Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

;)

post-69446-1452953683,9875_thumb.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja tak :)

ZLBLIsE.jpg

5u3Qu21.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Marcin, czyli żółtek. Fajny, mnie podoba się najbardziej z trzech wersji podstawowych. Jeszcze raz gratuluję nabytku. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo :) Powiem Ci, że jakby dać mu z zielonego calą tarczę ze wskazówkami i tym ringiem do około miast też byłoby fajnie. Chciałem jakiś żywy kolor i nawet myślałem o zielonym ale ten u mnie zostanie :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Waldzior gdzieś wspominał o takiej kombinacji. Chyba ma taki w planach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko widzisz w zielonym jest podwietlenie w kolorze stali i otoczka złota a sensor cserwony. To mi nie pasowało. No i wtedy bezel do wymiany i pasek. Bo w żółtym mi sie bezel bez białych napisów batdziej podoba :)

Edytowane przez kornel91

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update po trzech nocnych synchronizacjach:

Król +3

Mudmaster +1

Frogman 0

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko widzisz w zielonym jest podwietlenie w kolorze stali i otoczka złota a sensor cserwony. To mi nie pasowało. No i wtedy bezel do wymiany i pasek. Bo w żółtym mi sie bezel bez białych napisów batdziej podoba :)

Pomimo że MM to nie moja bajka (kiedyś tak samo mówiłem o Gulfmasterze a teraz trochę za mną chodz GWN-1000C-1AER ;) ) to wersja na żółtym pasku najfajniejsza. Gratuluję zakupu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy jezeli pozwolicie na maly offtop to chcialbym poprosic o pomoc.

Z racji ze zblizaja sie urodziny chcialem sobie sprawic jakiegos gshock'a.

Od dluzszego czasu bylem przekonany ze to bedzie Rangeman ale jak go zobaczylem przez szybe w TT to niestety przerosly mnie jego rozmiary.

(Nadgarstek 17,5cm)

Zawsze mialem zegarki bez wiekszych bajerow gw 6900, ga 100, glx 5600, sgw 100 i teraz chcialbym taki w miare wszystko majacy ale pasujacy do mojego nadgarsta

Pomozecie? Kasa jaka chce wydac to max 1000 ale jak sie da mniej to nie bede plakal:)

Obecnie zostal mi 4fbcfc53b2872d058357baf490dcc799.jpg

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Rangeman za duży i się nie przekonasz to bierz cyfrowego Risemana lub analogowego GW-3000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam też w planach nowy motocykl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dluzszego czasu bylem przekonany ze to bedzie Rangeman ale jak go zobaczylem przez szybe w TT to niestety przerosly mnie jego rozmiary.

(Nadgarstek 17,5cm)

Nie przejmuj się rozmiarem nadgarstka, bierz co Ci się podoba a nadgarstek po kilku dniach noszenia sam się spompuje :)

Jeżeli musisz mieć kompas, termometr i barometr to w tej cenie chyba tylko cyfrowy Rangeman.

A jeżeli wystarczy Ci ładowanie ze słońca i synchronizacja radiowa czasu to tak jak napisał Waldzior, GW-3000 lub tak jak polecę ja ;) GST!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo że MM to nie moja bajka (kiedyś tak samo mówiłem o Gulfmasterze a teraz trochę za mną chodz GWN-1000C-1AER ;) ) to wersja na żółtym pasku najfajniejsza. Gratuluję zakupu!

Dziękuję :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Rangeman za duży i się nie przekonasz to bierz cyfrowego Risemana lub analogowego GW-3000.

Waldzior mniejszy ten GW -3000 od Rangemana?

Nie przejmuj się rozmiarem nadgarstka, bierz co Ci się podoba a nadgarstek po kilku dniach noszenia sam się spompuje :)

Jeżeli musisz mieć kompas, termometr i barometr to w tej cenie chyba tylko cyfrowy Rangeman.

A jeżeli wystarczy Ci ładowanie ze słońca i synchronizacja radiowa czasu to tak jak napisał Waldzior, GW-3000 lub tak jak polecę ja ;) GST!

No podoba sie mocno ten Range ale cos czuje ze ten rozmiar jednak nie przejdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-3000 od Romana jest trochę mniejszy. W sieci znajdziesz pewnie zdjęcia porównawcze. Ja już jednego z nich sprzedałem. Ale jeśli chcesz wszystkomającego cyfraka to Riseman jest świetny.

Ja na Twoim miejscu i tak bym brał Rangemana. Było już wielu z takimi nadgarstkami, którzy czaili się na niego i w rezultacie tylko jakiś ułamek żałował zakupu.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz Rangemana a jakby co to zawsze pociśniesz na bazarku albo allegro.

Ale, ale, ale, nie przejmuj się hejtem na mniejsze nadgarstki! Będzie dobrze! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Pomyśl jeszcze (co prawda to nie G) o Casio PRW-3000  ma wszystko czego potrzebujesz, a jest mniejszy i wytrzyma długo, a może i przeżyje GW-9400  ;)

AAAAAAAAA_snwesqr.jpg

Edytowane przez dingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za podpowiedzi

Ten Prw jakos do mnie nie przemawia

GW 3000 wizualnie bardzo mi podszedl( mimo ze analog)

Roman najbardziej a Riseman na koncu ( chociaz tutaj pewnie rozmiarowo najlepszy)

Chyba bedzie trzeba pojezdzic i pozakladac zeby sie w 100% przekonac co wybrac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, ten PRW bardzo ładny...

A co do Romana - jeżeli kupisz to pamiętaj, żeby w razie upadku nie podpierać się ręką na której nosisz zegarek bo uszy się urwą ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D

Edytowane przez e.czajnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz możliwość to podejdź to Time Trend. Tam będziesz mógł wszystkie przymierzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi