Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anabuki

To  i ja się pochwalę, też dzisiaj do mnie dotarł. Synchronizacja przebiegła wzorowo i to w Kampinosie  :D

Mała fotka

fae6c3534265fdfamed.jpg

I ja takiego zanabyłem. :-)

Czy ktoś z kolegów wie, gdzie można kupić do niego adaptery na pasek nato/zulu?

post-76896-0-73189700-1421403665_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krycha graty  :)

A co tam nagrywasz - REC?

W górach chyba nie jesteś  :D

Może był na kopcu Kościuszki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki jegomość dzisiaj u mnie wylądował :D

44425052554994859476.jpg

a tak przebiegła próbna synchronizacja (szybko i sprawnie) południe Mazowsza, parter, parapet zachodni ;)

50770852975407323652.jpg

Graty.Też od niedawna mam takiego-trochę jest za wysoki ale generalnie rewelacha!.Niestety nie trafiłem z paskiem-na jednych dziurkach za luzny na innych za ciasny.A jak u Ciebie?

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graty.Też od niedawna mam takiego-trochę jest za wysoki ale generalnie rewelacha!.Niestety nie trafiłem z paskiem-na jednych dziurkach za luzny na innych za ciasny.A jak u Ciebie?

Jest ok :D (noszę na piątej dziurce) chociaż pomiędzy ostatnim G jaki miałem, zrzuciłem trochę kg i z nadgarstka 17,5 zrobiło się całe 16,5cm ;) Ogólnie nie mam zastrzeżeń i jestem w pełni zachwycony;)  Może sam pasek,mógłby być delikatnie krótszy, ale nie mam zamiaru narzekać:) 

tak to wygląda:

84630874785465731377.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam go teraz na ręce więc witaj i ode mnie :)

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyczytałem Ze rozbudowana opcje interwałów bo aż 9 posiada g-056. Czy jest on jeszcze gdzieś dostępny w sprzedaży?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwx/grx-5600 i gwx-8900 mają 10, można je ustawiać dokładnością do 5s i maksymalnie na 99min 55s, ale nie ma auto powtarzania.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyczytałem Ze rozbudowana opcje interwałów bo aż 9 posiada g-056. Czy jest on jeszcze gdzieś dostępny w sprzedaży?

Ja mam G-056 ale nie bawiłem się stoperem.

Czasem widze ten model na olx. Ostatnio był chyba nowy, niebieski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam G-056 ale nie bawiłem się stoperem.

Czasem widze ten model na olx. Ostatnio był chyba nowy, niebieski.

Sprzedaj :)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaj :)!

Raczej nie, bo mam go w kolorze czerwonym i ma dla mnie większą wartość kolekcjonerską niż wartość materialną ale tu masz czarnego.

http://olx.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-CID87-ID6AE5w.html

http://olx.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-g-056-CID87-ID8nQ67.html

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Och super ze jest na sprzedaż, ciekawe czy znajdę pasek.

Mam pytanie, byłbyś na tyle uprzejmy i sprawdził dla mnie opcje interwałów??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanko koledzy. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem gieza gs-1100. Czy ktoś może wie czy w tej maszynce da się ustawić dźwiękowe powiadomienie o pełnej godzinie. Instrukcja Zibi nic o tym nie mówi a zegarek ma powiadomienie dźwiękowe np. o włączeniu funkcji. Pzdr

post-61575-0-24279300-1421525577_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanko koledzy. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem gieza gs-1100. Czy ktoś może wie czy w tej maszynce da się ustawić dźwiękowe powiadomienie o pełnej godzinie. Instrukcja Zibi nic o tym nie mówi a zegarek ma powiadomienie dźwiękowe np. o włączeniu funkcji. Pzdr

Z doświadczenia wiem, że analogowe G nie mają powiadamiania o pełnej godzinie.

Nie ma tego ani w GW-3000 ani w GW-A1000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Och super ze jest na sprzedaż, ciekawe czy znajdę pasek.

Mam pytanie, byłbyś na tyle uprzejmy i sprawdził dla mnie opcje interwałów??

Szczerze mówiąc to nie wiem na czym ma polegać i jak działać stoper interwałowy. Nigdy nie korzystam ze stoperów w zegarkach więc nie zaprzątałem sobie tym głowy.

Ale działa pewnie identycznie jak opisano w instrukcji obsługi tego modelu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info a propos gieza gs-1100 aczkolwiek trochę mnie to dziwi że zegarek wyposażony we wszystko czego do tego trzeba (bo pika przy wlaczaniu funkcji) nie potrafi pikać co godzinę.Być może chcieli oszczędzić mu zbednej straty energii bo faktycznie musi tego troche zużywać na 6 wskazówek i datownik. Tylko takie widze dla casio wytłumaczenie.pzdr

Edytowane przez 7dd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc to nie wiem na czym ma polegać i jak działać stoper interwałowy. Nigdy nie korzystam ze stoperów w zegarkach więc nie zaprzątałem sobie tym głowy.

Ale działa pewnie identycznie jak opisano w instrukcji obsługi tego modelu ;)

Timer interwałowy:

Możliwość ustawienia np 3 czasów - 1min, 30sekund, 10sekund z autoppwtarzaniem całego schematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi