Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Recommended Posts

Liroy :?

Żeby nie zapłacić za żonę 180-ciu zł ,taki gwiazdor, żenada...

Niedawno w jednej z gazet pokazywano zdjęcie męza hiszpańskiej księżniczki - Inaki'ego Urdangarin'a a na jego nadgarstu piękny AP Royal Oak w wersji City of Sails

Guest yarhard
W kwestii ust, to wyjasniam, że kiedyś, kiedy ludzie chodzili na czworakach, to nie były takie pełne i czerwone. Natomiast inne elementy anatomii były widoczne jak na dłoni i całkiem podobne :lol: Po wyprostowaniu natura wynagrodziła to paniom w postaci ust :lol:

Marcin

:)

a jak ta teoria ma sie do facetow, ktorych usta nie sa bynajmniej bezbarwne, a niektorych nawet pelne. ...ze o murzynach nie wspomne... :wink: :)

Guest

To nie do końca tak z tymi ustami. Były one zawsze "powiązane" z narządami płciowymi. Dowartościowanie i skupienie uwagi na ustach (szminki nadające wargom czerwoną barwą na wzór kobiecych genitliów podczas stosunku, powiększanie ich silikonem) ma związek z naszymi normami cywilizacyjnymi zabraniającymi kobiecie publicznie obnosić się z jej nagością.

Mężczyźni też nie są wolni od podkreślania swojej płci. Przykład? Dlaczego nie depilujemy sobie twarzy? Przecież golenie to żadna przyjemność. Czysta strata czasu. A jednak nikt nie chce mieć twarzy gładziutkiej jak pupka niemowlaka, bo mogloby to sugerować kłopoty z hormonami lub po prostu niedojrzałość :wink:

Nie wspomnę już o pewnym elemencie renesansowego stroju tak zwanym mieszku - worka na penisa. Każdy chciał mieć coraz większy mieszek ,bo to oczywiście zwracało uwagę dam i wyraźnie budziło odpowiedznie skojarzenia. W końcu mieszki stały się olbrzymie i tak pretensjonalne (wysadzane kamieniami szlacchetnymi), że wyszły z użycia. :lol:

Polecam wam książki Morrisa Desmonda!

Guest

A, jeszcze jedno - podobno oprócz ust skojarzenia seksualne budzić ma również kobiecy... pępek. Coś w tym jest. W końcu po cóż kobiety kupowałyby te przykrótkie bluzeczki? Besides, większość modelek ma pępki wydłużone w pionie (tak, tak wiecie z czym się ma kojarzyć :mrgreen: ) bo pępek okrągły budzi z kolei skojarzenia z... odbytem.

Co o tym sądzicie? :lol:

Guest feleksc
A, jeszcze jedno - podobno oprócz ust skojarzenia seksualne budzić ma również kobiecy... pępek. Coś w tym jest. W końcu po cóż kobiety kupowałyby te przykrótkie bluzeczki? Besides, większość modelek ma pępki wydłużone w pionie (tak, tak wiecie z czym się ma kojarzyć :mrgreen: ) bo pępek okrągły budzi z kolei skojarzenia z... odbytem.

Co o tym sądzicie? :)

CIEKAWE MASZ SKOJARZENIA

:lol::lol::)

nie ma co :)

Guest

To nie moje skojarzenia tylko wynik obserwacji zoologa Morrisa Desmonda.

Guest feleksc

jasne :idea: to w takim razie napisz jakie Ty masz skojarzenia?

Może lepiej nie :?: :wink:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Guest feleksc

eee tam

mi i tak wszystko się kojarzy z jedzeniem

:):lol::lol:

:)

Guest Bossa

:shock: :? :evil: :roll:

Cóż za obleśnie szowinistyczny wątek...

Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem :roll: ...

:shock: :? :evil: :roll:

Cóż za obleśnie szowinistyczny wątek...

Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem :roll: ...

Cześć bossa.

Te moje teksty to są zdaje się z Focusa, i jak najbardziej na poważnie :!: :lol:

Co zaś do kwestii szowinizmu - cóż, gdzieś musimy pozgrywać fajterów i ważniaków, bo w domu to już wszystko wraca do normy i dyrekcja kontroluje sytuację :lol:

Pozdrawiam serdecznie,

Marcin

Marcin

:oops:

a swoją drogą... jakby więksozść na forum stanowiły kobiety... to by się dopiero działo :!:

:lol:

Michał

Guest feleksc
Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem

a co TY chcesz od Felka?

ja się tylko dołączyłem do tej gawędy :oops:

i wszystko na mnie???????

8)

Guest Bossa
Cześć bossa.

Te moje teksty to są zdaje się z Focusa, i jak najbardziej na poważnie :!: :lol:

Co zaś do kwestii szowinizmu - cóż, gdzieś musimy pozgrywać fajterów i ważniaków, bo w domu to już wszystko wraca do normy i dyrekcja kontroluje sytuację :lol:

Pozdrawiam serdecznie,

Marcin

ML, nie chodzi mi jakoś szczególnie o Twoje antropologiczne dociekania, ale o całokształt ...

Rozumiem, że to forum odgrywa rolę zastępczej psychoterapii :twisted: , ale bierzcie jednak pod uwagę fakt, że bywają tu kobiety...

A ja poczułam się, jakbym przez pomyłkę weszła do męskiej szatni :shock: 8) ...

Guest Bossa
:oops:

a swoją drogą... jakby więksozść na forum stanowiły kobiety... to by się dopiero działo :!:

:lol:

A co takiego by się działo :lol: ?

Guest Bossa
Felek, raczej mnie to nie zachęciło do wrzucenia na forum swojej fotki z zegarkiem

a co TY chcesz od Felka?

ja się tylko dołączyłem do tej gawędy :oops:

i wszystko na mnie???????

8)

Felku, skierowałam do Ciebie komunikat o fotce, bo w innym wątku się takowej dopominałeś 8) .

A co takiego by się działo ?

hm... powiedzmy że po prostu tematem "offtopicowym" byliby faceci :lol: I dyskusja krążyłaby wokół podobnych zagadnień :) No, ale może mi się zdaje tylko :lol:

tak czy owak wybacz, jaśli poczułąś się urażona :oops:

peace 8)

Michał

Guest feleksc
Felku, skierowałam do Ciebie komunikat o fotce, bo w innym wątku się takowej dopominałeś

Koleżanko Sympatyczna-zrobisz jak uważasz,a o ile pamiętam to ja w tym poście broniłem urody Angeliny....

i tylko tyle

8) 8) 8)

@ Bossa,

a o zdjęcie również i jak prosiłem :oops: :twisted:

Marcin

ps. spróbuj zrozumieć facetów, których jedynym problemem jest czy wystarczająco kręcą reką tak aby im rezerwy chodu wystarczyło :wink:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Guest Bossa
Koleżanko Sympatyczna

Ojej, zabrzmiało to niezmiernie oficjalnie 8) ...

@ Bossa,

a o zdjęcie również i jak prosiłem :oops: :twisted:

Felek był jak raz pod ręką, więc mogłam się odwinąć 8) :twisted: , ale oczywiście komunikat był również do Ciebie :lol: ...

ps. spróbuj zrozumieć facetów, których jedynym problemem jest czy wystarczająco kręcą reką tak aby im rezerwy chodu wystarczyło :wink:

Spokojnie, Panowie, zrelaksujcie się ...

Wątek skusil mnie podstępnie swoim tytułem, ale naprawdę nie muszę tu zaglądać 8) ...

Guest feleksc
Zabrzmiało to niezmiernie oficjalnie ...

a miało być miłe :oops: :lol:

:):lol::)

Guest Bossa
Zabrzmiało to niezmiernie oficjalnie ...

a miało być miłe :oops: :lol:

:):lol::)

Wychodzi na to, że we wszystkim dopatruję się podstępu :wink: ...