Gość #51 Napisano 24 Sierpnia 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #52 Napisano 24 Sierpnia 2005 W Sopocie podczas festiwalu też było wesoło tu mały suplemencik do tego zdjątka http://muzyka.onet.pl/mr,1152896,wiadomosci.html 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #53 Napisano 24 Sierpnia 2005 Liroy :? Żeby nie zapłacić za żonę 180-ciu zł ,taki gwiazdor, żenada... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #54 Napisano 27 Sierpnia 2005 Niedawno w jednej z gazet pokazywano zdjęcie męza hiszpańskiej księżniczki - Inaki'ego Urdangarin'a a na jego nadgarstu piękny AP Royal Oak w wersji City of Sails 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #55 Napisano 28 Sierpnia 2005 W kwestii ust, to wyjasniam, że kiedyś, kiedy ludzie chodzili na czworakach, to nie były takie pełne i czerwone. Natomiast inne elementy anatomii były widoczne jak na dłoni i całkiem podobne Po wyprostowaniu natura wynagrodziła to paniom w postaci ust Marcin a jak ta teoria ma sie do facetow, ktorych usta nie sa bynajmniej bezbarwne, a niektorych nawet pelne. ...ze o murzynach nie wspomne... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #56 Napisano 28 Sierpnia 2005 To nie do końca tak z tymi ustami. Były one zawsze "powiązane" z narządami płciowymi. Dowartościowanie i skupienie uwagi na ustach (szminki nadające wargom czerwoną barwą na wzór kobiecych genitliów podczas stosunku, powiększanie ich silikonem) ma związek z naszymi normami cywilizacyjnymi zabraniającymi kobiecie publicznie obnosić się z jej nagością. Mężczyźni też nie są wolni od podkreślania swojej płci. Przykład? Dlaczego nie depilujemy sobie twarzy? Przecież golenie to żadna przyjemność. Czysta strata czasu. A jednak nikt nie chce mieć twarzy gładziutkiej jak pupka niemowlaka, bo mogloby to sugerować kłopoty z hormonami lub po prostu niedojrzałość :wink: Nie wspomnę już o pewnym elemencie renesansowego stroju tak zwanym mieszku - worka na penisa. Każdy chciał mieć coraz większy mieszek ,bo to oczywiście zwracało uwagę dam i wyraźnie budziło odpowiedznie skojarzenia. W końcu mieszki stały się olbrzymie i tak pretensjonalne (wysadzane kamieniami szlacchetnymi), że wyszły z użycia. Polecam wam książki Morrisa Desmonda! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #57 Napisano 28 Sierpnia 2005 A, jeszcze jedno - podobno oprócz ust skojarzenia seksualne budzić ma również kobiecy... pępek. Coś w tym jest. W końcu po cóż kobiety kupowałyby te przykrótkie bluzeczki? Besides, większość modelek ma pępki wydłużone w pionie (tak, tak wiecie z czym się ma kojarzyć :mrgreen: ) bo pępek okrągły budzi z kolei skojarzenia z... odbytem. Co o tym sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #58 Napisano 28 Sierpnia 2005 A, jeszcze jedno - podobno oprócz ust skojarzenia seksualne budzić ma również kobiecy... pępek. Coś w tym jest. W końcu po cóż kobiety kupowałyby te przykrótkie bluzeczki? Besides, większość modelek ma pępki wydłużone w pionie (tak, tak wiecie z czym się ma kojarzyć :mrgreen: ) bo pępek okrągły budzi z kolei skojarzenia z... odbytem. Co o tym sądzicie? CIEKAWE MASZ SKOJARZENIA nie ma co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #59 Napisano 28 Sierpnia 2005 To nie moje skojarzenia tylko wynik obserwacji zoologa Morrisa Desmonda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #60 Napisano 28 Sierpnia 2005 jasne :idea: to w takim razie napisz jakie Ty masz skojarzenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #61 Napisano 28 Sierpnia 2005 Może lepiej nie :?: :wink: 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #62 Napisano 28 Sierpnia 2005 eee tam mi i tak wszystko się kojarzy z jedzeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #63 Napisano 29 Sierpnia 2005 :shock: :? :evil: :roll: Cóż za obleśnie szowinistyczny wątek...Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem :roll: ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #64 Napisano 29 Sierpnia 2005 :shock: :? :evil: :roll: Cóż za obleśnie szowinistyczny wątek...Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem :roll: ... Cześć bossa. Te moje teksty to są zdaje się z Focusa, i jak najbardziej na poważnie :!: Co zaś do kwestii szowinizmu - cóż, gdzieś musimy pozgrywać fajterów i ważniaków, bo w domu to już wszystko wraca do normy i dyrekcja kontroluje sytuację Pozdrawiam serdecznie, Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #65 Napisano 29 Sierpnia 2005 :oops: a swoją drogą... jakby więksozść na forum stanowiły kobiety... to by się dopiero działo :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #66 Napisano 29 Sierpnia 2005 Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem a co TY chcesz od Felka?ja się tylko dołączyłem do tej gawędy :oops: i wszystko na mnie??????? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #67 Napisano 29 Sierpnia 2005 Cześć bossa. Te moje teksty to są zdaje się z Focusa, i jak najbardziej na poważnie :!: Co zaś do kwestii szowinizmu - cóż, gdzieś musimy pozgrywać fajterów i ważniaków, bo w domu to już wszystko wraca do normy i dyrekcja kontroluje sytuację Pozdrawiam serdecznie, MarcinML, nie chodzi mi jakoś szczególnie o Twoje antropologiczne dociekania, ale o całokształt ... Rozumiem, że to forum odgrywa rolę zastępczej psychoterapii :twisted: , ale bierzcie jednak pod uwagę fakt, że bywają tu kobiety...A ja poczułam się, jakbym przez pomyłkę weszła do męskiej szatni :shock: 8) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #68 Napisano 29 Sierpnia 2005 :oops: a swoją drogą... jakby więksozść na forum stanowiły kobiety... to by się dopiero działo :!: A co takiego by się działo ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #69 Napisano 29 Sierpnia 2005 Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem a co TY chcesz od Felka?ja się tylko dołączyłem do tej gawędy :oops: i wszystko na mnie??????? 8)Felku, skierowałam do Ciebie komunikat o fotce, bo w innym wątku się takowej dopominałeś 8) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #70 Napisano 29 Sierpnia 2005 A co takiego by się działo ? hm... powiedzmy że po prostu tematem "offtopicowym" byliby faceci I dyskusja krążyłaby wokół podobnych zagadnień No, ale może mi się zdaje tylko tak czy owak wybacz, jaśli poczułąś się urażona :oops: peace 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #71 Napisano 29 Sierpnia 2005 Felku, skierowałam do Ciebie komunikat o fotce, bo w innym wątku się takowej dopominałeś Koleżanko Sympatyczna-zrobisz jak uważasz,a o ile pamiętam to ja w tym poście broniłem urody Angeliny....i tylko tyle 8) 8) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #72 Napisano 29 Sierpnia 2005 @ Bossa,a o zdjęcie również i jak prosiłem :oops: :twisted: Marcin ps. spróbuj zrozumieć facetów, których jedynym problemem jest czy wystarczająco kręcą reką tak aby im rezerwy chodu wystarczyło :wink: 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #73 Napisano 29 Sierpnia 2005 Koleżanko Sympatyczna Ojej, zabrzmiało to niezmiernie oficjalnie 8) ... @ Bossa,a o zdjęcie również i jak prosiłem :oops: :twisted: Felek był jak raz pod ręką, więc mogłam się odwinąć 8) :twisted: , ale oczywiście komunikat był również do Ciebie ... ps. spróbuj zrozumieć facetów, których jedynym problemem jest czy wystarczająco kręcą reką tak aby im rezerwy chodu wystarczyło :wink:Spokojnie, Panowie, zrelaksujcie się ... Wątek skusil mnie podstępnie swoim tytułem, ale naprawdę nie muszę tu zaglądać 8) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #74 Napisano 29 Sierpnia 2005 Zabrzmiało to niezmiernie oficjalnie ... a miało być miłe :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bossa #75 Napisano 29 Sierpnia 2005 Zabrzmiało to niezmiernie oficjalnie ... a miało być miłe :oops: Wychodzi na to, że we wszystkim dopatruję się podstępu :wink: ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach