Gość feleksc #151 Napisano 26 Lipca 2005 Hej jak to wysyłasz poleconym,czy w zwykłej kopercie?ja najpierw musze skołować folie,bo inaczej Ci dojdą takie rozbiorki jak tu na zdjęciach pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #152 Napisano 26 Lipca 2005 jazzbandtrzeba było go nie rozbierać-i w tedy walić,a nie na golasa go tłukłeś 8) a to cfaniaki! :twisted: na golasa to co innego sie robi! :wink: po prostu go wykorzystali ......! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #153 Napisano 26 Lipca 2005 TROCHE STALI MADE IN JAPAN: MADE IN KOREA I...TROCHE TYTANU: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #154 Napisano 26 Lipca 2005 Pytałem o takie kółeczka co są w G-shocku. W niektórych jest jedno w innych kilka. Takie okrągłe wyświetlacze, podzielone na segmenty- promieniście. Segmenty są zapalone (czarne) lub nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #155 Napisano 26 Lipca 2005 hej witaj to jest uzależnione od modelu:w jednym to bedzie wskaznik ruchu stoperaw innym zaznaczone włączone,lub wyświetlane właśnie funkcje(np.alarm,timer)pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #156 Napisano 26 Lipca 2005 w tym ,,G''o żółtej tarczy to stoper-jedna kratka to 1/10 sekundy 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #157 Napisano 26 Lipca 2005 jedna kratka to 1/10 sekundy lub jeden segment to 1/10 sekundy 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #158 Napisano 27 Lipca 2005 posiadam... na świezo robiłem zdjecie - nastepne beda po zabiegu... zegarek działa tylko wyczerpała sie bateria... pozatym no coment 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #159 Napisano 27 Lipca 2005 z z coment casio 901 dw-5600 macie do niego gumę? ... jak odrkęcić ten dekiel domowym sposobem? 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #160 Napisano 27 Lipca 2005 gumę można zamówić u nas ( niemcy) cena przed pół roku 15 euro razem z nowym org. paskiem co do dekla, to przy braku odpowiednich narzędzi,można spróbować suwmiarką poszukaj w moich postach - gdzieś wstawiałem zdjęcia mojego po wymianie chasis piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #161 Napisano 27 Lipca 2005 a nie ma nikt używanej pasek jest całkiem dobry 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #162 Napisano 27 Lipca 2005 nie skąp ! za 60 pln miałbyś nowo wyglądający zegarek ... a do tego z historią piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #163 Napisano 27 Lipca 2005 ino ze ja historie chciałbym zachowac i miec pasek ktory sie urodził razem z zegarkiem 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #164 Napisano 27 Lipca 2005 nie musisz kupować paska - to nie komplet - nie wiem tylko ile kosztuje sama guma. myślę jednak że kontrast pomiędzy starym paskiem i nowym chasis będzie mocno widoczny. - poza tym nie wiem jak u Ciebie , ale mój stary pasek był znacznie sztywniejszy od nowego. (guma, jak wsztstko, starzeje sie)piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #165 Napisano 27 Lipca 2005 G-man chyba Cie zatłucze 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #166 Napisano 27 Lipca 2005 ale zegareczek sliczności 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #167 Napisano 27 Lipca 2005 posiadam... na świezo robiłem zdjecie - nastepne beda po zabiegu... zegarek działa tylko wyczerpała sie bateria... pozatym no coment skąd ty takie zabaweczki bierzesz?niechciałbyś go sprzedac! chętnie bym go kupił?please 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #168 Napisano 27 Lipca 2005 nie skąp ! za 60 pln miałbyś nowo wyglądający zegarek ... a do tego z historią piotreko jaki ci dokładnie chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #169 Napisano 27 Lipca 2005 A PO ILE TAKIE CHODZĄ? 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #170 Napisano 27 Lipca 2005 ja się w tym nieorientuje sądze ze najlepiej byłoby zapytac o to Michalop'a?w klazdym podz razie jesli będziesz sprzedawał bede bardzo chętny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #171 Napisano 27 Lipca 2005 jesli chczesz dowiedziec się troche o ich cenach to sądze ze na allegro albo ebayu są takie modele! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #172 Napisano 27 Lipca 2005 i jak sprzedajesz? apropos cos ty z nim robił? :shock: czołg rozwalałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #173 Napisano 27 Lipca 2005 nie napalaj się -zobacz na Allegrotam tego sporo jest,tylko zrób tak jak Ci pisałe, G-manie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość G-MAN #174 Napisano 28 Lipca 2005 a jak mi pisałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #175 Napisano 28 Lipca 2005 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach