Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

haker

Męska teczka skórzana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebuję porady w zakresie zakupu męskiej teczki skórzanej. Mój ojciec z racji awansu chce takową sobie sprawić: https://www.wittchen.com/teczka,p1209734#848812

Produkt bardzo ładny wizualnie, wymiarowo jest ok, tylko nie mam pojęcia jak ma się jakość skór Wittchena co do ich zabójczej ceny. Gdzieś wyczytałem że ta firma nie ma najlepszej jakości skór licowych.

Proszę o poradę, bo póki co jak mogę wbijam ojcu ją z głowy (ale tylko z racji ceny). Nie znam się ogólnie na tych sprawach.

Czy może w tych pieniądzach znajdziemy coś o podobnym wzornictwie a mega jakości?

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi kiedyś polecili Panowie z buta w butonierce teczkę firmy baron. Rzeczywiście jest świetna pod każdym względem! I polecam przejrzeć ofertę ich sklepu.

A takiego witchena co podlinkowales widzialem u ministra Cwiakalskiego :)

Witam,

Potrzebuję porady w zakresie zakupu męskiej teczki skórzanej. Mój ojciec z racji awansu chce takową sobie sprawić: https://www.wittchen.com/teczka,p1209734#848812

Produkt bardzo ładny wizualnie, wymiarowo jest ok, tylko nie mam pojęcia jak ma się jakość skór Wittchena co do ich zabójczej ceny. Gdzieś wyczytałem że ta firma nie ma najlepszej jakości skór licowych.

Proszę o poradę, bo póki co jak mogę wbijam ojcu ją z głowy (ale tylko z racji ceny). Nie znam się ogólnie na tych sprawach.

Czy może w tych pieniądzach znajdziemy coś o podobnym wzornictwie a mega jakości?

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłem czytać coś też u nich, ale oni to bardziej torby codzienne. Baron ma w ofercie tylko jedna torbę w tej formie.

Oni w ogóle się przepychają między Baronem, Solierem czy Millerem. No nic może się zarejestruje i u nich skrobne posta.

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No na miarę fajne tematy można uszyć, tylko właśnie nie wiadomo czy budżet udźwignie temat. Najlepiej wyglądające akcesoria, to personalizowane (wg. mnie), jednak często to kosztuje krocie.

Spróbujemy póki co coś z gotowych propozycji. Kurde patrzę na Kazar, Ochnik, Próchnik to mało jest takich toreb z tej kategorii u nich :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam tego producenta:

https://www.barellybags.pl/

Mam ich teczkę - bardzo dobry produkt, a do tego świetny kontakt i bardzo pro klienckie nastawienia (łącznie z uszyciem w indywidualnym wymiarze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojasa odpuszczamy, stanowczo.

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam teczkę Wittchen. Skóra i wykonanie jak najbardziej ok.

Cena wyjściowa była tak samo wysoka.

Tyle że oni mają promocje 50% i wtedy kupiłem.

Do tego mają kiermasze, outlet.

Na allegro jest trochę ofert.

Mi taka teczka nie bardzo podchodzi nawet za połowę ceny.

Oklepany wygląd.

Z tego co widziałem to sklepów w necie oferujących teczki tego typu jest bardzo dużo.

Mi się kiedyś podobała teczka w kolorze mahoniowym- nietypowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie marzenie, by sobie samemu uszyć teczuszkę. Ale puki co brakuje mi jeszcze wprawy i odwagi. Za to czekam na kolejne graty do pasków.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.