mw75 36 #676 Napisano 11 Września 2019 Dokładnie, tylko maścią a nie kremem, bez wody w składzie. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #677 Napisano 11 Września 2019 Ja mam cały rękaw i polecam maść bepanthen.Nigdy żadnych problemów.Ładnie i szybko się goi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25171 #678 Napisano 11 Września 2019 Jeśli nie jesteś pewien czy wszystko ok, zawsze możesz pogadać z wykonawca tatuażu.Ja osobiście, staram się natłuszczać tak często jak to możliwe. Łuszczenie za każdym razem przebiega u mnie inaczej, zależy od miejsca, po zewnętrznej części przedramienia było ekstremalnie. 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 14 #679 Napisano 11 Września 2019 Ja też smarowałem Easy tattoo,w zależnosci od stopnia nawilżenia(2-5 razy dziennie).Tak jak napisał kolega wyżej,jak nie wiesz pytaj tattu majstra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 1994 #680 Napisano 11 Września 2019 Czy smaruje easy tatoo czy skin project to jest to Maks 30 minut natluszczone a później znów suche. Słabe te kremy.Tylko alantan plus maść, nie krem 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #681 Napisano 11 Września 2019 Alantan podobno po zmianie składu często uczula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 1994 #682 Napisano 11 Września 2019 Alantan podobno po zmianie składu często uczulapodobno...Mnie nie uczulał i nie wysychał tak szybko. Nie zakładałem również streczu 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #683 Napisano 11 Września 2019 (edytowane) Nie no folie to ja miałem tylko dobę tą oddychajacą później już w nic nie owijałem.A może na to łuszczenie będzie lepsza teraz jakaś maść witaminowa z Wit. A? Edytowane 11 Września 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #684 Napisano 14 Września 2019 Mam pytanko do ludzi którzy bardziej obeznani w temacie.Tydzień temu robiłem dziare. W miejscu gdzie najwięcej czarnego tuszu widoczne są takie białe plamki, nie są to krostki, nie swędzi, jest to płaskie, ale zastanawia mnie czemu tak i co to jest? Spojrzycie na fotkę? https://images92.fotosik.pl/250/68008efe8f602011.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #685 Napisano 14 Września 2019 Siemka! Robiłem tatuaż w podobnym czasie jak Ty. Rada. Wyluzuj. To normalne. Też tak mam. Zrób piwo z kolegą, zadzwoń do mamy pogadać, cokolwiek. Wszystko jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #686 Napisano 14 Września 2019 Nie przedobrzaj. W każdym razie, kiedy zobaczysz kości przedramienia absolutnie przestań wcierać cokolwiek 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #687 Napisano 14 Września 2019 Czyli że za często smaruje??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #688 Napisano 5 Października 2019 Czy miał ktoś założony opatrunek na tatuaż folie Unistar film care tattoo? Poprzednio miałem Dermalize i można było nie zdejmować 3-4 dni. Teraz po założeniu tej oddychające Unistar tatuazystka każe mi to ściągnąć po 24 godzinach, przemy dziare i nakleic z powrotem nowa folie oddychająca która dostałem w zapasie i ta już nosić do 4 dni. Skoro to folia przepuszczajaca powietrze zastanawiam się nad sensem zdejmowania tego po 24 godzinach. Co sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15863 #689 Napisano 5 Października 2019 Rób jak mówi chodzi o pierwsze przemycie gdzie najwięcej osocza zejdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #690 Napisano 5 Października 2019 Dokładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #691 Napisano 5 Października 2019 Od 20 lat jakieś tam tatuaże sobie robię i nigdy niczym nie owijałem. Folia na świeżo po tatuażu, po 3 godzinach zdjęcie, przemycie i bpanten, po dwóch dniach już niczym nawet nie smaruje. Jedyny problem to jak się po pierwszej nocy po zrobieniu koszulka się nie chce odkleić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #692 Napisano 5 Października 2019 (edytowane) U mnie akurat te folie oddychające sprawdzają się znakomicie. Po paru dniach noszenia jest ładnie podgojony.Tylko się dziwilem że oddychająca a muszę odklejac po dobie i przykleić nową. No ale niech będzie ajsek-jak Ty tylko 2 dni smarujesz, to jak te dziary wyglądają kolorystycznie. Przeciez to musi być nawilżane.Szok! Edytowane 5 Października 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41643 #693 Napisano 5 Października 2019 U Maćka wyglądają ok. Oczywiście, te które widziałem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #694 Napisano 5 Października 2019 Często mi się zdarza też na 2, 3 dzień na basen pójść To tylko naskórek. On się tak czy tak musi złuszczyć i odbudować, smarowanie tylko to przyspiesza. U Maćka wyglądają ok. Oczywiście, te które widziałem.Michał, pozostałe wyglądają lepiej, nie mają kontaktu ze słońcem, ale chłopom ich nie pokazuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41643 #695 Napisano 5 Października 2019 Nawet jakbyś pokazywał, to nie jestem zainteresowany. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #696 Napisano 5 Października 2019 Nawet jakbyś pokazywał, to nie jestem zainteresowany. No tak myślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #697 Napisano 6 Października 2019 Od 20 lat jakieś tam tatuaże sobie robię i nigdy niczym nie owijałem. Folia na świeżo po tatuażu, po 3 godzinach zdjęcie, przemycie i bpanten, po dwóch dniach już niczym nawet nie smaruje. Jedyny problem to jak się po pierwszej nocy po zrobieniu koszulka się nie chce odkleić W końcu... Ludzie się tak z ranami pooperacyjnymi nie pier**lą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #698 Napisano 6 Października 2019 Osobiście trzymam opatrunek tylko pierwszą noc.Potem mycie delikatne 3-4 razy dziennie mydłem dla dzieci(po zwykłym wyskakują mi krosty) i bepanthen.Nie ma co panikować,to tylko tatuaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15863 #699 Napisano 6 Października 2019 Fajny rękaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #700 Napisano 6 Października 2019 Dzięki.Jeszcze nie skończony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach