eye_lip 24202 #1 Napisano 7 Sierpnia 2018 Przy okazji tematu o kostkach przypomniało mi się, że jesden z kolegów pytał o Ralfa, więc kilka fotek tego ciekawego "majtkowca" 3 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #2 Napisano 7 Sierpnia 2018 Wygląda ładnie Jak z jakością i cena? Czy ja tam widzę napis AU? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #3 Napisano 7 Sierpnia 2018 Jakość bardzo dobra, cena również. Fajna alternatywa dla klasycznych zegarków jeśli chcemy mieć coś mniej popularnego. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4 Napisano 7 Sierpnia 2018 Jakość bardzo dobra, cena również. Fajna alternatywa dla klasycznych zegarków jeśli chcemy mieć coś mniej popularnego.Wygląda naprawdę porządnie. Ależ jest cienki! Prawie jak Twój Breguet Cena dość wysoka, ale złoto tanie nie jest. Jaki tam werk siedzi? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #5 Napisano 7 Sierpnia 2018 W środku werk z supercienkiego Piageta Altiplano czyli Piaget430. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #6 Napisano 8 Sierpnia 2018 Bardzo fajny zegarek jeszcze werk piageta super czy marka ma powiązanie odzieżowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #7 Napisano 8 Sierpnia 2018 Wygląda bardzo ciekawie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #8 Napisano 8 Sierpnia 2018 Bardzo fajny zegarek jeszcze werk piageta super czy marka ma powiązanie odzieżowe?Powiązanie jest takie że Ralph Lauren (zalożyciel imperium) jest kolekcjonerem zegarków i grupa Richemont 10 lat temu dogadała się z nim aby stworzyć zegarki współprojektowane przez niego nawiązujące do stylistyki, architektury, motoryzacji których jest fanem. Z racji tego że to Richemont zegarki wykonane sa na bardzo wysokim poziomie na werkach m.in Jaeger Lecoultre, IWC, Piaget. Mój zegarek posiada także tarczę wypiekaną z emalii. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9 Napisano 8 Sierpnia 2018 Taki zegarek modowy to ja rozumiem . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #10 Napisano 9 Sierpnia 2018 ładniutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #11 Napisano 19 Sierpnia 2018 Powiązanie jest takie że Ralph Lauren (zalożyciel imperium) jest kolekcjonerem zegarków i grupa Richemont 10 lat temu dogadała się z nim aby stworzyć zegarki współprojektowane przez niego nawiązujące do stylistyki, architektury, motoryzacji których jest fanem. Z racji tego że to Richemont zegarki wykonane sa na bardzo wysokim poziomie na werkach m.in Jaeger Lecoultre, IWC, Piaget. Mój zegarek posiada także tarczę wypiekaną z emalii.Dzięki zawsze warto się coś nauczyć Masz bardzo fajne kostki ,o cartiera się otarłem myślę przed tobą przed zakupem jeśli to ten z Warszawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #12 Napisano 19 Sierpnia 2018 Świat jest mały;) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #13 Napisano 19 Sierpnia 2018 Dokładnie pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #14 Napisano 20 Listopada 2021 Kilka ujęć video na których starałem się głównie ująć niesamowitą tarczę: 3 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #15 Napisano 28 Czerwca 2022 Podbijemy kilkoma zdjęciami Sporting Chrono na kalibrze JLC. Wykonanie poza mechanizmem także TOP (zegarek kosztował nowy ok 9k dolarów 10 lat temu). 8 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46082 #16 Napisano 4 Kwietnia 2024 @eye_lip masz kolejnego Ralpha, prawda? I to najbardziej "odjechanego". Uzupełnij galerię o jego zdjęcia... Marka nie ma swojego tematu, a zegarki bardzo interesujące. 1 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24202 #17 Napisano 4 Kwietnia 2024 Tak, tak, model Stirrup na mechaniźmie Piaget 😍 10 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach