Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

I przyszedł M5610 ;p Pierwsze wrażenie takie samo jak go kupiłem za pierwszym razem z 2 lata temu ....czyli wypada słabo.Chyba przez ten beznadziejne cienki paseczek który zmienię jak nie zdążę go już sprzedać :P Szczerze mówiąc to DW 5600 leży na nadgarstku o niebo lepiej i sprawia wrażenie większego ...i 300 zł tańszy; p tak wiem, że nie ma bajerów typu TS i MB i ma gorszy wyświetlacz:p. No nie wiem takie moje odczucia ...może jak pasek zmienię to go optycznie trochę powiększy ;) Ale ogólnie tyłka nie urywa.

A i bezel jest jaśniejszy od tego co jest w czarnuchu 5610BC. ...widać gołym okiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy mają bransy tylko nie ja :/ Dziwne, że zamówienia pojedyncze są realizowane szybciej niż większe zamówienie :/ 

Dawaj zdjęcie M4rcinS :) gratki

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucę coś wieczorem :) teraz myślę jaki pasek zamówić(czarny)....a konkretniej od jakiego gw 6900 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

murcins, branse bier  :) 

... i bez zdjęcia się nie liczy  :P 

Dziwne z tym odcieniem bezela, byłem pewny że jest identyczny, tak pamiętałem jak i zresztą Ktoś tu już o tym pisał, GitBit?  :)

Może w tym swoim BC masz już trochę wybłyszczony i tak się wydaję  ;)

BylHX.jpg

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko efekt na zdjęciu, odbicie światła.... To jest ta sama guma i ta sama farba.

Może się i tak zdarzyć że dwa te same modele tylko z innych partii będą się minimalnie tonacyjne różniły. Miałem tak z bezelami od DW-5600E, dwa zegarki zakupione z różnych źródeł a bezele miały minimalnie inny odcień.  ;)

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem kwadrata na pasku :P Tylko muszę jakiś inny dokupić bo ten to porażka ... Zrobię jakieś zdjęcia porównawcze tych bezeli jak mi się uda dzisiaj a jak nie to jutro; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajny...napewno go nie sprzedam :) zostaje na stałe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I branza do GW-M5610 dotarła i do mnie :)

Ktorego zamawiałes?

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj drogą kupna nabyłem 

tN5M6WL.jpg

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

barteq nie, kolega z forum.

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, ma jedną wade, nie ma tej blokady na końcu paska, dzieki której szlufka nie wypada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupując gw a1100 brałem pod uwage gulfmastera ale jednak wygrał aviator ;) mój gwa też tego nie ma ale nie jest źle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

w sumie tak patrze na te wasze bransoletki i wizualnie strasznie pasowalo by to do ciemnej koperty GW5000

-moze ktos wstawic zdjecie jak uklada sie bransoletka gdy zegarek jest odlozony i lezy wyswietlaczem w dol i gdy lezy wyswietlaczem do gory :)

bylbym wdzieczny

ps.bardzo ladny zakup hehe

Edytowane przez mrovka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie tak patrze na te wasze bransoletki i wizualnie strasznie pasowalo by to do ciemnej koperty GW5000

-moze ktos wstawic zdjecie jak uklada sie bransoletka gdy zegarek jest odlozony i lezy wyswietlaczem w dol i gdy lezy wyswietlaczem do gory :)

bylbym wdzieczny

Zapraszam do galerii...dodałem też te co Cię interesowały :)

https://www.dropbox.com/sh/aqlz0wehnzjyrhw/AABFWDCtcg7eqpNg4meoPfdEa?dl=0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Na giełdzie WUS-a lekko używane GF-1000 zdarzają się po 280 usd, a GWF-1000 chodzą po 300 z hakiem.

pozdrawiam, Piowa

Będę musiał tam poszperać, bo cena o 150 dolców niższa  :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

.

Edytowane przez dingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi