Gość eremas #926 Napisano 1 Stycznia 2007 Mialem dostac spf70T ale sprzedawca odwolal transakcje z powodu trzesienia ziemi na Taiwanie i braku kontaktu z glownym biurem.Zmienilem zdanie i sprzedawce i zamowilem Pathfinder (ladowy) 1200T nowy z gwarancja.Najlepiej wyposazony zegarek jaki Casio ma w ofercie.Mam juz potwierdzenie. Razem z wysylka to jakies 672 zl.Serie morska pathfindera uwazam ze nieporozumienie bo zaden nie ma wysokosciomierza a do nurkowania i tak musisz miec specjalny komputer jak Suunto czy Mares lub innej firmy.W sumie jestem zadowolony.Brakuje mi tylko tradycyjnych wskazowek i tego tykania mechanizmu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 1410jurek #927 Napisano 2 Stycznia 2007 1410jurekG -shock kosmiczny :!: co to za model? 8) G-shock G610 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #928 Napisano 2 Stycznia 2007 nie ma ktos z Was cienkiego ale szerokiego paska guma albo pochodne,parciany?(chodzi o to żeby się nie zweżał w kierunku klamry-dlatego nietypowy )musze dopasować do takiego : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #929 Napisano 3 Stycznia 2007 Witam maniaków G 8) Mój G ma już 7 latek i mimo, że jest dalej niezawodny to jednak brak mi kilku funkcji. Moze ktoś poleci mi fajnego klasycznego stylistycznie G który ma wysokościomierz plus barometr i termometr, ewentualnie G z głębokościomierzem i termometrem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #930 Napisano 3 Stycznia 2007 dw-6700 (fajny ale nie najnowszy)no i troche wygląd ma sci-fi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #931 Napisano 6 Stycznia 2007 Dzięki za info. Zajefajny model ale generalnie interesują mnie aktualnie dostępne 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #932 Napisano 6 Stycznia 2007 Dzięki za info. Zajefajny model ale generalnie interesują mnie aktualnie dostępne 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #933 Napisano 7 Stycznia 2007 HejZnalazłem na allegro pierwszy model G jaki posiadałem (stara historia 8) ) Czuję do niego straszny sentyment i mimo ubogości jego funkcji jestem nim baaardzo zainteresowany. W związku z tym mam pytanie czy ktoś z kolegów kojarzy gościa który go oferuje i co w ogóle sądzicie o tej aukcji bo dla mnie cena jakaś dziwnie niska http://www.allegro.pl/item154561477_casio_...per_cenie_.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #934 Napisano 7 Stycznia 2007 stary model cena chyba ok i sprzedawca też-może tylko popros o zdjecie zrobione jego ręką a nie katalogowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #935 Napisano 7 Stycznia 2007 Skoro tak mówisz to mi wystarczy 8) Odnośnie zdjęć to ponoć nówka więc to nic by nie zmieniło. Nie kupowałem nigdy przez allegro więc mam pytanie czy płacąc za pobraniem mam szansę przed wypłaceniem gotówki obejrzenia go? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #936 Napisano 7 Stycznia 2007 Nie kupowałem nigdy przez allegro więc mam pytanie czy płacąc za pobraniem mam szansę przed wypłaceniem gotówki obejrzenia go?Musisz poprosić sprzedającego o zaznaczenie takiej opcji przy wysyłce - kosztuje to 5 zl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #937 Napisano 7 Stycznia 2007 Dzięki, skorzystam z tej opcji. Może na spota zawitam w tym G, o ile jeszcze gość będzie je miał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arco 0 #938 Napisano 8 Stycznia 2007 czy poza Zibi jest jeszcze jakieś źródło pasków do G-Shocków? oczywiście tańsze źródło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #939 Napisano 17 Stycznia 2007 pozdrawiam wszystkich sympatykow zegarka z melodyjka?NIE sympatykow G-SHOCKA oczywiscie hehe :!: :idea: :arrow: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #940 Napisano 25 Stycznia 2007 kurcze, temat zupełnie nieaktywny....Przeglądam czasami forum g-shocka na watchseek czy coś... naprawdę fani tam siedzą pzdr, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arco 0 #941 Napisano 25 Stycznia 2007 maniacy, a nie fani produkują zdumiewającą ilość postów na dzień... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #942 Napisano 26 Stycznia 2007 POZDRO feleksc peacemaker i arco.arco masz nr tel do firmy zajmujacej sie paskami na allegro wyczailem jak ci to pomoze.663-264-847 033-812-41-16. :wink: :arrow: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arco 0 #943 Napisano 26 Stycznia 2007 już z tydzień mam pasek własnie od tej firmy w Zibi chcieli sprowadzać 3 tygodnie, a tam od ręki :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #944 Napisano 26 Stycznia 2007 słuchajcie, czy jest szansa zdobyć pasek do protrek, który w standardzie ma bransoletę? wiem, że po 12 dolców można kupić jakiś przejściówki do g-shoców, ale czy można do protreków? pzdr, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #945 Napisano 28 Stycznia 2007 peacemaker jak mozesz to daj jakis namiar na te przejsciowki do g shocka gdzies tez takie cos widzialem na e bayu ale moze ty masz ciekawy namiar dziex jak mozesz daj na maila a jak nie to ogolnie. :idea: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #946 Napisano 28 Stycznia 2007 peacemaker jak masz namiar na te przejsciowki to podrzuc wiem ze na e bayu to co takiego bylo ale moze ty masz jakies lepsiejsze namiary z gory dziex jak mozesz zapodaj na maila. :mrgreen: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #947 Napisano 28 Stycznia 2007 Peacemaker to o te paski się pytałeś na prv?sory bo ja już się pogubiłem 8) pozdrowionka qqryku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #948 Napisano 28 Stycznia 2007 sory puscilo mi sie dwa razy to samo :oops: :evil: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #949 Napisano 28 Stycznia 2007 motam sie dziex feleksc rowniez pozdro :wink: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #950 Napisano 28 Stycznia 2007 sorki puscilo mi sie dwa razy to samo sie motam :oops: :evil: :wink: 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach