Marak 9132 #26 Napisano 21 Czerwca 2019 No to teraz na stali A czy autor tematu podjął w końcu decyzje? Trochę odkopałem ale dyskusja zainteresowała mnie ze względu na dzisiejszy, nieco spontaniczny, zakup niebieskiego Ray 2 na DFI. W rezultacie też będę miał taki zestaw i chyba mi się to spodoba :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23262 #27 Napisano 21 Czerwca 2019 Ja już nie mam ale w tym budżecie oba bez konkurencji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCz 3 #28 Napisano 21 Czerwca 2019 Poza wszystkim, co zostało już napisane SKX ma jeszcze jedną zaletę - szeroką ofertę łatwo dostępnych części do modyfikacji. Jak się znudzi wystarczy trochę poklikać i można z niego zrobić zupełnie inny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badseed 1 #29 Napisano 23 Czerwca 2019 Też planuje zakup Orienta Ray II. Mysle ze w lipcu sie uda. Zamöwić chcę na creationwatches. Ale jeszcze przed zakupem bede mial na sprzedaz Seiko Kinetica pół rocznego( prezent od byłej i jakoś nie jestem z nim zwìązany). Nie mogę na bazarek go wystawić ale idzie na sprzedaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach