Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Doszedł bezel, moje ulubione połączenie kolorów :)

Wyglada bardzo fajnie muszę przyznać. ;) Biały bezel bardzo dobrze komponuje się z tymi białymi ramkami i napisami na szybce. 

A ja kupiłem 5 zegarków na raz.Jeden koleś postanowił sprzedać całą swoją kolekcję bo potrzebował pieniądze na wakacje,a ja takich okazji nie marnuję

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Simp niezły dill, gratuluje zakupu.   ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki:) Ja też go nie rozumiem Waldzior,ale tak szczerze to interesowała mnie tylko dobra cena.

Sprzedam kilka z nich bo tak szczerze interesował mnie frog i kwadrat reszta to tylko bonus:)

To kiedy wylądują na bazarku? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b2412681245a6ff76f4acffb8f23b24a.jpg

Radość z posiadania tego zegara cały czas psuje mi niepewność czy nie mam pozostałości po zaparowaniu pod szkłem :(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi bardzo kolego ale nigdy,range i gw 4000 zostały już sprzedane:) Został już tylko ten czerwony ale on mi za bardzo nie przeszkadza:)frog jest odlotowy a kwadrat to klasa sama w sobie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, kupiłem dzieciakom zabawkę za 19 pln i sam się bawię. 

Edytowane przez piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmnażanie przez pączkowanie 8-)

8King-63j_washrpw.jpg

Piowa fajne zdjęie, skojarzyło mi się z plastrami miodu w ulu..  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozytywny Król ma wysoką miodność, więc skojarzenie jak najbardziej na miejscu.

8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi bardzo kolego ale nigdy,range i gw 4000 zostały już sprzedane:) Został już tylko ten czerwony ale on mi za bardzo nie przeszkadza:)frog jest odlotowy a kwadrat to klasa sama w sobie:)

;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddałem właśnie zegarek na gwarancje w związku z ta smuga po parze w moim gdf i zapowiadają sie najdłuższe 3 tygodnie mojego życia ;o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak podejdą w Zibi w Sochaczewie. Bardzo dawno nie reklamowałem niczego u nich. Daj znać po.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oddałem we Wrocławiu. Mam nadzieje ze nie narobią większych szkód niż były przed oddaniem bo na dostanie ewentualnie nowego egzemplarza nie ma szans przez zaprzestanie produkcji tego modelu wiec nie powiem lekkie obawy mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Nic bym im nie dawał do naprawy

Edytowane przez dingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pocieszenie ;) ja jednak sam sie nie podejmę rozbierania zegarka mając zerowe doświadczenie. Swoją droga po co lidzie przedłużają gwarancje na 6 lat skoro taki strach im dawać zegarek na gwarancje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddałem właśnie zegarek na gwarancje w związku z ta smuga po parze w moim gdf i zapowiadają sie najdłuższe 3 tygodnie mojego życia ;o

Otworzy go taki sam zegarmistrz od wymiany bateryjek, jak każdy inny, przetrze smuge i złoży zegarek.

Ciekaw jestem czy zrobią z automatu test szczelniści i dodadzą Ci wydruk, bo jak kupowałem MT-G to takiego wydruku nie było a jak o niego zapytałem to odpowiedzieli mi w salonie, że po co jak to nowy zegarek z fabryki (do Anchara np taki wydruk był dołączony) Potem jedna z Pań w salonie powiedziała do mnie: "prosze pana, to G-Shock. Może pan nim o ziemie rzucić i nic się nie stanie". Zamilkła, jak ją zapytałem iloma G-Shockami rzuciła o ziemię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pocieszenie ;) ja jednak sam sie nie podejmę rozbierania zegarka mając zerowe doświadczenie. Swoją droga po co lidzie przedłużają gwarancje na 6 lat skoro taki strach im dawać zegarek na gwarancje

Ja przedłużam z uwagi na ewentualne pojawienie się takiej usterki, która wymagałaby wymiany modułu lub drogiej naprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak Waldzior napisał, ja też przedłużałem zawsze tylko w tych z sensorami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie zrobią testy szczelności i zegarek sie zaleje to jednak dalej oddaje na gwarancje niestety nie wiadomo co wtedy mi oddadzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może podczas oddawania zaznacz, że ma być wykonana próba szczelności potwierdzona wydrukiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie lipa, jak zalejesz zegarek i z uwagi na to, że nie wymienią Ci go na nowego, każą Ci wybrać coś w takiej cenie z dostępnych.

Ale to najgorszy scenariusz.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No lipa bo nie chciałbym nawet żadnego nawet 2 razy droższego. Dzis oddałem i nie pytałem o test szczelności. Ale w uwagach jest m.in ze zegarek parował wiec może w takich przypadkach robią ten test. Zreszta sami mówicie ze taka zmiana bateryjki to bulka z masłem i chyba większość z was sama zakręca dekiel spowrotem wiec nawet taki "specjalista" od wymiany baterii z zibi nie bedzie umiał skręcić to porządnie w serwisie ?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno dotarł, zdjęcie z telefonu bo ciągle w pracy jestem, ale jest mega. Na żywo wygląda jeszcze fajniej!

post-40481-0-07975700-1436886572_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi