dziadyga 20 #10451 Napisano 31 Lipca 2014 A może jakaś nagroda za odgadnięcie? :-P Stawiam na G-9300 ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ToommeeK #10452 Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Widze ze kolega wyzej obstawil to co ja myslalem albo g9200 Edytowane 31 Lipca 2014 przez ToommeeK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #10453 Napisano 31 Lipca 2014 Ja tez powiekszyłem dzis swoja kolekcje.Dzieki wro3000! GD-100BW-1ER jest w stanie idealnym. Cena tez idealna Na zywo wyglada zdecydowanie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #10454 Napisano 31 Lipca 2014 Ja tez powiekszyłem dzis swoja kolekcje.Dzieki wro3000! GD-100BW-1ER jest w stanie idealnym. Cena tez idealna Na zywo wyglada zdecydowanie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krystian71 0 #10455 Napisano 31 Lipca 2014 Witam. Myślę, że to odpowiedni temat dlatego zadam pytanie tutaj i proszę o jakieś rozsądne odpowiedzi. Właśnie zdecydowałem sie na zakup mojego pierwszego g-shocka. Troszkę poszperałem tu i tam ale nie wiem na jaki model się zdecydować. Jedyne co wiem to, że skłaniam się raczej ku czerwonemu kolorowi Może ktoś posiada i napisze czy model GA-100C-4AER jest warty zakupu ? Albo poleci jakiś dużo lepszy w podobnej cenie. Mało znalazłem o nim szczegółów, najważniejsza dla mnie chyba jest przejrzystość wyświetlacza ale poza tym na co głównie zwracać uwagę ? Z góry dzięki za porady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10456 Napisano 31 Lipca 2014 Witam. Myślę, że to odpowiedni temat dlatego zadam pytanie tutaj i proszę o jakieś rozsądne odpowiedzi. Właśnie zdecydowałem sie na zakup mojego pierwszego g-shocka. Troszkę poszperałem tu i tam ale nie wiem na jaki model się zdecydować. Jedyne co wiem to, że skłaniam się raczej ku czerwonemu kolorowi Może ktoś posiada i napisze czy model GA-100C-4AER jest warty zakupu ? Albo poleci jakiś dużo lepszy w podobnej cenie. Mało znalazłem o nim szczegółów, najważniejsza dla mnie chyba jest przejrzystość wyświetlacza ale poza tym na co głównie zwracać uwagę ? Z góry dzięki za porady. A gdzie on jest przejrzysty Przepraszam ale on jest po prostu brzydki Jeżeli koniecznie chcesz czerwony to zdecydowanie lepiej wyglada ten model GA100B 4A który nadal nie jest przejrzysty.Dużym minusem tych zegarków jest to że łapia brud na maxa.Wiadomo ze nie tak jak białe ale zdecydowanie bardziej niż czarne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wro3000 0 #10457 Napisano 31 Lipca 2014 Waldzior - niechaj służy ten model jest naprawdę KOTEM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #10458 Napisano 31 Lipca 2014 Waldzior - niechaj służy ten model jest naprawdę KOTEM Jest, jest! Zgadzam sie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krystian71 0 #10459 Napisano 31 Lipca 2014 A gdzie on jest przejrzysty Przepraszam ale on jest po prostu brzydki Jeżeli koniecznie chcesz czerwony to zdecydowanie lepiej wyglada ten model GA100B 4A który nadal nie jest przejrzysty.Dużym minusem tych zegarków jest to że łapia brud na maxa.Wiadomo ze nie tak jak białe ale zdecydowanie bardziej niż czarne Właśnie chodzi mi o ogólną przejrzystość, nie w tym modelu. Haha fakt ten który podałeś o wiele lepiej się prezentuje Jeśli chodzi o kolor czytałem, że białe brudzą się i po jakimś czasie mogą zacząć żółknąć więc wydawało mi się, że z czerwonym nie będzie może, aż takiego problemu. Chodziło mi głównie o to, że czerwony wydaje mi się, że ładnie się prezentuje i jest kotem a głównie chodzi mi o jego dobrą prezencję, funkcjonalność i wygodę. Dzięki szukam dalej i czekam może jeszcze ja jakieś propozycje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wro3000 0 #10460 Napisano 31 Lipca 2014 jak czerwony, to tylko G8900 4ER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #10461 Napisano 31 Lipca 2014 Jak kolorek to najlepiej lakierowany - DW-6900MF -4ER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10462 Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Zgodnie z obietnica rozstrzygnięcie konkursu co jest w pudełku zakupiony wczoraj dla mojej mamy która miała go dać w prezencie chrześniakowi.Okazało się że małolat chce zegarek ale biały NIe było wyjscia,,,Mama nie bedzie chodziła w tym co kupiła wiec dostałem go ja a dla chrześniak dostanie białego g8900 Edytowane 31 Lipca 2014 przez miczel1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ToommeeK #10463 Napisano 31 Lipca 2014 Ja tez powiekszyłem dzis swoja kolekcje.Dzieki wro3000! GD-100BW-1ER jest w stanie idealnym. Cena tez idealna Na zywo wyglada zdecydowanie lepiej.IMG_20140731_1_resized.jpgTo lustro daje efekt;) mam od 4 miesiecy i polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #10464 Napisano 31 Lipca 2014 Zgodnie z obietnica rozstrzygnięcie konkursu co jest w pudełku zakupiony wczoraj dla mojej mamy która miała go dać w prezencie chrześniakowi.Okazało się że małolat chce zegarek ale biały NIe było wyjscia,,,Mama nie bedzie chodziła w tym co kupiła wiec dostałem go ja a dla chrześniak dostanie białego g8900 Fajny nietrafiony prezent 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10465 Napisano 31 Lipca 2014 Zgodnie z obietnica rozstrzygnięcie konkursu co jest w pudełku zakupiony wczoraj dla mojej mamy która miała go dać w prezencie chrześniakowi.Okazało się że małolat chce zegarek ale biały NIe było wyjscia,,,Mama nie bedzie chodziła w tym co kupiła wiec dostałem go ja a dla chrześniak dostanie białego g8900 Fajny prezent by dostał małolat. Swoją drogą widać, że nieopierzony skoro wybrzydza takim sprzętem...a tak w ogóle można powiedzieć, że "eee nie podoba mi sie ten prezent chce inny?" 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #10466 Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 31 Lipca 2014 przez kacprzak1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #10467 Napisano 31 Lipca 2014 Zgodnie z obietnica rozstrzygnięcie konkursu co jest w pudełku zakupiony wczoraj dla mojej mamy która miała go dać w prezencie chrześniakowi.Okazało się że małolat chce zegarek ale biały NIe było wyjscia,,,Mama nie bedzie chodziła w tym co kupiła wiec dostałem go ja a dla chrześniak dostanie białego g8900 Chłopak dostał G-shocka z górnej półki, ale nie po co CHCE białego ^^ śmieszne jak dla mnie, ale bardzo fajny prezencik dzieki temu dostałes ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #10468 Napisano 31 Lipca 2014 chrzesniak ma nosa wie co dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10469 Napisano 31 Lipca 2014 Co sądzicie o GW-2310FB i czytelności negatywnej wersji ? 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #10470 Napisano 1 Sierpnia 2014 nie rozbieralem go ale wydaje mi sie ze jest to koperta..jezeli mam racje to teoretycznie koperte uda sie dokupic,zazwyczaj przychodza z fabrycznie juz zamontowanym szkielkiem - niestety zakup pewnie przekroczy cene polowy zegarka,tak podejrzewam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10471 Napisano 1 Sierpnia 2014 Fajny prezent by dostał małolat. Swoją drogą widać, że nieopierzony skoro wybrzydza takim sprzętem...a tak w ogóle można powiedzieć, że "eee nie podoba mi sie ten prezent chce inny?"Uwierz że można....niestety to chrześniak mamy bo ja bym mu wyrwał głowę poprostu.Z drugiej strony dziękuję że jest taki a nie inny bo mam fajnego sikora za pół darmo. Po prostu aby już nie obciążać mamy to ja kupiłem mu 8900 Co do samego "prezentu" to fajny ciężki zegarek.Niestety tak jak dużo osób tutaj muszę mu zarzucić mała czytelność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wro3000 0 #10472 Napisano 1 Sierpnia 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4467374243 Co myslicie o tym? Chyba niezla okazja co? Sprzedawca sprawdzony czy nie wiadomo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #10473 Napisano 1 Sierpnia 2014 Co do samego "prezentu" to fajny ciężki zegarek.Ciężki? Porównywałem go ostatnio do mojego Froga i w tym porównaniu Rangeman jest dość lekki. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #10474 Napisano 1 Sierpnia 2014 W końcu Frog to trochę inna klasa, ale tak czy inaczej 115g vs. 93 to nie jest jakaś przepaść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #10475 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak, masz rację. Tu jest jeszcze bowiem subiektywne uczucie wynikające ze skupienia masy na mniejszej powierzchni. BTW: mnie waga pokazuje 119 żywej wagi Froga. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez AndrzejMick 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach