Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Ahaha :)

Jak sprzedałem swojego to nagle wszystkim się spodobał ten zegarek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już miałem brać od Ciebie ale budżet zegarkowy jeszcze się odbudowuje po gulfmasterze

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem tak bywa ;)

Możesz nosić na dwóch nadgarstkach ;)

Też już  o tym myślałem :D

Miałem gieze AS-1100 swietny zegarek... jak pomyśle że go oddałem to mi się łza w oku kręci :)

Caly w metalu, zakrecany dekiel, bezawaryjnosc ech.....

No wczoraj dostałem Gs 1400 i nawet fajny...może się zaprzyjaźnimy :P Jedyny minus to jak coś przez przypadek rozregulowałem to 2 h dochodziłem co zrobiłem i jak to naprawić :P Ale już go rozszyfrowałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy kolega:) przez to tomaliusz czeka na swojego :)

5dcf2fb294d28c475b5693139b829aba.jpg

Tomaliusz jest wkur...ny bo nie udało się odebrać swojego przed kurierem (były w st. salonie icon_facepalm.gif) i dopiero będzie w pn. a nawet wt. dash2.gif

Łukasz wisisz mi piwo za ... sam wiesz co ireful2.gif

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy najbliższej okazji :) to wszystko przez to że sprzedales monstera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy najbliższej okazji :) to wszystko przez to że sprzedales monstera :)

Sam wiesz dobrze że na Ciebie byłby za mały wink.gif .

A do tego chciałeś go za połowę beee.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomaliusz coś Ci ostatnio zakupy nie idą :P

No nie  :( , ale mam nadzieję że nie będzie tak źle jak u kolegi dingo :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TT jest w super cenie GW-A1100 tyle ze pomarańczowy ale tak się zastanawiam bo pasek i bezele można sobie pozniej czarne założyć prawda??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TT jest w super cenie GW-A1100 tyle ze pomarańczowy ale tak się zastanawiam bo pasek i bezele można sobie pozniej czarne założyć prawda??

Prawda. Ale pasek i bezel to jakieś 150 pln dodatkowo.

Też się zastanawiałem nad nim i już byłem w ogródku i witałem się z gąską ale odezwał się zdrowy rozsądek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe.... kolorystyka tarczy jest fajna a 150 pln można pozniej zainwestować jak już pomarancz bedzie draznił. Suma sumarum cena i tak wyjdzie fajna. No nic sprawa do przemyslenia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe.... kolorystyka tarczy jest fajna a 150 pln można pozniej zainwestować jak już pomarancz bedzie draznił. Suma sumarum cena i tak wyjdzie fajna. No nic sprawa do przemyslenia....

A nad czym się zastanawiać?  :) .  Tak jak piszesz, dokupisz czarny bezel i pasek i już  :) .

A jak wczoraj nie kliknąłeś to już dzisiaj może nie być  ;) . GW-3000 było w całej Polsce 9 sztuk, dzwoniłem do kierownika sprzedaży online  ^_^ .

Wczoraj we wszystkich salonach w Łodzi brakło, był jeden w porcie do obejrzenia ale już klepnięty  ;) .

A to że widnieje u nich na stronie to nie wszystko bo dopiero emailowo odpisują czy jeszcze jest na stanie, jest w regulaminie sklepu  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj też pisałem do nich czy jako właściciel złotej karty mogę liczyć jeszcze na jakiś rabat ale niestety nie mogę. Z ciekawości zapytałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież chciałeś odkupić GW-A1100 to bierz jeśli jeszcze są  - Waldzior  :P .

Wczoraj z kilka osobami gadałem TT i wychodzi na to że nie mogą dać większy rabat niż 50 % od ceny wyjściowej a dodatkowo cena nie podlega negocjacji jeśli jest w promocji/outlecie  ;) .

szuwar1978 - na pewno sprzedaż - bierz  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś może mnie nakierować na fotosy porównujące wielkość z każdej strony GW9400 i GWN1000?

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

No nie  :( , ale mam nadzieję że nie będzie tak źle jak u kolegi dingo :P

Kolega wraca ze stanów 5 lipca, wtedy pogadamy  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiada ktoś z was może instrukcję w języku polski do  GA-1000  5302 ? Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie  chce kupić g-shocka. I mam dylemat mam już g-9300, kolejny miał myć rangerman ale równie mocno spodobał mi się ga 1000. Mam pytanko czy kolorowe ga-1000 też mają problemy z przebarwianiem? chodzi mi po głowie żółty ewentualnie pomarańczowy :wacko: coś dla kontrastu i ożywienia :D jakieś sugestie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie  chce kupić g-shocka. I mam dylemat mam już g-9300, kolejny miał myć rangerman ale równie mocno spodobał mi się ga 1000. Mam pytanko czy kolorowe ga-1000 też mają problemy z przebarwianiem? chodzi mi po głowie żółty ewentualnie pomarańczowy :wacko: coś dla kontrastu i ożywienia :D jakieś sugestie ?

Ja mam ga-1000 czerwony i nie mam problemy z żadnymi przebarwieniami :) Wszystko jest ok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Który by tu dzisiaj? (tak wiem nie zsynchronizowane ;)  )

20150620_125852.jpg

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi