłop- z jego fortuną mógły mieć każdy zegarek, a stawia na praktyczność a nie na szpanPoza tym, On chyba faktycznie płetwonurkuje z tymi zegarkami... gdzieś tam na blogu było napisane Więc zdecydowanie nie szpan 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onifer 0 #2748 Napisano 21 Marca 2011 Poza tym, On chyba faktycznie płetwonurkuje z tymi zegarkami... gdzieś tam na blogu było napisane Więc zdecydowanie nie szpan Tak Brian to wogole fajny gość- żyjący trochę w swoim świecie nie poddający się modzie- nurkuje, obserwuje niebo (zrobił doktorat z astronomii:)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lester_87 #2749 Napisano 24 Marca 2011 Witam.Mam pytanko.Co nosi aktor Kevin Spacey? Mój ulubiony aktor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #2750 Napisano 24 Marca 2011 Kevin jest ambasadorem IWC, więc pewnie własnie zegarek tej firmy. Moim zdaniem to Portuguese chrono w złocie. 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach